[REPLY]
Hurtigt, nemt, infomail når varen er forsinket , bare godt sted at handle.
Havde brug for en ny lampe over spisebordet. Ringede til lampemesteren for at høre leveringstiden. Medarbejderen sagde at der var 3 på lager og hvis jeg bestilte straks, så kunne jeg have den dagen efter. Specielt hvis jeg valgte levering til pakkeshop. Der kunne være en meget lille sandsynlighed for at jeg først havde den mandag. Men alt forløb som planlagt og den var fremmme i dag, dagens efter bestillingen. SUPER service og smuk lampe ;)
Super god kundeservice! Hurtig levering! Gratis fragt <3 og så fulgte der endda 2 super fede pærer med oven i købet. Og lampen var i forvejen billig i forhold til, hvad andre sælger den for. Næste lampe bliver helt klart også købt på www. Lampemesteren.dk!
Tak for en rigtig god handel!!
Nem og overskuelige hjemmeside.
Hurtig respons. En bestilt vare ikke hjemme. Ville komme dagen efter. Det gjorde den og blev straks afsendt. Med den lille forsinkelse gik der 4 dage fra bestilling til modtagelse.
Super god bejtening og til at forhandle med :-)
Lampen kom i rigtig fin stand og jeg er glad og tilfreds. Dog tog det 4 dage før dem kom frem.
Jeg købte en lampe og den kom hurtigt og godt indpakket. Jeg har kun positiv oplevelse af shoppen.
Super betjening og hurtig levering. Perfekt.. Handler helt sikkert her igen...
super butik, meget hurtig levering , handler helt sikkert her igen og lamperne var helt efter beskrivelsen, der var enda lagt pære med til lamperne , så det er perfekt service ++++
Ikke mange ord. Det var bare i orden.
Jeg fik en god personlig service, da jeg ringede. Alt, jeg blev lovet, blev holdt - sådan!
Jeg har købt en Kartell lampe fra Lampemesteren, og desværre var der ca 3 ugers levering, da lampen skulle sendes til DK fra en Italiensk leverandør. Ærgeligt med ventetiden, men Michael fra Lampemesteren har undervejs givet mig fyldestgørende information, om hvor lampen var i leverancen og jeg har følt mig i trygge hænder. Jeg vil afgjort handle hos Lampemesteren en anden gang.
Jeg fik omgående e mail om at min bestilling var modtaget, fik aftalt levering sted via telefonen og efter 3 dage havede jeg lampen.
Da jeg efterfølgende fandt ud af ,at jeg har bestilt en forkert lampe blev den uden problemer ombyttet til en anden som jeg havde efter fået dage.
Jeg kan kun rose Lampemesteren for en god og venlig kunde betjening. Det er lige fra besvarelse af opkald til en handel er afsluttet.
Det var en super positiv oplevelse, alt fungerede som det skulle
Lampeskærmen ,vi havde bestilt, kom fint emballeret 2 dage efter, så vi er fuldt ud tilfredse.
Bestilte et par lamper, der desværre viste sig at være forholdsvis lang ventetid på. Lampemesteren udviste dog virkelig god service og holdt mig informeret undervejs og tilbød også at annullere ordren, hvis jeg fandt lamperne andetsteds.
Stort udvalg af mange spændende lamper. Bestilte 3 og den ene skulle hentes fra Italien - fik tilbudt dellevering pga. ventetiden, hvilket er god service. Levering til den lokale Blockbuster - som jo har bedre åbningstider end Post DK. Handler der igen!
Super hurtig svartid og super hurtig levering. Virkelig god og venlig service..
Brugte et forkert betalingskort, så jeg gik glip af den rabat brug af det rigtigt betalingskort ville udløse. Jeg kontaktede Lampemesteren og sagde, at jeg havde begået en fejl med betalingskortet. De vendte hurtigt tilbage og tilbød mig rabatten alligevel. God service og stor fleksibilitet og får jeg brug for en lampe på et andet tidspunkt, ved jeg hvor den skal købes.
Pia B.
Bestiller min vare den ene eftermiddag og modtager den næste morgen før klokken er 8.00 - fantastisk fin service og et års gratis forbrug af pærer. Overstiger alle forventninger og giver én lyst til både at vende tilbage næste gang, der skal købes lamper - og anbefale Lampemesteren til alle omkring mig.
jeg købte en super flot lampe hos lampemesteren..den kom i løbet af 3 dage. jeg talte med dem, de var så søde at sende en mail om hvordan den skulle samles..jeg køber osse min næste lampe hos dem. kan varmt anbefale at handle hos dem ..
venlig hilsen Dorthe
Prøv det, det virker og skønt med de oplysende mails ..
Hurtigt svar på alle henvendelser. Varerne kom hurtigt. Insisterede på, at jeg skulle bytte en lampe med en lille bitte ridse, selvom jeg skrev, jeg ikke gad besværet med returnering.
Køb af 2 stk. lamper fra Louis Poulsen blev gennemført med service, professionalisme og effektivitet i højsædet, fra Lampemesterens side - og så der var der ovenikøbet overskud til et smil undervejs, i den elektroniske kommunikation.
Tak.
Mvh.
Christian Hansen
Jeg fik en super betjening, og alle ting sendt meget hurtigt samt eftersendelse af rigtige pære, hvilket var aftalt. Så har kun rosende ord til overs.
Nemt at bestille, god support pr. telefon. Let tilgængeligt at følge leverancen og den lovede leveringstid blev overholdt.
Jeg bestilte en lampeskærm en lørdag eftermiddag, og tirsdag formiddag kunne jeg hente den, det opsamlingssted som jeg havde valgt.
Jeg har bestilt to lamper. Hurtigt efter modtog jeg mail med spørgsmål om, hvilken størrelse pære jeg ville have med. Jeg var i tvivl, så jeg fik sendt to forskellige.
Lamperne var hurtigt fremme og lige som jeg forestillede mig.
SUPER service!
Vi har købt 2 væglamper, og fik super service fra medarbejderen.
Virkelig god dialog via email med firmaet.
Vi venter nu på at lamperne kommer frem og vi glæder Os til at få dem sat op.
Update:
Vi har siden det første køb - gjort 2 køb yderligere, og vi er super-tilfredse med den service, man får - samt hurtig forsendelse - og rigtigt godt pakket ind!
Kan kun anbefales!
Har købt undercover-skærme til mine 'Le Klint' lamper, de var ikke lige på lager, fik straks en venlig mail med info. - og igen da de blev afsendt, 4 dage inc. ventetid, det er da service der vil noget. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos lampemesteren.dk
Det bestilte blev sendt hurtigt og svar på e-mail inden for samme time,
Overskuelig hjemmeside. Nemt at få yderligere oplysninger om produkt.
Godt emballeret og hurtigt leveret.
DER VAR GO INFO OM AT LAMPER VAR UDSOLGT OG NY LEVERINGSTID
De leverede rigtig hurtigt! Alt var som det skulle være. Der er vidst ikke meget andet at sige end perfekt.
Overskuelig hjemmeside, pris inkl. forsendelse, sendte dagen efter bestilling og varen forsvarligt pakket ind. Absolut ikke sidste gang jeg kigger forbi!!