We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kondomerfordig anmeldelser

Kondomerfordig Logo
Kunderne om Kondomerfordig : »Ubeskrive fantastisk service.« »Jeg elsker gratis ting!« »Gode og Billige :-)« 5
Godt
7.6 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Jeg elsker gratis ting!

Jeg købte nogle ting fra kondomer for dig. Min pakke ankom punktligt og så var der nogle ekstra gaver med i pakken. Super dejligt. Det må i gerne blive ved med. Det hele kørte super nemt og så er de jo super billige!

Udvalgt anmeldelse om Kondomerfordig

Ubeskrive fantastisk service.

Fantastisk hjælpsomme mennesker, der er lynhurtige til at svare på evt. spørgsmål. :-)

Var så god en oplevelse, at jeg savner der var en 6. stjerne her på trust pilot. For har nogen fortjent den ekstra stjerne, så er det det her firma. :-D

De varmeste anbefalinger herfra :-)

Kondomerfordig

Billige priser men noget sløj opstart

Købe tilbud igennem Grupon.
Da koden skulle bruges virkede siden ikke.
Skrev til dem via kontakt formen.
Fik intet svar.
Dagen efter virkede koden pludselig.
Skrev til dem igen via deres kontakt form.
Ventede 2-3 dage.
Fik pludselig mail fra Grupon om at Kondomerfordigs system havde mistet alle sine ordre og der skulle bestilles igen.
Fik mine varer efter 2-3 dage derefter.
Har dags dato stadig intet hørt på nogen af mine henvendelser, så dem der har haft fat i support om aftenen har vist været temmelig heldige.

Besvarelse fra Kondomerfordig

Hej Thomas

Jeg beklager virkelig at du ikke har hørt fra os, vi tjekker mails både dag og aften, samt det meste af weekenden.

Vi oplevede desværre en server fejl, som gjorde at nogle groupon bestillinger desværre forsvandt. Men jeg er glad for at du fik din bestilling efter 2-3 dage, da leveringstiden på groupon kampagnen var 7 dage. Med almindelige bestillinger sender vi inden for 24 timer.

Hvis du gerne vil have hurtigt svar på din henvendelse kontakt os via telefon eller direkte på info@kondomerfordig.dk og jeg vender tilbage med det samme.

Venligst
Casper

Kondomer for dig

Gode og Billige :-)

Jeg er virkelig imponeret over at kondomerfordig kan være så billige og have så god service!

Hvorfor kan alle ikke det?

Flere kondomer til mig :-)

Kondomerfordig

Hurtig levering og billige priser

kan kun sige godt om kondomer for dig. Priserne er virkelig billige og jeg fik mine vare med det samme.

Var i kontakt med kundeservice der svarede på en lørdag aften. Virkelig god service

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk