We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lalandia Billund anmeldelser

Lalandia Billund Logo
Kunderne om Lalandia Billund : »Supert, men lidt mere skinke... ;-)« » Et dyrt, koldt badeland uden gode vandrutsjebaner« 4
Middel
5.2 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)
Lalandia Billund

Dyrt, dyrt, dyrt. opreklameret.

Dyrt mad, dyre is, dyre indgangbiletter, dyr parkering.
Intet som jeg har lyst til at prøve igen.

Jeg kunne, for de samme penge, have fået en del mere til mig og min familie.

Udvalgt anmeldelse om Lalandia Billund

Lalandia Billund

Supert, men lidt mere skinke... ;-)

Det var en super oplevelse at være i Lalandia-billund. Fik en hel dag til at gå.
Det eneste negative var at de kunne godt komme mere en TO stykke tyndt skinke i deres sandwish.
Ellers helt perfekt.

Discountoplevelse til luksuspris

Vi havde fået to fribiletter til Lalandia og tog afsted i går søndag d. 7. November og skulle således "kun" betale for vores 2 børn (320 kr. ialt for en dag i Lalandia, pga. fribiletterne sparede vi altså 460 kroner som er prisen for to voksne).

I Lalandia må man ikke spise medbragt mad og derfor skulle der også investeres i en frokost (vi fik en lille udmærket frokost til samlet 200), endelig er parkering også noget der skal betales ekstra for 50 kroner for en dag. Samlet udgift uden fribiletter 1030 for en dag i vandland. Efter min mening står denne pris på ingen måde mål med hvad man får, nemlig en dag i et propppet vandland:

- hvor man skal stå i kø mindst 15 minutter for at prøve rutschebanerne,
- hvor der er madrester på gulvet, særligt i spiseområderne hvor der ikke blev gjort rent særlig tit.
- hvor man nærmest skal sidde ovenpå hinanden for at kunne være i boblebad.
- hvor der ikke engang er en helt almindelig pool, men kun 3 lavtvandede poolområder.

Selve det indendørs område udenfor lalandia er ret flot, men her bliver man også malket økonomisk, vi brugte små 100 kr. på maskinerne udenfor og hvar heldige og "vandt" små 300 billetter og kunne eksempelvis vælge imellem gaver som en pruttepude (pris hos søstrende grene 10 kr.)

Endelig var betjeningen i barene i området direkte uhøflige og virkede fuldstændig ligeglade med gæsterne, der nærmest skal tigge og bede om deres opmærksomhed. Mystisk når der nu er gæster der betaler meget for at være der.

Spild af penge. Det er en discountoplevelse til luksuspris.

Lalandia Billund

Et dyrt, koldt badeland uden gode vandrutsjebaner

Det er første gang jeg har været i badeland hvor jeg nærmest frøs hele tiden. Bortset fra deres sauna og det varme boblebad var der koldt alle vegne. Jeg har siden korresponderet med Lalandia, og de erkender problemet(!) Men der kan ikke blive tale om nogen form for kompensation.

Lalandias udvalg af vandrutsjebaner er fattigt for børn mellem 3 og 8, der er nærmest kun til små børn og til store børn/voksne.

Turen for os (2 voksne og 3 børn) kostede 900,- i entré, hvilket gør det til det dyreste badeland jeg har været i. Samtidig er det også det dårligste. Jeg for min del har lovet mig selv aldrig at vende tilbage dertil.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk