Anmeldelser

Om

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Desværre ingen anbefaling her fra.

Jeg kan desværre ikke anbefale Dansk Metal.
Personalet i min afdeling har være flinke ja, men har desværre ikke informeret rigtig, eller har ikke informeret på sådan måde, at det er forståeligt for både jeg og min tidligere arbejdsgiver.
Da jeg første gang blev fyret, dog heldigvis i en kort periode, havde jeg lavet en fejl mht. med noget overarbejde og indberetning, da jeg ikke havde været til møde om hvordan man skulle begære sig. Det har naturligvis kostet tilbagebetaling, som det selvfølgelig skal, men også en karantæne på 20timer = 2160kr, hvilket jeg kalder for en stor "straf".
Anden episode var, efter jeg havde været på deltid, var vi, arbejdsgiver og jeg, blevet informeret om at de ikke skulle betale G dage, efter påbegynd arbejde - Det viste sig at være en fejl, og jeg modtog hverken dagpenge eller G dage fra arbejdsgiver den udgående måned.
Alt i alt en masse besvær, mange mails, opkald her og der samt man skal gå krybende tilbage til sit gamle arbejde som man har et rigtig godt forhold til, og fortælle dem at de skylder 2½ G dage - og det syntes jeg bestemt ikke er nemt, da det at be om penge, uden at arbejde for dem, ikke ligger i min natur.

Kan desværre ikke anbefale Dansk Metal, da jeg føler man skal klare det meste selv, trods man giver ca 1000kr om måneden for at få hjælp - og når man skal, er de der ikke.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

God information

DM er en super fagforening. De sender rigtig meget information ud som jeg kan bruge omkring kurser og lignende. Det er rart at være i en fagforening der kender arbejdsmarkedet og studielivet på lige netop mit studie.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Super!

Jeg er medlem af både fagforening og a-kasse, og har været det gennem hele min studietid, og fortsætter bestemt efter endt uddannelse.

De udsender en masse godt materiale, og har hjulpet mig mht ferie i forhold til mit studiejob, hvor de snød os for fridage.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Dansk Magisterforening holder ikke hvad de lover!

Jeg fik en regning fra Dansk Magisterforening for godt 1 år siden. Regningen lød på 51 kroner, for at være medlem hos dem. Jeg kontaktede og gjorde opmærksom på jeg ikke var medlem hos dem, og de sagde at måtte være en fejl, og at jeg blot skulle se bort for regningen.

De har nu igennem ét år sendt mig rykker HVER måned, og jeg har nu modtaget trussel om inkasso, såfremt jeg ikke betaler regningen, på nu 909 kroner, som er med rykkergebyrer.

Hver gang jeg har fået en regning, har jeg kontaktet dem, hvor en (ellers flink medarbejder), har sagt vedkommende kan se på sin computer, at der allerede står noget vedrørende regningen, og at der blot skal ses bort fra denne, men denne data betyder tydeligvis ingenting for Dansk Magisterforening, der vil have penge, om du er frillig medlem eller ej!

Enhver der påtænker at blive medlem hos Dansk Magisterforening, skal være forberedt på at være livstidsmedlem, og betale promte - ellers bliver det en lang og dyr affære.

Er DM din virksomhed?

Lær dine kunder bedre at kende.
Opret en virksomhedsprofil nu, så du kan besvare anmeldelser og få bedre indblik i dine kunders oplevelser. Det er gratis.

Opret virksomhedsprofil Læs mere

Er dette din virksomhed?

Prøv Trustpilot's værktøjer til at indsamle anmeldelser. Du kan lægge ud med at invitere dine seneste kunder gennem vores Kickstart service. Og husk, det er helt gratis at besvare anmeldelser som virksomhed. Læs mere

Opret virksomhedsprofil

kundeservice

Om virksomheden

Besøg DM

Kategori

DM er placeret 8 ud af 10 i kategorien

Trustpilots forpligtelser

Læs mere om Trustpilot og vores indsats for at gøre det mere gennemskueligt at handle.

Oplever du at modtage falske anmeldelser på din virksomhedsprofil, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt Trustpilot her.

Trustpilot Abonnent

Denne virksomhed abonnerer på Trustpilots Business services. Læs mere om vores services for virksomheder.

Ingen virksomheder kan slette eller på anden vis censurere anmeldelser.