We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lacrosse Vejrstationer anmeldelser

Lacrosse Vejrstationer Logo
Kunderne om Lacrosse Vejrstationer : »OK, men for dyr i forhold til lignende produkter« »Det fungerer men mangler lige det sidste!« »Rigtig god service« 8
Godt
7 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)
Lacrosse Vejrstationer

OK, men for dyr i forhold til lignende produkter

Generelt godt produkt. havde en tidligere, men efter 3 år ophørte displayet at fungere, så jeg anskaffede en ny til den oprindelige føleropsætning.

Udvalgt anmeldelse om Lacrosse Vejrstationer

Lacrosse Vejrstationer

Det fungerer men mangler lige det sidste!

Min vejrstation var særdeles let at sætte op og få til at virke, men der mangler et par detaljer, f.eks. nulstiller regnmåleren ikke sig selv automatisk ved midnat - den tæller bare videre. Man skal derfor manuelt nulstille regnmåleren på selve vejrstationen. Der mangler også lys i vejrstationens display.

Rigtig god service

alt fungerer som det skal. hurtig leverig. ingen bøvl ved reklamation.

• Lars
  • 6280, DK
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Exordinaire station

Købte model WS-2355. Efter modtagelsen fik jeg indkøbt et passende længde rør til vindmåler og i løbet af 15 min var stationen oppe og køre. Der er ca 10 m mellem base og transmitter som skal igennem tyk mur og forbi garage. Det klarer den til ug+.

Hurtig og god service.

Det var en god service og vejrstationen kom med posten i løbet af et par dage.

• J.W.P
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Dårlig

Gik i stykker da den skulle " foldes ud, ingen hjælp fra firmaet, de mente at min gamle mor havde været for hård ved den.

Lacrosse Vejrstationer

God og for det meste pålidelig og driftsikker

Ville købe den igen hvis jeg skulle vælge.

Lacrosse Vejrstationer

Returnerer ikke varer som lovet

En vejrstation skulle byttes til en anden model. Jeg blev bedt om at købe den nye model på hjemmesiden, og sende den anden retur. Den returnerede blev ikke modtaget af postvæsnet. Lacrosse-vejrstation.dk blev derefter kontaktet og lovede at sende et fragtbrev, som efter flere henvendelser aldrig kom frem.

Besvarelse fra Lacrosse Vejrstationer

Hej Theis,

Beklager den lange svartid. Vi er først lige kommet online på Trustpilot, og jeg er derfor først blevet opmærksom på din sag. Jeg har derfor taget fat i den ansvarlige, og jeg må desværre indrømme at vi har lavet en fejl. Det beklager vi!

Jeg har fået vores serviceafdeling til at tage kontakt til dig, så vi hurtigst muligt kan få bragt orden i sagerne.

Lacrosse-vejrstation.dk

Simon

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk