We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Lux Case anmeldelser

Lux Case Logo
Kunderne om Lux Case : »Virkelig god betjening.. :o)« »Fantastisk service« »Super service med hurtig, personlig og venlig respons på henvendelser.« 79
Godt
8.5 af 10

79 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (79)

Udvalgt anmeldelse om Lux Case

Lux Case

Virkelig god betjening.. :o)

Super god kundeservise hos Lux-Case.. Hurtig & effektiv respons på mail & en maget afslappet ”hyggelig” tone & fuld tilfredsstillende løsning på problemet.
Ingen tvivl de skal have 5 stjerner her fra – samt mine bedste anbefalinger…!
Handler meget gerne igen..

Fantastisk service

Jeg har aldrig oplevet bedre behandling end den jeg fik i kundeservice hos Lux-case. Ikke nok med at de løste mit problem helt perfekt og ydede en højere service, end nogen kan forvente. Efterfølgende kontaktede de mig for at høre, om den valgte løsning var tilfredsstillende.
Jeg vil varmt anbefale Lux-case til alle omkring mig..

• Gitte
  • Randers, DK, DK
  • 3 Anmeldelser

Super service med hurtig, personlig og venlig respons på henvendelser.

Vi havde købt et cover til vores datters mobil til hendes fødselsdag. Coveret viste sig at smitte af, og hun havde derfor helt opgivet at bruge det. Henvendte mig til Lux-case tre uger efter hendes fødselsdag for at høre, om de ville gøre noget ved problemet.

Jeg fik svar inden for meget kort tid med besked om, at de bestemt ikke kunne leve med, at et af deres produkter var fejlbehæftet. Vores datter blev tilbudt at vælge nyt cover frit fra webshoppen - også selv om det var dyrere end det, vi oprindeligt havde købt. Ordren blev fremskyndet fra support-siden, så det blev afsendt samme dag,

En lykkelig datter og en meget tilfreds mor - kan bestemt anbefale andre at handle hos Lux-case og handler selv helt sikkert der igen!

Lux Case

Nemt, billig og fin kvalitet.

Har bestilt der flere gange. Rimelige priser og fin kvalitet til prisen.

Lux Case

For en gangs skyld ordentlig betjening

Jeg har lige lagt røret på efter at have talt med lux-case omkring en ordre der var blevet sendt forkert.
Fejlen var sådan set min egen, da jeg havde lavet fejl i postnummeret (dog mener jeg ikke at det burde være nok til at et brev bare sådan forsvinder, men det er så en anden sag - og noget jeg også har tænkt mig at tage med postvæsenet).
Jeg havde sådan set ikke regnet med den store forståelse fra webshoppen, når de jo nemt kunne sige at det var min egen fejl og ikke deres ansvar - men der blev jeg så overrasket, må jeg sige.
Lux-case manden valgte at sige, at ordren jo måtte komme retur til dem på et tidspunkt hvis den blev opgivet af posten og at han derfor gerne ville sende mig en ny ordre med det rigtige postnr, så jeg ikke skulle vente så længe på mine ting (de er nemlig til en ny telefon - og jeg tør ikke tage den i brug før jeg har noget beskyttelse...!)
Så lovede jeg til gengæld at returnere den ene ordre hvis jeg endte med at modtage 2.
Så som sagt - overraskende god betjening fra Lux-case webshoppen. Det er jeg ikke vant til med nethandel.
Men også godt for dem - det er jo sådan noget der skaber loyale kunder.
Og det er da næppe sidste gang jeg har handlet hos dem nu.

Sådan skal det gøres

1-2-3, bestilling, betaling, levering, nemt og hurtigt, ingen problemer. Topkarakter.

Glimrende

Havde kigget efter et cover til min iphone der havde noget 'bling-bling' kvalitet over sig og som kunne matche min taske!

Har ledt længe uden rigtig at kunne finde noget godt, men faldt så over noget der så spændende ud på lux-case.dk.

Har så lige nu fået mit cover med posten - og det er... grrrrrreeeaat! :-)
Tak fra mig :-)

Godt produkt fra lux-case

Overbevisende produktkvalitet - jeg bestilte en alu-bumper, beskyttelsesfilm og et Symphony silikone-cover og det var alt sammen meget flot kvalitet - ingen ,klager der.
Læg så til at de har så mange produkter at vælge imellem og en overskuelig side. Så kommer man ikke uden om de 5 stjerner, selvom jeg som regel er lidt karrig med den score.

Næsten perfekt

Alt gik stort set efter planen - dog blev dag-til-dag leveringen ikke overholdt, men har fået en fin mail fra support.

Hej Lux-Case

Tak for coveret! Det var meget venligt af jer at sende mig et nyt.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos jer.

• marie
  • vil ikke sige, DK
  • 3 Anmeldelser

venlig chat og service

det er noget meget venlig service man får hos dem og især ham på chatten var meget hjælpesom da jeg skulle have hjælp i dag.

Overraskende godt

Jeg har generelt ikke den store fidus til internetforretninger, hvilket skyldes at jeg er blevet snydt et par gange.
Imidlertid syntes jeg at min spritnye iPhone 4S skulle have en ordentlig bumper i stedet for det gummi-pjat der følger med fra butikken.
Den slags kan man ikke rigtig få i butikkerne, så jeg måtte på nettet efter den.
Da jeg søgte på luksus iphone bumpers på google dumpede der et væld af links til lux-case ned i skødet på mig og jeg tænkte okay, så giver vi dem chancen.
Jeg bestemte mig for en alu-bumper i guld, som så skøn ud på billedet, men da jeg er vant til at billederne på nettet snyder, havde jeg ikke for store forventninger.
Men jeg må indrømme, mine bekymringer blev gjort til skamme.
Bumperen ankom et par dage senere i god ro og orden og efter at have fumlet lidt med at samle må jeg sige, at den sidder perfekt på iphonen og i det hele taget tager sig rigtig flot ud.
Bestemt det luksus-produkt som jeg blev lovet (og som jeg også betalte en pæn pris for).
Jeg er meget tilfreds og har netop lagt en ordre til hos dem på noget beskyttelsfilm.

Meget tilfreds

Skide flinke til at bytte, god kommunikation, bredt sortiment, ok priser og leveringstid.
Alt i alt, rigtig fin internetbutik.

Super god hjemmeside!

Jeg vil gerne dele min positive oplevelse med Lux Case.

Jeg bestilte et flip cover. Jeg bestilte det lørdag og dog var det hos mig en fredag, men det kan jeg overleve. Men da jeg fik det var det ødelagt i den ene side. Jeg valgte så at kontakte Lux Case og høre hvad vi skulle gøre ved det. Og den besked jeg fik tilbage var at de GERNE ville sende mig et nyt, men de havde ikke flere på lager, så jeg måtte vælge et andet, og skulle hverken betale for forsendelsen eller en ny betaling på det cover. Så jeg valgte et cover, og modtog det ca. 3 dage efter valg af coveret.

Så jeg anbefaler denne side, de er søde og forstående og syntes det er en RIGTIG god kundeservice man får!

tålmodhed og fed service

Havde lagt et par ordre hos lux-case, en masse iphone covers, og rodet grundig rundt i det ved at bestille samme ting flere gange mm. pga langsomt internet sammen med min egen fart. Og fordi jeg ikke kunne bestemme mig.
Ringede til deres kontor og vi fik så løst det hele hurtigt og effektivt og de fik også standset betalingen for alt det gods jeg ikke ville have alligevel.
Jeg tog en del af deres tid da jeg ringed flere gange den dag men de var hele tiden meget flinke og tålmodig også selvom ejg skiftede mening flere gange.
Har fået alle cover 2 dage senere. Fedt med den service fra en internethandel

Lux Case

Super kvik betjening og service i top.

En internetbutik man har stor tillid til og som bytter med et meget stort smil. Man får oven i købet vejledning til de varer man gerne vil bytter til og for mere end man har betalt for i første omgang. Det er tredie gang jeg handler hos Lux - case og medgiver mine varmeste anbefalinger.

Mvh Anne Frederiksen

Tak for ypperlig betjening

Vi vil gerne sige tak for en meget fin betjening da vi skulle bestille gaver til vores barnebarn på Lux-Case.dk.

Vi har ikke benyttet internethandel før og vi var meget glade for den fine og tålmodige hjælp vi fik fra Lux-Case support-afdeling.
De hjalp os både med at finde nogle fine ting og bagefter hjalp de også med selve on-line købet.

Det var især meget fint, at support-hjælperen foreslog nogle andre varer end dem vi først havde tænkt os. Det var tydeligt at han havde en lidt bedre fornemmelse af hvad en 14-årig pige godt kan lide end vi "gamle" måske har, så vi var meget glade for hans hjælp.
Endda var de ting han foreslog i alt en smule billigere end det vi selv havde fundet.

Nu glæder vi os meget til at modtage varerne og vi vil uden tvivl vende tilbage til Lux-Case igen en anden gang, når der skal købes gaver til de unge.
Men det kan også være den næste gave bliver til os selv, for ifølge support-hjælperen bliver man aldrig for gammel til en smart phone!

De venligste hilsener

Willy og Edith

God Service - Hurtig levering

Hel perfekt havde mine vare 2 dage efter jeg bestilte. Er hel tilfreds!! Har handlet der før, og gør det igen. Er nemlig rigtig glad for at der er gratis fragt!:-)
Plus at varene ikke er dyrer end andre steder..

Aldrig nogen problemer

Jeg har handlet mange gange hos lux-case og aldrig haft nogen problemer.
Jeg er også enig med den forrige anmelder i at det er det bedste sted på nettet til iphone covers. Der er virkeligt mange at vælge imellem.
Og priserne er os ok.

Bedste til iphone covers

Jeg kan godt lide at skifte ud i mine covers - så jeg har en hel stak forskellige liggende som jeg så skifter mellem alt efter humør, vejr, arrangement osv.
Jeg har en 20-30 covers i alt vil jeg tro - så jeg er vel lidt af en cover-holic :-)

Jeg handler flere forskellige steder, men Lux-Case er klart den fedeste netbutik til iphone covers. De har sindsygt mange forskellige og der kommer hele tiden nye ind. Langt de fleste af mine er fra dem.

Så thumbs-up fra en trofast kunde - og bliv ved med at forny jeres udvalg! - så skal jeg nok blive hængende. :-)

Lux Case

Første køb og positiv oplevelse

Lavede mit første køb hos Lux-case forleden og har lige fået mine ting. Helt klart positiv oplevelse, ingen problemer. Køber gerne igen.

• Hanne
  • København, DK

Køb ikke Bumper Clear Edge Hvid

Kære Alle!

Jeg fraråder at købe dette produkt.

1) Den er af rigtig dårlig kvalitet.
2) Den bliver på under 1 uge misfarvet/gul-ligt.

Bestemt ikke noget der pynter på en ellers så fin Iphone.

god service lux-case, tak

Jeg fik et forkert cover tilsendt en forkert farve som jeg ikke brød mig om ellers var coveret godt nok. jeg ville sende det det retur men supporten sagde det var deres skyld og så sendte han mig det det rigtige cover og det er nu på vej. har også handlet før og uden rpoblemer og må sige sige at nu hvor der var et problem er jeg meget tilfreds med den hurtige service med at få rettet fejlen.

Alle gode gange 3 :-)

Har bestilt ved lux-case nu 3 gange og der har aldrig været noget at klage over.
Sidste gang manglede der dog en beskyttelsesfilm (havde bestilt 5, fik kun 4... 8-) Men de fik hurtigt sendt mig den mangelnde + 1 xtra!

Lux Case

God service - langsom levering.

Jeg bestilte et cover til min HTC ChaCha d. 13/2, og modtog det først d. 17/2, så man skal tage deres "Dag-til-dag" levering med et gran salt.

Da mit cover gik i stykker små to uger efter, skrev jeg en mail til Lux-Case's support side, og fik svar næste arbejdsdag (Jeg skrev lørdag, fik svar mandag).

Jeg blev med det samme tilbudt et nyt cover og, fik endda muligheden for at vælge et andet cover end det, jeg oprindeligt havde købt.

Alt i alt har jeg været meget glad for deres service, og den manglende stjerne er alene på grund af den ventetid der hørte med, da jeg bestilte coveret første gang.

• DD
  • Nyk. Falster, DK
  • 5 Anmeldelser

Først skidt - så rigtig godt!

Jeg modtog min pakke fra Lux-case i sidste uge og et af coverne blev jeg meget skuffet over. Det lignede overhovedet ikke det på hjemmesiden - farven var helt skæv. Så ringede jeg og brokkede mig (vist lidt grov endda) men fik så straks tilbudt et nyt cover efter frit valg. Jeg fandt et (endda 10 kr dyrere) og det ankom så 2 dage efter.
Må man sige, det var sgu ok service. Og jeg kan også se at de har rettet farven på coveret på deres hjemmeside nu. Seriøst og effektivt, ikke bange for at handle hos dem igen, i hvert fald, selvom det første cover var en smutter.

• dee
  • Nørrebro, DK

cool side

cool butik og med noget godt udvalg

Fin chat-support

Jeg havde en fin oplevelse i dag med luxcase chat-support.
Jeg havde et lille spørgsmål til min ordre og noget andet jeg ville spørge om og trykkede på live-chatten og øjeblikket senere chattede jeg med en supporter og fik hurtigt besvaret mine spørgsmål.
Det var virkelig nemt og hurtigt - og meget venlig betjening.

Så tak for snakken LuxCase! :-)

Lux Case

Tak for altid god service

Lux-case har altid levet op til vores forventninger om hurtig, sikker levering, god service og spændende produkter.

Når man selv er en virksomhed forstår man særligt at sætte pris på en ordentlig service, da vi netop også selv har forpligtelser overfor vores egne kunder og derfor kan være afhængige af at vores leverandører yder en god service.

Det er også derfor vi tager os tid til at lægge en pæn kommentar her på trustpilot. Som tak for den gode service vi altid får.

Lux Case

Smertefrit, Men lidt langsom levering.

Alt forløb dejlig hurtigt, bestilte noget beskyttelse til den Iphone jeg lige have bestilt 2 dage før.
Leveringen tog 4 dage, hvilket egentlig er okay når de ikke har leveringsomkostninger.

Det som er mest surt, er at Iphonen efter 1½ uge ikke er kommet endnu, men har intet med Lux-case at gøre.

Er tilfreds med jeres håntering af min ordre.

Lux Case

Godt til prisen og dejligt med alt på ét sted

Fandt de covers jeg ledte efter til en væsentlig lavere pris end de andre steder jeg havde kigget.
Og jeg fandt det hele hos lux-case mens jeg skulle have købet flere forskellige steder ellers.
Helt sikkert dejligt at have det hele samlet på eet sted - ellers kan nethandel godt blive lidt af et kludetæppe engang i mellem.

Kvalitetsprodukt og god rådgivning

Jeg skulle bruge en solid holder til min iPad og ringede ind til Lux-Case.dk der anbefalede en såkaldt RAM holder.
Holderen kostede lidt mere, men må sige at den også er i flot kvalitet og fungerer præcis som den skal - så cadeau for god rådgivning der.

Købte så også en beskyttelsesfilm til iPaden, men den viste sig at være noget rigtig l..., da den var blevet bukket eller sådan noget og derfor så forfærdelig ud på ipaden.
Men så ringede jeg derind igen og de sendte straks uden nogen ballade en ny film som sidder perfekt.

Sådan skal det være. Meget tilfreds.

Rigtig god

Hej - har handlet ved lux-case og det var rigtig fint. jeg fik min vare dagen efter. snakkede ikke med kundeservice så dem ved jeg ikke hvordan er.

Anbefales helhjertet!

Er normalt ikke den der går ind og skriver på forumer og sådan, men her synes jeg det er på sin plads.
Det er ikke så tit i disse tider at man oplever at et firma tager deres kunder virkelig seriøst, men jeg må sige at jeg blev positivt overrakset af Lux-case.

Fjolset her var kommet til at bestille forkert cover til datterens telefon og havde selvfølgelig også taget det ud af ambellagen.
Alligevel sagde Luxcase at vi godt kunne bytte det og da coveret var til en fødselsdagsgave tilbød de endda at sende coveret med det samme inden at have fået det andet tilbage, så det kunne nå frem til festen.

Det er sgu alligevel flot - og coveret nåede lige at komme på selve dagen, så det hele gik det op i en højere enhed - dog med lidt sved på panden hos mor og far til sidst.

Rigtig flot service af Lux-Case. Ikke sidste gang der er blevet købt gaver herfra, det er sikkert.

Perfekt

Ikke så meget at sige, bestilte og fik hvad jeg skulle have.

• erkan
  • København, DK
  • 5 Anmeldelser

Meget god webshop

Jeg synes Luxcase er en meget god webshop - god webdesign, stort udvalg, god pris og god service også den ene gang jeg havde et problem med noget jeg havde købt hos dem, det var de meget fine til at få det løst. godt det hele vejen.

• Tanja
  • Frederiksberg, DK

Alt var fint

Glad og tilfreds med min bestilling hos lux-case. Har købt flere gange fra både www.lux-case.dk og deres anden side www.phonez.dk og det har altid været fint.

Lux Case

Glimrende service til nybegynder!

Jeg er stadig ret uerfaren mht. internethandel, så jeg er meget glad for den fine service og hjælp jeg fik fra Lux-Case da jeg ringede derind.

Jeg fandt deres store hjemmeside lidt svær at overskue - for en ældre herre som mig, der først for nyligt er kommet på nettet - men supporten hjalp mig med at finde de ting jeg skulle bruge og guidede mig derefter gennem hele bestillingsprocessen.

Rigtig flot og tålmodig betjening - en i høj grad anbefalelsesværdig netforretning.

Flot butik - gode ting

Købte en fin case hos lux-case.dk til min Galaxy Tab tablet som det ellers ikke har været så nemt at finde gode ting til.
Faldt så også samtidigt over et cover til min Galaxy S2'er som jeg ikke kunne lade være med at købe - og det er nok ikke sidste gang jeg har været derinde - sortimentet er imponerende.
Tingene kom dagen efter.
Rigtig god købsoplevelse hos lux-case.

Lux Case

Modtog forkert cover, men god service fra Lux-case

Fik desværre et andet cover end det jeg havde bestilt, så jeg ringede til deres support og fik en god betjening. Dagen efter modtog jeg det rigtige cover samt en lille gave som plaster på såret.

Det må jeg nok indrømme er god kundeservice :)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk