[REPLY]
Jeg bestilte en 100 ml tube, og allerede efter 3 behandlinger kunne jeg se en forskel.
Mit ansigt er lysnet godt op og jeg fortsætter helt klart med at bruge det 1-2 gange om ugen.
Bestillingen var også nem og hurtig
Kære Jonathan
Tak for de flotte ord og de fem stjerner, det gør os meget stolte.
Godt du kan lide masken og allerede kan se foreskel.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Hurtig levering - bestilte onsdag og fredag kom produktet (torsdag var helligdag).
Havde dog en del problemer med at gennemføre købet på hjemmesiden (måske havde systemet bare en dårlig dag). Det endte i hvert fald med, at jeg måtte bestille flere gange, før det til sidst blev gennemført og jeg modtog kvittering på mail. Desværre har jeg fået trukket 2 x 227 kr. på min konto - 1 gang for meget... Har netop kontaktet deres kundeservice, så regner med, at det ene fejltrukne beløb bliver tilbageført.
Har testet produktet to gange. Første gang virkede det ikke så godt, selvom jeg lod masken sidde de 30 minutter. Anden gang i dag fik den lov til at sidde endnu længere (omkring 45 min. fordi tiden rendte fra mig), og det så ud som om, der kom lidt mere snavs og hudorme ud, end første gang. Det var også nemmere at hive masken af, så kan klart anbefales at lade den sidde. Er spændt på at se resultatet efter tredje forsøg.
Som andre nævner, er den lidt svær at få af (niver i huden), men med lidt tålmodighed går det...
Jeg er lidt nærig med mine stjerner, da jeg endnu ikke kan se den helt store forskel efter to behandlinger. Kombineret med problemerne med betaling giver jeg derfor kun 3 stjerner :)
Kære Jette
Vi er glade for du modtog dit produkt hurtigt.
Vi oplevede desværre nogle problemer i vores webshop på dette tidspunkt, da vi er ved at overgå til et andet og mere effektivt system, dette beklager vi selvf.
Som jeg os skrev til dig - da du skrev til vores kundeservice, så kan vi ikke trække mere end det beløb kunden bestiller for, så du er formentlig kommet til ved en fejl at bestille to gange. Det PBS/NETS som står for alle transaktioner.
Hudpleje tager tid og kræver tålmodig. Jo mere du bruger masken jo hurtigere kan du se resultater i det masken med tiden når længere og længere ind til det hudlag med urenheder, nogle har flere hudlag end andre - derfor kan det på nogle hudtyper tage længere tid. Jeg anbefaler du tager et varmt bad inden så dine pore åbner sig, smør efterfølgende et jævnt lag på, lad masken sidde til den er helt tør. Hvorefter du trækker den af. Husk at læse vejledningen bag på produktet nøje. Benyt evt. en scrub maske inden så hudens pore åbner sig. Ellers tjek disse bloggere som har skrevet rigtig godt om produktet, de deler ud af gode råd og erfaringer: http://jorgobe.dk/nyheder-presse/2011-11 Jo mere du benytter masken jo hurtigere opnår du resultater. Brug den gerne flere gange om ugen. Og følg vejledningen bag på nøje.
Rigtig god dag til dig Jette. Har du spørgsmål eller lign. er du mere end velkommen til at skrive til os på jorgobe@jorgobe.dk
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Dette er ikke bare et top fedt produkt, men jeg fik pakken med det allerede dagen efter jeg bestilte det!! Kan KUN anbefale at bruge JorgObé :D
Kære Lisa
Tak for de flotte ord og de fem stjerner, det gør os meget stolte.
Godt du kan lide masken. Vi gør altid vores yderste for at yde den bedst mulige kundeservice, samt leverer forsendelser hurtigst muligt - da vi i JorgObé mener det er det man kommer længst med i længden.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Super produkt... og super service. Modtog først en pakke der var tom, og postdanmark ville ikke tage ansvar. skrev til Jorgobé og de skrev med det samme, at de ville sende en ny.
Kære Camilla
Tak for de flotte ord og de fem stjerner.
Godt du kan lide masken. Vi gør altid vores yderste for at yde den bedst mulige kundeservice, da vi mener det er det man kommer længst med i længden.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Da jeg bestilte min peel off maske hos JorgObé, følte jeg mig sikker, da det virkede meget professionelt, og fik indtrykket af at der var styr på tingene. Produktet ankom kun få dage efter jeg bestilte, til min store overraskelse - og udover det, så virkede det også! Jeg vil helt klart anbefale side, OG produktet.
Kære Aida
Tak for de flotte ord. Vi er rigtig glad for du er tilfreds med både produkt, levering og service.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
JorgObé leverede varen super hurtigt. Jeg bestilte masken om aftenen og den var i postkassen dagen efter. produktet er utroligt nem at bruge og vigtist af alt virker det!
- jeg har altid døjet med uren hud men denne maske fjerner det lige så hurtigt som det kommer.
Fantastisk kosmetik! I LOVE IT!
Kære Majbritt
Tak for de flotte ord. At du kan lide masken gør os rigtig stolte.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Lever ikke op til forventningerne. Har prøvet det nogle gange nu, men der er ingen forskel at se.
Min mand der har det mere udbredt på næsen end jeg, har også været igang. Der fungerer det heller ikke.
Der var hurtig levering og den er nem at pille af. Så ingen kritik hertil.
Kære Charlotte
Hudpleje tager tid og kræver tålmodig. Jo mere du bruger masken jo hurtigere kan du se resultater, så bare klø på :) Jeg anbefaler du tager et varmt bad inden så dine pore åbner sig, smør efterfølgende et jævnt lag på (ikke bruge hele tuben på en gang, det bliver ikke bedre af du bruger mere og mere), lad masken sidde til den er HELT TØR. Hvorefter du trækker den af. Dette tror jeg vil gøre det meget lettere for dig at få masken af uden problemer, samt forebygge udbrud af nye hudorme og trække nogle af de gamle med ud.
Husk at læse vejledningen bag på produktet nøje. Benyt evt. en scrub maske inden så hudens pore åbner sig endnu mere, så masken rigtig kan komme i dybden.
Til slut skal jeg sige JorgObé Skin Care / Copenhagen ville ikke sende et produkt på gaden som ikke er testet og virker, det ville hverken vi som virksomhed eller dig som kunde få noget ud af i længden.
Skulle du have flere spørgsmål så skriv endelig til vores kundeservice, de står parate til at hjælpe dig.
JorgObé Peel Off Mask vindere i kategorierne "Best in Face" og "Best New Product" ved Grooming Awards 2012
Nicklas - JorgObé Skin Care / Copenhagen
Den er super nem at bruge, og ens hud bliver dejlig blød. Efter rigtig kort tid, kan man se en overraskende forskel!
Masken river dog en smule, når man tager den af, men dette er lige til at overkomme! Leveringen var hurtig og som aftalt!
JorgObé Skin Care kan klart anbefales!
Kære Nanna
Godt du kan lide masken, bare bliv ved med at klø på.
Grunden til den tager lidt fat når man fjerner masken er som du sikkert ved fordi den trækker urenheder og døde hudceller med ud. Tag evt. et varmt bad inden du benytter masken.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Dejligt nemt. Man får en dejlig blød og ren hud bagefter. Jeg lader den sidde 5 min længere end man skal, det virker rigtig godt :)
Derudover super hurtig levering.
Glæder mig til der kommer andre produkter JorgObé Skin Care!
Kære Nynne
Tak for de flotte ord. Fedt du deler ud af dine erfaringer her inde.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Har kun postive ting at sige. Hurtig levering, godt tilbud og lææækkert produkt! Jo, masken niver lidt når den skal af, men den virker 100%. Huden er blød og lækker lige efter brug, og jeg kan efter to uger allerede se en forskel.
Kan kun anbefales!
Kære Camilla
Tak for de flotte ord. Godt du kan lide produktet, det gør os meget stolte.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Jeg bestilte min JorgObé-maske ved en 14 tiden om mandagen, og den lå allerede i postkassen tirsdag kl. 11 - allerede her er der +'er! :)
Masken er lækker, og det at den er sort er en fordel, da man kan se, om man har fået den på over det hele, fremfor de transparente masker, hvor der godt kan komme helligdage..
Den niver lidt, når man hiver den af - men for søren, hvor den virker!
Vil helt klart bestille igen, og anbefale den videre :)
Maria Caspersen fandt anmeldelsen nyttig
Kære Katja
Tak for de flotte ord og din anbefaling.
Godt du kan lide masken.
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Leveringen gik hurtigt, og efter blot to behandlinger med et par dages mellemrum er jeg stort set alle mine hudorme kvit - det er jeg rigtig tilfreds med, og agter at vedblive med at anvende masken de anbefalede par gange om ugen.
Masken niver ganske vist en smule når man piller den af, men det er forventeligt, og hurtigt overstået - ikke mere smertefuldt end eksempelvis hårfjerning. Jeg er også ganske godt tilfreds med at man kan nøjes med et ganske tyndt lag - tuben kommer givetvis til at holde et godt stykke tid.
Tak for dét :-)
Kære Liselle
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
bestilte mit produkt og fik det dagen efter. Positivt med den hurtige levering! Har prøvet masken to gange nu, men synes ikke den "trækker" urenheder med ud som der bliver vist på nogle billeder.
Kære Pernille
Ellers tjek disse bloggere som har skrevet rigtig godt om produktet, de deler ud af deres gode råd og erfaringer: http://jorgobe.dk/nyheder-presse/2011-11
Har faktisk lige fundet et blogindlæg fra en norsk pige som roser masken til skyerne, hun kommer blandt andet ind på det jeg skriver du bør gøre i starten af teksten. http://saggyy.blogg.no/1329571506_jeg_vil_anbefale_jorg.html
Super proffessionel service!!!
Bestilte 2 tuber tirsdag eftermiddag, og modtog dem allerede onsdag.
Produktet er friskt og har efterladt min hud blød og hudormefri, skulle dog bruge den et par gange før jeg fik det ønskede resultat.
Kære Jimmy
Nicklas / JorgObé Skin Care / Copenhagen kundeservice
Indtil videre har jeg modtaget varen indenfor forventet tid - dog kun nået at anvende masken en enkelt gang. Det kunne godt være lidt smertefuldt at hive masken af, nogen steder - men prøver at lade den sidde lidt længere end den halve time, næste gang. Det føles lidt underligt når den tørrer fordi det strammer meget i huden - men synes godt jeg kunne se der sad lidt i masken bagefter. Er dog usikker på om det var hår eller urenheder.
Jeg tog et varmt bad samt en gang ansigtsscrub inden jeg brugte masken - derefter brugte jeg min alm. ansigtscreme :-)
Kære Malene
Tak for stjernerne.
Jeg anbefaler at du i starten ikke bruger masken til hele ansigtet, indtil du er blevet mere erfaren med masken og kender den til bunds. Det vil helt sikkert hjælpe dig.
Grunden til masken strammer meget lidt er den tager fat i huden og arbejder sig ind og renser ud.
Jo mere du bruger masken jo bedre og hurtigere opnår du resultater.
Nicklas - JorgObé Skin Care / Copenhagen
Servicen var der intet i vejen med, jeg bestilte to tuber og to dage efter var de hjemme. Men selve masken er ikke som forventet . 1: den virker overhovedet ikke som de lover. Hudormene er intakte selv efter flere behandlinger. 2: Man skal bruge rigtig meget af tuben per gang, hvis den skal kunne pilles af. 3: Den river de små fimrehår i ansigtet ud=smertefuldt og ganske ubehageligt. Jeg ville ikke anbefale masken til nogen overhovedet. Det er virkelig ærgerligt.
én god ting er at masken dufter dejligt, og designet er meget tiltalende.
Kære NS
Nicklas - JorgObé Skin Care / Copenhagen
Modtog produkt dagen efter bestillingen. Produktet virker super effektivt og der sidder en masse hudorme tilbage i masken efter endt behandling. Jeg kan bestemt anbefale JorgObé peel off Mask til andre, som har problemer med hudorme.
En masse plusser:)
Kære K.
Tak for de flotte ord, vi er stolte over du kan lide masken.
Held og lykke med produktet.
Nicklas - JorgObé Skin Care / Copenhagen
Jeg modtog allerede masken dagen efter mit køb. Har prøvet masken 1 gang dog uden nogen som helst form for resultat. Men har sat mig for lige at give den en chance..
Kære T.L. Rasmussen
Jeg er glad for du skriver du vil give produktet en chance mere :) Det er det værd.
Hudpleje tager tid og kræver tålmodighed. Din hud skal vænne sig til produktet, dette gælder alle hudplejeprodukter.
Man kan jo heller ikke nøjes med at børste tænder én gang og så får man hvide tænder og aldrig mere huller, tænder skal holdes ved lige og plejes, lige så vel er det med hudpleje :)
Vi anbefaler man tager et varmt bad så ens pore åbner sig, efterfølgende smøres et jævnt lag af masken på, lad den sidde til den er helt tør, hvorefter masken trækkes af. Brug evt. masken et par gange om ugen i nogle uger, det giver resultater.
Brug evt. os en scrub maske før eller efter brug af Peel Off Masken masken, dette vil os hjælpe din kamp i mod hudorme, døde hudceller m.v.
Her er fx. en blogger som skriver hun begyndte at kunne se resultater efter flere gange, men ikke første gang. http://www.vix.dk/section/blog/viewentry.aspx?id=130352
JorgObé Skin Care / Copenhagen har ingen indflydelse haft på bloggernes anmeldelser eller lign.
Nicklas - JorgObé Skin Care / Copenhagen
Det var da endelig et produkt, som lever op til beskrivelsen. Har prøvet alverdens produkter, som aldrig har gjort den store forskel på min hud. Den ligesom trækker min hudorme af næsen og gjorde min hud dejlig blød.
Leveringen tog dog lige 4 dage, der var lovet 1-2 dage, men den var ventetiden værd.:)
Kære Mette
Tak for de flotte ord, vi er stolte over du kan lide masken.
God fornøjelse med den fremover.
Nicklas - JorgObé Skin Care / Copenhagen
De leverer hurtigt, men masken fjerner overhovedet ikke hudorme. Jeg har prøvet den to gange nu og min mand har også prøvet den. Det er spild af penge.
Kære Lis
Jeg kan ikke se du har købt i vores webshop på www.jorgobe.dk
Men tak for din anmeldelse af vores produkt og levering alligevel :)
Jeg vil først og fremmest sige at hudpleje tager tid, at du har prøvet produktet to gange, det måske lige lidt nok at lave en vurdering ud fra. Din hud skal vænne sig til produktet, dette gælder alle hudplejeprodukter.
Bliv ved med at klø på så skal det nok virke, hudpleje tager tid og kræver tålmodighed.