[REPLY]
JKE design Lyngby har spildt vores tid ved først personligt, dernæst via mail og telefonisk at pumpe os for oplysninger vedr vores ønsker, uden efterfølgende at ville oplyse priser.
Flere gange måtte i oplyse om ting vi havde oplyst i forvejen. Forfra igen.
Vi havde til JKE Lyngby oplyst at vi stod i et byggeprojekt og derfor havde brug for prisoplysninger hurtigt og vi leverede fra start samtlige oplysninger om de produkter vi ønskede pris på, men dette blev ikke respekteret da det kom til stykket.
Medarbejderene virkede fuldstændigt ligeglade med os som kunder, på en måde man kun sjældent møder i forretninger.
Hvornår priserne kan oplyses kunne heller ikke loves.
Medarbejderne ville ikke engang oplyse listepriser eller en ca.-pris.
Flere medabejdere virkede 100% ligeglade med at levere service overfor os til trods for, at vi stod til at købe for et betydeligt beløb.
De syntes selv at de ikke kunne gøre det bedre og virkede uforstående da vi påpegede at det var en ringe service ikke at kunne få oplyst bare en listepris, på et produkt vi har beskrevet flere gange.
Alt i alt har vi oplevet en sjældent dårlig service fra JKE Lyngby og de har desuden spildt vores tid og forsinket vores byggeprojekt.
Dér tør vi ikke at handle.