[REPLY]
Den korte version:
Lamelgardinerne er i bedste fald af tvivlsom kvalitet, og ejeren af enkeltmandsfirmaet er et sjuskehoved mht. levering og opsætning.
Den lange version:
Lamelfabrikken... det lyder lovende, men bag facaden gemmer sig iflg. CVR registeret, en enkeltmands virksomhed indenfor vinduespolering. Det med lamelgardinerne er vist noget nyt for ham. Lad mig fortælle historien om vores erfaringer.
Sidst i Oktober 2011 bestiller vi 4 stks. lamelgardiner, efter en gratis opmåling. Levering er ultimo uge 45.
Lamelgardinerne er forsinkede, og som plaster på såret bliver vi lovet gratis opsætning. (hvilket vi senere bitterligt fortryder at vi tog imod)
Sidst i november 2011 ankommer lamelgardinerne, og de bliver sat op.
Vi bemærker samme dag følgende fejl/mangler:
1. Det ene lamelgardin låser halvvejs når man trækker det for.
2. Et lamelgardin havde problemer med snor holderne, så snoren hang ned fra skinnen.
3. På alle lamelgardiner var afstandssnorene forneden på den ene side klikket forkert på. (vendt 180 grader)
4. Snortrækket på 2 af gardinerne er snoet. Faktisk så slemt at blyloddet trækkes med op.
5. Der er en høj træls metallisk støj fra lamelgardinerne når de trækkes til/fra.
6. Vi havde bestilt nogle ekstra lameller, men de var 10cm for lange.
7. Der var byttet rundt på 2 lamelgardiner, så snoretrækket på den ene hænger for højt og på den anden ligger i vindueskarmen.
8. Da jeg selv lige ville bytte rundt på de 2 lamelgardiner, røg de skruer ud som skinnerne var fastgjort med. Bare ved at klikke skinnen af. Det viser sig at et 3 meter langt knap 2 meter højt lamelgardin kun hænger i 3 stk. 16mm skruer. Chokerende!!!
9. Ved nærmere gennemgang af de andre gardiner, viser det sig at skinnerne også er sat skævt op. Flere af lamelgardinerne hælder knap 2cm fra den ene ende til den anden. Her bestemmer jeg mig for at rykke alle skinnerne ned, og sætte dem ordentligt op med skruer som kan holde.
10. Da jeg får alle beslag pillet af, kan jeg se at der flere steder er skruet forkert. Som om at han har prøvet sig lidt frem med højden. Det betyder at vi nu har et nybygget hus med gennemhullede vinduesrammer. Efter jeg har skruet beslagene op i vatter, med ordentlige skruer, har vi stadig synlige huller efter hans sjusk. Møg ærgerligt!
11. Da vi alligevel havde tabt enhver form for tillid til Lamelfabrikken, kastede jeg mig over de andre problemer. Jeg fik da også selv løst punkt 1,2 og 3. De andre punkter (4,5 og 6) reklamerede vi over, og vi fik da også løst problem 4 og 6 (efter 1½ måned) . Punkt 5 er der ikke noget at gøre ved.
Det skal til sidst siges at Lamelfabrikken er blevet gjort opmærksomme på alt det vi har været igennem, og at vi ikke har fået nogen form for kompensation. Hverken for bøvl og besvær, eller for de gennemhullede vinduesrammer.
P.S. Betalingen forgår vha. bankoverførsel, som betyder at banken ikke dækker hvis firmaet enten ikke leverer varen, eller er gået konkurs. Man er meget bedre stillet med Dankort betaling. Bare en advarsel ;-)