[REPLY]
Jeg har været hos Lundgreen to gange, en gang hvor det var chefen "himself". Jeg elskede maden og synes at han var virkelig god til at lytte til min mands og mine meget forskellige vinønsker, og finde noget til os hver - samt et par sjove historier til. Hans personale vidste ikke lige så meget, men gjorde det nogenlunde.
Begge gange var tallerkenen var fyldt med lækre oste, pølser, tilbehør, de røde kugler og paté.
Jeg gik mæt og veltilfreds derfra, unden at skulle betale en formue.
Mine varmeste anbefalinger går til VIP lundgreen, det er et anderledes og meget meget hyggeligt sted, hvor de servere lækker Tapas mad, og super lækre vine, som alle får en fortælling historie med på vejen, vi har været der flere gange og kun med gode oplevelser, ser allerede frem til næste gang i deres hyggelige stemning, hvor man sidder kun i rødvinsflasker på alle væggene og levende lys.
det eneste de godt kunne få lidt mere styr på er deres reservationer, vi var desværre første gang vi besøgte dem også ude for at de ikke havde vores reservation, og der var optaget, men de spurgte høfligt om vi kunne gå over og få en kop kaffe et andet sted på deres regning og komme retur en time efter, hvilket vi gjorde.
Første gang jeg bestilte et bord blev det først bekræftet, men bagefter blev jeg ringet op og fik at vide, at der var et større arrangement den aften, hvorfor man var nødt til at annullere min bordbestilling. Anden gang jeg bestilte et bord blev det igen bekræftet, men da kæresten og jeg mødte op i restauranten, var der alligevel ikke reserveret et bord til os. Det eneste, som den ikke særlig venlige tjener Isabelle kunne tilbyde os, var at sidde sammen med to andre gæster ved et meget lille 4-mandsbord, hvilket vi takkede nej til.
Når man bestiller et "bord til 2 personer", kan man normalt regne med at få et 2-mands bord, især når man bestiller i så god tid, som jeg gjorde (for 3 uger før).
Mens vi diskuterede med tjeneren, dukke yderligere 2 gæster op, som ligeledes havde reserveret bord til kl. 19.00. Da vi lige havde fået tilbudt restaurantens sidste 2 pladser, konstaterede vi alle sammen, at man slet ikke havde reserveret pladser til os, eller at man overbooker. Til det sagde tjeneren, som på intet tidspunkt undskyldte for den meget uheldige episode, at "chefen ikke altid skriver bordbestillingen i bogen" - ikke særlig professionelt!
Tredje gang var lykkens gang, og vi fik en lækker Tapas-tallerken og fantastisk betjening af en asiatisk pige. Hun er åbenbart den eneste, som har styr på noget hos Lundgren…
Opdatering (december 2011):
Har nu for anden gang spist tapas hos Lundgren, næsten glemt den uheldige oplevelse og kan kun anbefale Lundgrens tapas-tallerken! Vinen til maden sælges i øvrigt til butikspris :-)