[REPLY]
Har brugt JK Byggeservice i forbindelse med renovering af vores hus.
Arbejdet har været noget sjusket og der har været kommunikationsproblemer idet håndværkerne er polakker og de danske-talende ejere af firmaet ikke selv tager med ud og hjælper med oversættelse, når der tales med håndværkeren (som kun kan gebrokkent engelsk). Derudover så tog vores håndværker af 2 omgange hjem på ferie med kort varsel, så projektet gik i stå.
Arbejdet, som vi havde aftalt, blev heller aldrig færdiggjort. Da vi var meget utilfredse med den håndværker, der havde ordnet vores ene badeværelse og påbegyndt det andet uden at vise tegn på at være særlig dygtig til det han lavede og sjuskede sig igennem tingene, bad vi om at få en af deres andre håndværkere. Aftalen blev, at den nye håndværker lige skulle hjem på ferie først, og så ville han komme og færdiggøre projektet. Han dukkede bare aldrig op. Vi rykkede dog ikke, da vi egentlig var lettede over, at vi dermed var kommet ud af aftalen.
Vi har i stedet fået nogle andre håndværkere til at udføre arbejdet, og selvom de koster mere, så har de styr på de danske byggeregler og vi kan kommunikere sammen.