[REPLY]
Priserne er super gode, ingen fragt når man handler med over 200 kr. Tøjet er som lovet, og det passer alt sammen strålende. Lynhurtig forsendelse, lækker kvalitet, jeg har intet negativt om lazylazy :)
Jeg bestilte før jul en sort kjole ved navn NIMBLE hos LazyLazy. Jeg lavede et log-in hos dem, som gjorde at jeg skulle udfylde nogle privatoplysninger. Jeg udfyldte dem korrekt, men da jeg går på efterskole, valgte jeg at få sendt kjolen til efterskolen istedet for til privatadressen. Da jeg så fik ordrebekræftelsen, var leveringsadressen blevet blandet med min privatadresse - så posten kunne ikke finde frem til hvor den skulle afleveres, og kjolen blev sendt retur, og jeg fik pengene tilbage.
Senere bestilte jeg så kjolen igen, og ændrede min privatadresse til min efterskoles adresse. Så nåede pakken frem, men da jeg så åbnede den, var kjolen ikke sort som der stod på ordrebekræftelsen, den var istedet leopardfarvet. Og så var der i øvrigt et stort hul i inderkjolen, hvilket ikke var beskrevet på hjemmesiden. Så sendte jeg kjolen retur, og skriver en mail til LazyLazy.dk. Jeg får at vide at jeg vil høre fra dem hurtigst muligt, men det gør jeg ikke - jeg får bare et beløb retur. Beløbet er ikke det korrekte, da jeg ikke får fragten tilbagebetalt - hvilket jeg burde gøre ifølge lovgivningen. Jeg er meget skuffet over LazyLazy - og jeg vil under ingen omstændigheder anbefale nogen at handle der.
servicen var rigtig god og forsendelsen var lynhurtig.