We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kapuka anmeldelser

Kapuka Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Kapuka før du handler og giv selv din bedømmelse af Kapuka 7

Kapuka kan i øjeblikket ikke vurderes på Trustpilot. Skulle du have spørgsmål til dette, kontakt os da venligst via vores kontaktformular.

• Anmeldelser (7)
Kapuka

Jeg er mejet tilfreds. Bedste pris for fruens ring jeg kunne finde. Hurtig forsendelse. Vi gerne handle igen

Udvalgt anmeldelse om Kapuka

Kapuka

Hurtig levering, god betjening, god hjemmeside.

Jeg er lidt skeptisk overfor smykke branchen, men blev meget positivt overrasket over Kapuka.dk. Ringen som jeg købte var bedre end forventet. Jeg fik en god betjening da jeg ringede med et par spørgsmål. Hjemmesiden er også informativ og nem at navigere i. Rigtig god oplevelse.

Kapuka

Jeg fik en heldig handel

Jeg købte en smukt halskæde hos firmaet. Normalpris var kr. 40.000, betalte kun kr. 11.000 på auktion hos firmaet. Fik det vurderet af guldsmed til kr. 36.000. Så virkelig en fantastik handel.”

Også fin efter service.

Endnu en god oplevelse

Jeg har efterhånden købt en del gange hos kapuka.dk og heller ikke denne gang blev jeg skuffet. Fin service

Super oplevelse

Jeg er meget tilfreds. Super betjening, hurtig forsendelse og flytte smykker.

Kapuka

Betalte i går og fik varen leveret med bil af en medarbejder fra firmaet idag da jeg skal bruge smykket som gave søndag. Tak for god service og hurtig forsendelse. Flot smykke og meget rimelig pris. Har ikke før oplevet at et firma kører personligt min vare fra københavn til århus for at afleverer den personligt, selv om den er kostbar. Meget tilfreds.

Jeg er meget tilfreds

Jeg købte en diamantring hos selskabet for 18.000 og fik den lavet mindre hos hos en guldsmed der vurderede den til en forretningspris på kr. 60.000.
Jeg besøgte deres showroom og prøvede varerne og det er alle rigtigt høj kvalitet.
Kan varmt anbefales. Man får meget for pengene.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk