We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

LamperOnline.dk anmeldelser

LamperOnline.dk Logo
Kunderne om LamperOnline.dk : »Lysende smil« »God service« »Tryg og sikker handel.« 40
Godt
8.6 af 10

40 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (40)

kan anbefales

Nem og hurtig bestilling samt levering. Dog virker track and træge ikke...

Udvalgt anmeldelse om LamperOnline.dk

Lysende smil

Det var en rigtig lynlevering alt intakt og det spredte et stort lysende smil på mine læber jeg handler med glæde med lamperOnline.dk igen resultatet ser flot ud.

Venligst Joan Hart.

LamperOnline.dk

Varene var i restordre, men blev kontaktet og fik mulighed for at vælge. Ganske tilfreds med deres service, og en tryghed for mig da jeg handlede

Tryg og sikker handel.

Hurtig ekspedition og venig kundeservice. Vil gerne handle her en anden gang

Fin betjening

Der var ingen problemer med betjening eller fragt. Kan fint anbefales andre.

LamperOnline.dk

Kontakten og handlen har været en positiv oplevelse med god personlig service.

Forslag: Brug Post Danmark og ikke GLS til levering.
Det er noget belastende, at man skal sætte en hel dag af for at være hjemme og modtage pakken.
Det er bestemt ikke ok.

Hej Michael

Nogle af vores produkter leveres direkte fra vores leverandørs lager, for dels at spare tid og dels at spare omkostninger. Det giver hurtigere levering og holder prisen nede. Desværre er det ikke alle vores leverandører der har aftale med Postdanmark. Varer fra Nordlux leveres med GLS og varer for Norlys leveres med UPS, resten leveres med Postdanmark fra de øvrige leverandørers lager og vores eget lager.

Det er muligt selv at afhente på een af GLS mange indleverings-/afhentningssteder. Hvis du ikke er hjemme, lægger GLS en seddel, så du kan ringe og aftale ny levering eller om du vil afhente din pakke.

Hurtigt!

Dette sted kan klart anbefales. Hurtig levering. Stort udvalg!

Service helt i top.

Jeg anbefaler lamperonline til familie slægt og alle andre.Ved min
handel hos firmaet ,har jeg ,ikke bare fået en god vare, men også
en udsøgt og fantastik god behandling.Lamperonline er ,,mit,,lampe-
firma for eftertiden.Stor tak til Mai-Britt.
M.v.h. Erik Dixi Horn

Upåklagelig betjening

Nemt at navigere og handle på sitet, derefter upåklagelig betjening og levering.

Virkelig god service.

De har en rigtig god hjemmeside med gode billede. Varene blev afsendt med det samme. De ringede og fortalte at en af varene var udsolgt og foreslog en anden, som var en virkelig god lampe. Alt i alt en virkelig god service.

• Xenia

fin service - billeder mangler

Hjemmesiden og forsendelse virkede helt fint, men der manglede fyldestgørende oplysninger om lamperne. F.eks. havde jeg brug for at se forskellige størrelser og kun ét mål pr. lampe er ikke tilstrækkeligt, når det ikke fremgår om det er diameter eller højde, det drejer sig om.

Hej Xenia.
Tak for din tilbagemelding. Jeg har rettet det omtalte produkts oplysninger, så det nu er muligt både at aflæse højde og diameter.
Jeg går ud fra at du trods manglende info inden dit køb, er tilfreds med din vare. Hvis du igen bliver i tvivl om størrelse eller anden info, så håber jeg at du vil rette henvendelse til vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig inden du køber varen. Vi står klar ved telefonen og vores mail på alle hverdage kl. 9-16.

Alt gik som det skulle.

Bestilte mine varer fredag,fik en ordrebekræftigelse og besked om at varene ville være hos mig mandag..Det var de ;)

LamperOnline.dk

hurtig og fin ekspedering, dog lidt besværlig levering

Det er en god hjemmeside, og hurtig ekspedering, men leveringen foregår i dagtimerne på en hverdag, hvor de fleste ikke er hjemme. På min arbejdsplads må man ikke modtage private pakker, så den endelige løsning var, at jeg afhentede pakken hos GLS. Lidt omstændigt set i lyset af forsendelsesgebyret på 100 DKK.

Hej Morten
Du har helt ret, at mange ikke er hjemme om dagen, men vi oplever normalt ikke at det er et problem, fordi det er let at afhente varerne hos et af GLS' eller Postdanmarks udleveringsssteder. Vi har hele tiden fokus på om leveringerne kan blive mere smidige og prismæssigt gennemskuelige for vores kunder. Vi lærer meget af de tilbagemeldinger vi får fra kunderne - både når vi har gjort det godt og når vi kan gøre det bedre. Vi undersøger derfor om det er muligt at bestille aftenlevering.
Tak for din positive tilbagemelding.

Jeg har nu undersøgt mulighederne hos Postdanmark, og de giver dig følgende muligheder:

Modtagerflex: www.postdanmark.dk/modtagerflex
Døgnposten: www.døgnposten.dk.

Disse servicer gør dig uafhængig af posthusets/postbutikkens åbningstid, når du skal modtage pakker. Du kan endda også bruge Døgnposten til at sende pakker.

Med Modtagerflex får du disse fordele:

• Du kan få leveret pakker og store breve på din bopæl, når du ikke er hjemme
• Du kan på forhånd vælge mellem 10 forskellige leveringssteder på din adresse
• Du bliver uafhængig af posthusets/postbutikkens åbningstid, når du skal modtage pakker

Med Døgnposten har du disse fordele:

• Gratis og nem at bruge
• Hurtig levering – senest kl. 10 hverdagen efter afsendelse
• Du får sms eller e-mail, når din pakke er klar til afhentning
• Du har frit valg mellem flere end 120 Døgnpostautomater (du kan vælge fra gang til gang)
• Du kan sende pakker op til 20 kg til alle adresser i Danmark fra Døgnposten. Det er billigere at sende pakker fra Døgnposten til Døgnposten.

Følg vejledningen i linket og tilmeld dig Modtagerflex eller opret dig som bruger af Døgnposten – eller begge.

Mai-Britt

LamperOnline.dk

Det kan ikke være lettere

Alt fungerede. Processen gik meget hurtigt.

LamperOnline.dk

Nemt og bekvemt at handle med LamperOnline

Jeg har længe skullet have en ny lampe til min stue, men har aldrig kunnet finde den rigtige. Så fortalte min store søn Lasse om Lamperonline.dk. og sammen gik vi på hjemmesiden og fandt den lampe jeg syntes kunne passe til min stue. Da min mand kom hjem fra arbejde skulle han jo også se lampen, og han hjalp med at bestille den. LamperOnline sendte en mail om hvornår lampen blev sendt, og dagen efter havde vi lampen, som var pakket meget godt ind, så den ikke skulle gå i stykker. Lampen var lige til at samle, og hænge op, og den er flot i min stue. Nemt.

• Lis

Perfekt nethandel

Jeg modtog to flotte væglamper fra Lamperonline.dk.
Der var intet at udsætte på handelen.

• Alex
  • Verificeret køber

gode ting, gode priser, god behandling

Varen kom hurtigt og var som lovet.
Fotos levede op til det leverede.
Hurtig levering og skarp pris.

• Randi
  • Verificeret køber

LamperOnline ydede en super sevice og jeg anbefaler dem gerne til andre.

Troværdig

Jeg bestiller min spisebordslampe via nettet -riski business vil nogen sige, når man ikke har set den i virkeligheden.

Men billederne på hjemmesiden er virkelighedstro, og jeg tager chancen.

Der går ikke mange dage, så har jeg min lampe og er meget tilfreds med handlen.

Kan kun anbefales.

smil Susanne

• Svend

Nemt og billigt

Fin billig og let butik

• Viggo

Holder hvad de lover

Holder hvad de lover, varen svare til beskrivelsen, afsendelse og levering til tiden.

super hurtig levering - dejligt

overskuelig hjemmeside, hvor de relevante vare jeg søgte kom hurtig på skærmen.

• Samantha
  • Aalborg, DK

Skadet lamper.

Jeg bestilte 2 lamper og modtog dem kort tid efter. De var desværre begge skadet under transporten på trods af, at de begge var utrolig godt pakket ned.
Jeg ringede og fik en utrolig venlig og hjælpsom kvinde i røret, som straks ville bestille nye til mig og fortalte mig, at jeg selvfølgelig ikke skulle betale for at få sendt de skadet lamper tilbage.

Kvinden ringede tilbage for at give mig en update om, at lamperne nu var på vej og jeg modtog dem samme uge.

