We are hiring!

Besvarelse fra Lejfesttelt.dk

[DATE]

[REPLY]

Lejfesttelt.dk Logo
Kunderne om Lejfesttelt.dk : »Helt igennem god service« »Fremragende service!« »hurtigt nemt og billigt« 11
Godt
8.3 af 10

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

SUPER TOP SERVICE & UDSTYR

Kan kun gentage hvad jeg skriver i min overskrift: SUPER TOP SERVICE & UDSTYR FRA START TIL SLUT.

Og kæmpe ros & tak til Jeppe for hans meget proff vejledning undervejs.

Udvalgt anmeldelse om Lejfesttelt.dk

Helt igennem god service

Alt fungerede perfekt
Lige fra let og overskuelig hjemmeside, løbende kontakt vedrørende bestilling, afhentning samt tilbagelevering. Hertil kommer en meget kærkommen opringning på festdagen, da vi troede, vi havde problemer med gasvarmeren. Derudover var der hurtig service ved udleveringsstedset, teltet var i top med udførlig opstillingsvejledning.

Alt fungerer perfekt

Alt har fungeret perfekt. lige fra en overskuelig hjemmeside over bestilling og afhentning samt tilbagelevering. hurtig og fin service ved udleveringsstedset. teltet af fin kvalitet med udførlig opstillingsvejledning. intet at bemærke :-)

Lejfesttelt.dk

God service, billigt og nemt

Hjemmesiden er nem at at bestille fra. Blev holdt velinformeret omkring ordrestatus mv.

De var nemme at få fat på telefonisk såvel som via deres website.

Udleveringen af varerne foregik ganske effektivt.

Fremragende service!

Det var let og overskueligt at bestille telt og tilbehør. Der var mange muligheder. God kundeservice. Letforståelige vejledninger og god hjælp og betjening, både før og under afhentning, samt ved returnering.
Jeg har allerede anbefalet lejfesttelt.dk til venner og familie!

hurtigt nemt og billigt

alt fungerede lige fra afhentning til opsætning og aflevering, super nemt at sætte op og gulvet er lige som at lege med lego, firmaet kan absolut anbefales

Lejfesttelt.dk

Profesionel udlejning giver glade kunder !

Fra bestilling, afhentning og til aflevering fungerede alt bare perfekt.
Der var en meget nem brugervejledning til opsætning af telt, super nemt gulv at lægge og gode varmeovne samt tæpper.
Vi kan kun anbefale Lejfesttelt.dk til andre, der er klar til selv at opsætte telt og lægge gulv.

Billigt og nemt

Vi havde en god dialog lige fra starten.
Afhentningen var nem,alt lå i kasser
Opsætningen var nem,alt var mærket op
Jeg kunne godt have tænkt mig at afleveringen
var lidt mere fleksibel.

God og billig teltleje

Med en lejepris på det halve af konkurrenterne kunne man frygte et andenrangsprodukt, men det var på ingen måde tilfældet. Teltet var tip-top, der var flinke medarbejdere både i telefonen og på hente/bringestedet, og den udførlige vejledning og tydelige mærkning gjorde det nemt at opsætte teltet. Varmeste anbefaling herfra.

Billige gode borde

Jeg har lejet borde til en fest. Bordene var virkelig smarte og vi kunne have 8 i en almindelig Oktavia.
Omvendt synes jeg websitet kunne trænge til en kærlig hånd - specielt stukturen. Mulighed for at få det lejede leveret ville også være fantastisk. Når man skal holde fest har man rigeligt at se til.

Nemt og billigt

Nemt at gå til, pakket på et smart måde.
Det kiksede dog, da vi ikke fik vejledningen med hjem men måtte tilbage og hente den.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk