We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Kontorgiganten anmeldelser

Kontorgiganten Logo
Kunderne om Kontorgiganten : »Plattenslagere!!« »Falsk reklame« »En aftale er ikke en aftale hos Kontorgiganten« 3
Lavt
4.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Plattenslagere!!

Vi havde et defekt hæve-sænke bord, som vi skulle have repareret hurtigst muligt og da vores sædvanlige montør ikke havde tid ringede jeg desværre til Kontorgiganten.
De kom og hentede bordet dagen efter mit opkald, men jeg hørte aldrig fra dem igen, jeg måtte rykke utallige gange og sagen blev trukket i langdrag og næsten 2 år efter, har vi fortsat ikke set synet af vores bord.

Falsk reklame

Jeg har mange gange set reklamer for hæve/sænke bord med skuffer på hjul, på bl.a. dba.dk

Hver gang man klikker på reklamen, bliver man ført til deres hjemmeside. Og lige meget hvor meget jeg kigger rundt, eksisterer tilbuddet der reklameres med slet ikke.

• Berg
  • København, DK
  • 2 Anmeldelser

En aftale er ikke en aftale hos Kontorgiganten

Vi har indgået en aftale om at Kontorgiganten kom og bød på vores brugte kontormøbler. Vi aftalte en pris og forklarede at møblerne skulle afhentes inden for et bestemt tidsrum i de pågældende dage.
Første omgang afhentede de 1 læs. Men den efterfølgende dag kom de flere timer efter den aftalte tid. Generelt var det en særdeles rodet oplevelse.
Nu knap et halvt år efter har vi endnu ikke modtaget en krone. Derfor vil Kontorgiganten nu blive retsforfulgt.

Thomas fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk