We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kokkensbuffet anmeldelser

Kokkensbuffet Logo
Kunderne om Kokkensbuffet : »dejlig mad« »Tak for mad« »Så forbandet dårligt!!!« 5
Godt
7 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

dejlig mad

Vi fik en dejlig meny til vores barnedåb, især oksemørbraden vil jeg fremhæve, den var helt enormt god
der var masser af mad og vi har fået en rigtig god service

Udvalgt anmeldelse om Kokkensbuffet

Skuffelse ...

Vi fik det store kolde bord i Feb 2012 til en rund fødselsdag fra Kokkens Buffet i Sorø.

Der var rigeligt med mad, og det meste var udemærket, men vi havde bestilt mørbradbøf med bløde løg, der var totalt uspiseligt . De var fuld af sener, hverken til at skære ud eller tygge i ....
Kartoffelsalaten var bestemt ikke hjemmelavet, kartoflerne var halvrå og smagte ikke af andet end creme fraiche ...

• Hans
  • Roskilde, DK
  • 1 Anmeldelse

Tak for mad

Det var en lækker buffet, vi fik til min 60 års fødselsdag
rigeligt til alle mand, og levede fint op til mine forventninger, nok noget af det bedste jeg har fået ude fra

tak for at i var med til at gøre det til en god dag

Så forbandet dårligt!!!

I virkeligheden fortjener Kokkens buffet INGEN stjerner!
De har en flot hjemmeside og det er det. Vi betalte over 4000 kr for mad til 20 personer - og det hele var aldeles uspiseligt!

Først og fremmest var oksemørbraden grå og kogt, kartoflerne kunne tykkes med tungen, de græske frikadeller har aldrig set skyggen af frisk persille, kyllingen var genvarmet og tør/hård som sten, og soucen var (på trods af genopvarmning) så tyk at den kunne skæres ud i sovseskålen.. Kalkunen var til at spise, men meget hård i kanten. Den græske salat, var en tomatsalat bestående af tomatskiver og rødløg, og minimal feta.

Ingen stjerne herfra og der skal ingen tak lyde, nærmere en stor skuffelse over, at vores gallaaften startede forfærdeligt...

Så godt

Vi fik den 31 dec 2011 leveret mad fra kokkensbuffet. Det var bare godt, masser af mad, let at varme, bare lige til at gå til.

Vi fik leveret fra dem i Hassellager, alt var bare flot, og fint pakket.

Vi vil klart anbefale kokkensbuffet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk