We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Liveit

Virkelig ringe kundeservice!

Min kæreste og jeg har fået et gavekort til vinsmagning sidste jul. Vi har derefter forsøgt tre gange at komme til vinsmagning, alle gangene er vinsmagningen blevet aflyst kort tid inden. Da vi er ved at være godt og grundig trætte af at blive brændt af gentagne gange af LiveIt kontakter vi selfølgelig firmaet for at bede om vores penge tilbage. I første omgang får vi at vide vi sagtens kan få pengene tilbage. Derefter hører vi så intet fra dem. Vi prøver så at ringe ind, men får en medarbejder i røret som ikke har bemyndigelse til at gøre noget som helst, han lover dog at chefen vil ringe tilbage dagen efter. Vi har endnu ikke hørt fra chefen. Vi har så prøvet at maile igen, denne gang får vi et tilbud om at komme på en ny vinsmagning, hvad de dog ikke fortæller er at denne smagning er billigere end vores oprindelige smagning. Da vi kontakter dem igen og skriver at vi hellere vil have vores penge retur, får vi intet svar. Vi er godt og grundigt trætte af dette foretagende. Alt i alt, kan vi konkludere at deres medarbejder i kundeservice ikke har bemyndigelse til noget som helst og ikke svare tilbage på mails.

Choi fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk