We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (224)

Verificeret af virksomheden

Enkelt att handla, Snabb leverans.

Som ovan köpare på "nätet" gick det riktigt bra.
Fin presentation på varorna och snabb leverans.
Kommer säkert att återkomma.

Underbara saker för hemmet

Bara positivt, vackrare i verkligheten. Supernöjd!

Smidigt att handla!

Leveransen gick relativt fort och det var mycket snyggt att välja på i butiken!

Verificeret af virksomheden

Beställde en knivmagnet-list. Allt gick som det skulle.

Beställde en knivmagnet-list. Allt gick som det skulle.

Super bra

Jag är mer än nöjd. Beställde varan på måndag kvällen och den kom på Onsdagen. Så nöjd. :)

toppen

Trevligt bemötande och snabb leverans

Verificeret af virksomheden

Muggar blå snabb leverans!

Beställningen av de blåa muggarna gick som en dans;
det blev en snabb leverans!

Verificeret af virksomheden

En "cell"samt varm och fin poncho

Mycket glad åt min vinst. Har länge sneglat åt en poncho att värma en ond rygg med när jag ser på TV eller som den invigdes med igår, den fick hänga över axlarna på mig när jag gick på 50-års kalas. Härligt eller hur ?
Enkelt att beställa och supersnabb leverans. Tusen tusen tack !

Jättenöjd!

Snabb leverans och toppenprodukt. Väldigt nöjd.

Verificeret af virksomheden

Snabb leverans och inget strul

Snabb leverans och inget strul. Jag är nöjd med mitt köp

Verificeret af virksomheden

Precis som man vill ha det!

Snabbt, smidigt och god kommunikation! Har bara gott att säga!

Tipptopp!

Snabb leverans och otroligt nöjd med mitt inköp! Jag kommer definitivt återkomma till LevHemma.se

Kanonbra!

Strul med leverans från leverantören löstes på proffsigaste vis (hade en deadline då jag senast behövde leveransen, och fick den 2 dagar innan!!! )

Snabb och smidig leverans

Snabb och smidig leverans. Absolut nöjd!

Verificeret af virksomheden

Enkel beställning och snabb leverans

Hemsidan var enkel att beställa ifrån och jag fick hem mina varor snabbt. Jag kommer definitivt att handla här igen.

Läckraste pepparkvarnen

Jag tycker att mitt köp motsvarade era bilder och min förväntan. Det var snabb leverans och så var det ju lite godis också.

Verificeret af virksomheden

Jag är glad att jag hittat ert företag på nätet!

Snabb och säker leverans!
Återkommer gärna när jag behöver något.
MVH

Mycket snabb leverans.

Snabb leverans och mycket god information via mail.

Bruksanvisning?

Fick varan och det stog på norska? Och inte vilket brändle man ska ha till lyktan? Dåligt :( Annars va det väl bra

Hej Pia,

Tack för din recension!

Tillsammans med produkten du har beställt ska det följa med en bruksanvisning på svenska, norska och engelska. Den svenska och engelska versionen står på samma lapp medans den norska versionen står på en egen. I ditt fall kan det ha varit så olyckligt att fabriken har missat att lägga ner den svenska/engelska versionen vid paketeringen vilket vi givetvis beklagar. Varken vi eller vår leverantör har hört talas om detta tidigare.

När det gäller bränslet så är det vanligt spisbränsle som man ska använda. Detta står i bruksanvisningen och på produktsidan där man köper produkten.

Vid minsta fundering så är du alltid välkommen att kontakta oss via telefon eller e-mail så får du alltid ett snabbt svar.

Jag hoppas, trots missen med bruksanvisningen, att du har fått igång lyktan och att du känner dig nöjd med produkten!

Med vänlig hälsning

Enkelt och snabbt

Enkelt att beställa och snabb leverans, jättebra!

HELT ENKELT PERFEKT - så skall webbhandel fungera

Torsdagen den 7/3 kl 09 gjorde jag en beställning hos er. 2 timmar senare fick jag besked att ni endast hade 1 i lager men att ni skickade 2 st direkt från Newport. Riktigt bra agerat. Måndagen den 11/3 fick jag leveransen. HELT ENKELT PERFEKT.
Önskar att all webbhandel hade fungerat lika bra. STORT TACK!
Jonny Nilsson

stjärnfyllda plädar snabbt levererade

Jag är mycket nöjd med snabbt oc h effektivt utförande av min beställning, som blev till belåtenhet. Bemötandet känns förtroendeingivande och jag återkommer gärna som kund.

Verificeret af virksomheden

Bättre Service finns inte !

Ett mycket positivt personligt bemötande och fantastisk service. Handla här - Så blir Du väl omhändertagen! Jag beställde produkterna (icke lagervara) på fredagen och kunde redan på tisdag förmiddag hämta ut leveransen på närmaste utlämningsställe. Allt till ett bra pris!

Verificeret af virksomheden

En personlig service av högsta klass !

Efter allt strul med leveransen har jag fått en perfekt uppföljning så allt kom fram i rätt tid. En personlig service av högsta klass!

Verificeret af virksomheden

Skulle kunna gå att få hem snabbare !!!

Bra pris men lite för lång leveranstid för min smak !!

Enkelt o snabbt!

Lätt att beställa o betala o supersnabb leverans!

Strålande

Super bra Kundservice och super snabb leverans , rekommenderas starkt !!! Det var min första beställning och definitivt inte den sista ! Tusen tack Lev hemma !

Toppen

Det var snabb leverans, fin service och man fick hela tiden information om hur det gick och var paketet var i processen ! Tack för en ljuvlig beställning! Tänker beställa från er många gånger till.

Mer än bra!

Bra hemsida som är lätt att hitta på med utförliga beskrivningar på varorna, men vet vad det är man köper. Snabb leverans dessutom.
Är hur nöjd som helst med mina produkter som jag köpt.

Kvalitet otroligt snabb leverans

Kommer att verkligen rekommenderar andra att handla här

Bra sida

Fungerade kanon bra snabbt enkelt o smidigt jätte bra service

Ganska bra!

Jag är överlag nöjd men det känns som att handläggnings och transporten tog lång tid ,.. troligen inte bara postens fel kanske

Hej Claes,

Tack för din recension! Skönt att höra att du känner dig nöjd överlag med din köpupplevelse hos oss.

Angående leveranstiden så mottog du din beställning inom 3 arbetsdagar efter lagd order (vi utlovar en leverans inom 1-4 arbetsdagar på lagervara). Dock hade vi gärna sett att du hade fått paketet någon dag tidigare men tyvärr så hade vi lite tekniska problem på vårt lager den dagen du lade din order vilket gjorde en dag extra. Sedan så tar posten minst 2 arbetsdagar på sig att leverera paket norr om Sundsvall till där du bor, vilket i slutändan blev totalt 3 arbetsdagar. Bor man däremot söder om Sundsvall så tar det i regel 1 arbetsdag ca innan man har sitt paket.

Med tanke på olika leveranstider beroende på vart man bor i landet och eventuella förseningar som kan uppstå så har vi i webbshopen valt att skriva ut en leveranstid på 1-4 arbetsdagar på lagervaror för att täcka upp olika scenarion.

Vi är glada att du valde att handla av oss och hoppas att varan känns bra. Önskar dig välkommen åter!

Mvh
/LevHemma.se

Verificeret af virksomheden

Bra produkt till ett bra pris

Bra, snabbt, enkelt

Väldigt bra. Lätt hemsida att hitta på, enkelt att betala och supersnabb leverans! Är jättenöjd med mitt köp och rekommenderar Levhemma.

Verificeret af virksomheden

Vänligt och professionellt bemötande!

Jag ringde in min order då jag hade några frågor att ställa. Jag blev glatt överraskad av det vänliga bemötandet jag fick. Så annorlunda mot det man kan få i större affärer med ungdomar som inte har något intresse vare sig för sitt jobb eller ägarens vinst.
Jag kommer att handla mer på nätet, även om vi äldre har ett visst motstånd mot att betala med kort över nätet. Men när man kan få det på faktura är det väldigt smidigt.
Tack än en gång för det vänliga bemötandet mitt i julrushen. Och varorna som anlände fort och på utsatt tid.

Hej Iris,

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du blev nöjd med vårat bemötande!

Att betala med kort hos oss är alltid säkert då vi samarbetar med DIBS som är en av nordens största betalleverantör av säkra kortbetalningar. Kortuppgifterna matar man in på en krypterad sida som sedan endast din bank kan läsa av.

Men för de som ändå tycker det känns obekvämt att använda sitt betalkort så erbjuder vi både direktbetalning mot bank (inloggning med din bankdosa) samt, som du säger, betalning mot faktura via Klarna. Det sistnämnda är ju väldigt bra om man vill få hem varan först innan man betalar.

Vi hoppas att varorna du beställde fortfarande känns till belåtenhet och önskar dig välkommen åter till oss på LevHemma.se!

Mvh
/LevHemma.se

Verificeret af virksomheden

En väl fungerande sida med snabb leverans.

Fungerade över förväntan och dessutom med en säker och snabb leverans.