Fantastisk service! Jeg har allerede fundet min næste lampe på siden, nu skal pengene bare spares sammen, he he.

Meget tilfredsstillende

Fik det jeg bestilte hurtigt nemt og i den forventede kvalitet

LamperOnline.dk

sød service dame.. købte lamper

købte lamper for 1000 penge men de var ikk som jeg havde forstillede mig og ville gerne sende dem tilbage og den søde damen sagde det gør du bare og vi sender penge retur.. så nemt var det.. så det ikk sidste gang vi handler der...

dejlig lamper, god lys

Lamperne giver rigitg godt lys, som er godt, når vi går om til stalde.

Just perfekt

Just perfekt :)

LamperOnline.dk

Super service og hurtig levering!

De har et utrolig stort og flot udvalg. Den kan klart anbefales.

Ikke billig

Lamperne vi købte, var ikke billigere end i Bauhaus, men de havde en model som vi ikke kunne købe i butikken!

• Else
  • 3 Anmeldelser

Super

Super venlig service. Lampekøbet har jeg ikke fortrudt, da alt var som det skulle være. Kan anbefales til andre

Uovertruffen kundebetjening.

Skulle bruge en uundværlig del til min Heiberg lampe, som normalt ikke var til salg online. Ringede til forretningen, som oprettede et nyt varenr. Jeg betalte og fik varen dagen efter. Det kalder jeg service.

Forbilledlig service

Hurtig levering. Intet bøvl overhovedet da vores lampe var blevet lettere beskadiget af posten. Vi fik en ny tilsendt samme dag. Anbefales klart.

• Visti
  • 17 Anmeldelser

Super !

Hurtig og præcis levering + god information om varens placering i forløbet.
Kan varmt anbefales.

Optjent bonus

Jeg fandt meget let frem til en interessant lampe og det var let at bestille den.
Leveringstiden var kort.
At jeg oveni købet optjente bonus, var et ekstra plus ;-)

Altid pålidig

Tak for vejledningen pr. telefon - super service - lamperne var fremme til tiden og til den rigtige pris.

Jeg anbefaler jer gerne til andre!

Fik det jeg skulle ha!

Det tog godt nok en lang krig med at få leveret efter købet på nettet...næsten 14 dage, trods afstanden på bare 35 km.

Hej Tina
Du har bestilt varer lørdag d. 10. september, som er sendt fra os onsdag d. 14. september (3 hverdage efter dit køb). Vi har derfor overholdt de lovede 3-10 dages levering og været hurtige :-)
Hvis Postdanmark har beholdt din lampe i over en uge uden at levere den til dig, vil jeg meget gerne have det bekræftet, så jeg kan bede om en forklaring hos Postdanmark.

God oplevelse

Jeg købte en Carlton bordlampe (stor) + en Carlton gulvlampe hos Lamperonline. De levede helt op til mine forventninger. Rigtig flotte lamper og god kvalitet.

De kom indenfor den angivende leveringstid.

Michael

Dårlig stil

Synes ikke det er rimeligt at der trækkes penge for køb, før leveringstid er kontrolleret. Status for min levering er, at jeg betalte for en uge siden, men først kan forvente levering om 2 uger.

LamperOnline.dk

Forkert farve lampe efterladt på fortovet

Lampe farve ifølge tekst og billede på webside: bronzefarvet (sort/gul meleret).
Lampe farve leveret: sort/sølv meleret. Ingen gul og ingen bronzefarve.
Derudover havde pakken fået stød så lampen havde bumpet rundt i kassen, og lampen blev efterladt ude på fortovet under åben himmel.

Hej René
Jeg er meget ked af lampen ikke svarede til dine forventninger. Jeg har efterfølgende lagt et foto mere ind af lampen, som jeg synes svarer mere til lampens udseende.
Fragtfirmaet er efterfølgende blevet udskiftet, så alle lamper fra vores svenske leverandører bliver nu leveret med Postdanmark.

Levering i Danmark helt ok

Levering til kunde Danmark helt efter bogen, men der kan ikke gives flere stjerner, da det er et irritationsmoment at firmaet ikke leverer til Grønland.

Hej Karsten S
Vi er ved at opdatere netbutikken så også Grønland kan få leveret varer.
Vi forventer at være klar til at levere til alle lande udenfor EU i løbet af november 2011.
LamperOnline.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk