[REPLY]
Jeg har været yderst tilfreds med Kvalifoders service og er rigtig ked af at de desværre har været nødsaget til at lukke deres hjemmeside. De har været utroligt hurtige til at levere maden og har aldrig svigtet. Og så har det været rigtig hyggeligt, at der altid fulgte lidt godbiddr eller som sidst, et stykke legetøj med i posen. Jeg håber de åbner for deres salg igen. Jeg ville aldrig købe min hunds mad andre steder.
Den Bedste service ever, jeg vil aldrig handle andre steder :)
Karina.
Kvalifoder er bare drømmebiksen for os dyr, gode priser, og lynhurtig og gratis levering, så bliver det bare ikke bedre!
og er man så heldig at møde dem der leverer, så er det altid med venlige hilsner og store smil :)
Jeg har været kunde siden de åbnede, og bliver trygt ved med at bestille foder der :)
Det er 5 gang jeg bestiller både hunde og kattemad her, super priser, uadmindelig hurtig lev, bedre service fås ikke :-)
Har købt både kattefoder og kattegrus op til flere gange, og leveringstiden er i TOP! Bestilte vare lørdag aften og modtager den søndag morgen.. Det kan ikke blive bedre! Samtidig er servicen er også i TOP! Ser sjældent så god service!
Mvh Morten og Laura
Det er nu tredje gang jeg bestiller hos kvalifoder.dk. Denne gang blev varerne leveret 4½ time efter bestilling, det er imponerende. De 2 andre gange blev der leveret inden for 24 timer. Kan kun anbefales at handle hos dem, da de samtidig er billige
Jeg har handlet hos Kvalifoder mange gange. Da vi har 4 marsvin skal der bruges en del spåner, og så er det perfekt at de leverer 2 store "baller" til hoveddøren. Har aldrig ventet længere end 24 timer. Har oplevet at have varene 5 timer efter bestilling.
Kan kun anbefales
Det er nu anden gang jeg bruger dem, første gang var kattemaden der dagen efter bestilling,så de skal da prøves igen ( har lige bestilt)
Kan godt anbefales
Jep det blev leveret idag,så super service :-))