[REPLY]
Super hjemmeside, men masser af flot produkter til billige penge. anbefales virkelig. Har anbefalet hjemmesiden til mange af mine venner. :)
Jeg har fået mig nogle extensions, lækre ansigtsmasker, et ur og en pakke "strap-perfect".
Det var en hurtig levering og helt vildt god service!!
Deres extensions er i super lækker kvalitet, det skinner og er blødt!
Ansigtsmaskerne virker og uret går! alt er super! :)
Modtog pakken dagen efter de blev bestilt!!
Skal helt klart have mere hos dem igen på et tidspunkt :)!
// Ericka Jane
www.erickajane.blogspot.com
Svarer rask og er meget hyggelig! Pga at posten her gjorde feil og retunerte pakken jeg hadde bestillt, ble jeg møtt av en hyggelig dame,som sendte den kjappt en gang til uten ekstra kostnader! Supert!:) kommer til å handle her igjenn :) anbefales på det sterkeste fra meg!;)
Jeg havde bestilt en vare hos LuxStyle og af en eller anden grund glemt at notere halvdelen af min adresse. Efter korrespondence med customer service blev produktet afsendt igen - vel og mærke GRATIS. Glæder mig til at modtage pakken og såfremt jeg bliver glad for produktet vil jeg handle med LuxStyle igen.
Great product and great costumer service, wrote my adress wrong and they agreed to send it again for free!
I purchased the facial treatments and my skin is smoother then a new born baby!
Keep up the good work!
Service er fremragende. Der gik kun 2dage før jeg fik min vare.
Keep the good work.
Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse
Årsagen kan være brud på retningslinjer, eller ønske om at få valideret handel i form af ordrenummer
Trustpilot Support vil hurtigst muligt se på anmeldelsen, samt kontakte anmelder
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
Jeg havde bestilt en vare og af en eller anden grund glemt halvdelen af min adresse, så pakken blev sendt tilbage igen. Efter et par mails, sendte LuxStyle mig den bare igen uden ekstragebyret ! SUPER FIN SERVICE! :)
tak
Olen hyvin tyytyväinen asiakaspaleveluun. LuxStyle ottii minuun yhteyttä kun unohdin hakea pakettini ja se palautui heille. He toimittivat pakettini uudestaan. Hyvin ystävällistä.
Jeg har bestilt nogle ansigts masker fra LuxStyle. Der var desværre et problem med modtagelsen da min postkasse ikke var opstillet efter de nye krav, men efter et par hurtige mails blev mine ansigtsmasker sendt igen fra LuxStyle kvit og frit! Super hurtig og venlig betjening :)
Jeg har allerede købt extensions, og fået tilsendt nogle ting, og jeg er ikke blevet skuffet over en éneste! Super god kvalitet af tingene, især extensions, selvom de er så billige! Det er det bedste! Og ansigtmaskerne virker også rigtig godt! Servicen er også god og hurtig!
Kan helt klart anbefales!
They have very nice extensions, however the delivery took about 2 weeks. I bought 2 packs because I have very thick hair, but I had the wrong color for myself, so now I want to change that and I'm waiting for 2 months already for my new extensions, and they don't refund any money. My friend that I sold 1 pack to is very happy with them, but I'm getting impatient for my new pack of extensions, so the company is quite slow.
Kan helt klart anbefale LuxStyle!!!!
De har kanon hurtig service - fantastisk kundeservice og ikke mindst kan jeg kun sige at deres produkt holder alt hvad de lover!!
Jeg skal absolut handle her igen - ingen tvivl om det.
Hilsen Anja
Jeg bestilte extensions herfra. Fragten var super hurtig, og mine extensions var i rigtig god kvalitet! Kan helt klart anbefales!
jeg bestilte en 15 pakning med peel off masker som ikke kom med det første men jeg sendte en email til luxstyle og fikk svar ganske raskt. kundebehandlingen er veldig bra og jeg setter pris på at de prøver å gjøre det beste de kan for at jeg skal bli fornøyd :)
Har tenkt veldig mye på å skaffe meg extenson men syns det er veldig dyrt. Kom over siden deres og syns dere har veldig fine extesion og ikke veldig dyrt heller. Kvaliteten på dem er også kjempe bra, ser helt ekte ut i tillegg (5stjernes kvalitet).
Veldig god service, rask frakt og utrolig hyggelig kundeservice som svarte veldig kjapt! mange fine produkter også. takk!
Er virkelig fornøyd med servicen og at prossesen gikk veldig fort. alt i alt er jeg veldig fornøyd. :-) varene levde også opp til forventningene og de holdt det de lovet.
Håret er superbra og føles helt ekte, bra kvalitet og kjempe fornøyd.
Jeg er kjempefornøyd med extensionsene fra LuxStyle.dk. Håret er mykt og fin farge med fin lengde. Håret er får ikke lett floker, som jeg har merket gjør med andre hår. Clip on's til LuxStyle.dk sitter godt og detter ikke av med en gang. Jeg er kjempefornøyd og kommer til å bestille mere! Anbefaller alle å bestille derfra.
Er med i photohansen.blogg.no konkurranse.
Har alltid hatt lyst på extensions. Jeg synes luxstyle har en perfekt pris, ekte hår og en super kvalitet. De har veldig god service, og all informasjon står på nettsiden deres. Vinner jeg ikke konkurransen så kan jeg godt tenke meg å bestille derfra.
Jeg har selv extensions fra Luxstyle.dk og jeg er super fornøyd :) Fargen passet meg utrolig bra og etter å ha hatt det i nærmere ett år så er håret fortsatt fint og ser naturlig ut. Og tro meg, det håret har vært igjennom mye krølling og retting - så det er utrolig godt å ha extensions som kan styles slik du vil og fortsatt holde seg fint. Det er lett å feste på og jeg kjenner ikke at jeg har extensions i når jeg bruker disse, noe som er en utrolig stor fordel da jeg med andre extensions går å tar på festene og flytter på de.. Servicen er det heller ingenting å si på. Da jeg ble sponset med extensionet mailet jeg litt fram og tilbake med en ansatt, og mailene var ikke annet enn kun hyggelige mailer med en god service! Så igjen; jeg er superfornøyd og anbefaler alle som ønsker extension og kjøpe fra Lyxstyle.dk :D
Jeg kan kun anbefale LuxStyle! super god service, og hurtig levering.
Det er heller ikke dyrt og det er god kvalitet på produktene!
Er med i photohansen.blogg.no konkurranse
Hos luxStyle, var der god service og hurtig levering. Derudover var produkterne billige men stadig i en rigtig god kvalitet.
Jeg kan kun anbefale LuxStyle! super god service, og hurtig levering. Produkterne er i rigtigt god materiale - alt i alt et køb man ikke vil fortryde.
Jeg syns at LuxStyle har kjempe bra service, og det er en utrolig bra side!
Mycket god kontakt med personal och bra hjälp gällande produkter!
Jag tycker det är roligt att de är så tillmötesgående mot oss Svenskar trots att det inte är ett Svenskt företag. Många tummar upp!!
Jeg har tilbage i december handlet med luxstyle.dk og havde ingen problemer. Men pludselig har luxstyle i marts hævet det samme beløb endnu engang! Jeg har skrevet mails til virksomheden, for at høre hvorfor de har hævet fra min konto. Mig bekendt er det ulovligt at virksomheder hæver fra kunders kort, når der ikke er givet tilladelse!!
Jeg får at vide, at det er fordi, jeg ikke har betalt for produktet. Jeg skriver flere gange for at høre, hvilke produkter der er købt, og som jeg ikke har betalt. Jeg har bestemt betalt produkterne i december, og jeg har ingen ordrebekræftelse på noget nyligt køb. Jeg har ikke kunne komme igennem på telefon, heller ikke selvom jeg ringede i den annoncerede åbningstid og prøvede 15 gange i timen! Der blev heller ikke svaret på den besked, jeg lagde på telefonsvareren. Mails bliver først besvaret efter kl 22, hvilket gør at man skal sidde og vente oppe for at kunne få en dialog igang. Jeg har sendt dokumentation for tidligere handel og de hævninger, der har været på mit kort, og jeg har på INTET tidspunkt fået noget at vide om, hvilke produkter det drejede sig om, jeg skulle have købt.
Jeg fik at vide af luxstyle, at det slet ikke kan lade sig gøre at hæve på den måde... Men det har de jo gjort!! Jeg har på intet tidspunkt fået et ordenligt svar, eller noget der kunne ligne en forklaring på, hvad der er sket.
Jeg har kontaktet min bank og gjort indsigelse, og de har nu sat pengene ind på min konto. Efter pengene er kommet tilbage på min konto, har jeg fået en mail fra luxstyle om, at jeg får pengene tilbage! Det er ikke godt nok, og det er ikke iorden. Jeg er rystet over, hvor sjuskede de er med deres dataoplysninger, siden de bare kan hæve på min konto!! Jeg har på intet tidspunkt fået så meget som en undskyldning!
Vil fraråde ALLE at handle med denne virksomhed. Jeg har efter bankens anbefaling valgt at få spærret mit kort, så luxstyle ikke kan lave samme nummer igen! Jo mere jeg tænker hele forløbet igennem, tvivler jeg på, at det har været et uheld fra luxstyle. Jeg kan læse herinde på trustpilot, det ikke kun er mig, der har problemer med at få mine penge tilbage!!!
Anita Nielsen, Jimmy Pærremand og Nat Tasja fandt anmeldelsen nyttig
Hej Nina,
Jeg er ked af din oplevelse. Jeg har gennemgået din sag, og problemet opstod da du bestilte to gange lige efter hinanden. Vores system opfangede begge ordre - og den anden ordre blev afsendt i marts. Det er selvfølgelig en fejl opg jeg beklager meget.
Det er teknisk umuligt at vi hæver penge på din konti, uden du har bekræftet det - sådan fungerer bankverdenen ikke. Så det er simpelthen fordi du kom til at bestille to gange. Det er selvfølgelig beklageligt, og som vi har skrevet til dig flere gange - så har vi tilbageført pengene.
Håber det gav svar på dine spørgsmål.
Venligst,
Maiken
LuxStyle ApS
Produktene de selger er kjempebra og har god kvalitet, anbefales! :-)
Jeg har handlet et par gange og er super tilfreds med produkter og service.
Kvik og problemfri ekspedition samt hurtig tilbagemelding på spørgsmål via e-mail.
Kvaliteten af hair extensions er tip top, og det kan varmt anbefales til alle kvinder som ønsker langt hår. Jeg er så positiv overrasket over nemheden af påsætning og hvor naturligt det ser ud.
De 5 stjerner til jer er fuldt ud fortjent
Gitte Voss Pedersen
Jeg bestilte hairextensions lige før påske, og modtog det også rigtig hurtigt, men til min skuffelse, manglede der bane med 2 clips.
Jeg skrev en e-mail, hvor jeg beskrev mit problem, men blev ikke forstået, valgte der efter at ringe til LuxStyle for at forklare det.
Jeg skulle sende ALT tilbage, for at modtage en bane extensions, og endda på min egen regning....for at de kunne sende det manglende hår.
Endvidere fik jeg oplyst at det ikke var godt at farve deres extensions, selv om det modsatte tydeligt fremgår af deres hjemmeside.
Det mindste man kan forvente, er vel at de udbedre ene fejl, for egen regning.
Derfor min dårlige karaktere til LuxStyle.
Go´ aften fra Jeanette.
Update: 25-5-2012. 21:30
Efter at have læst Jeres svar, er I jo fuldstændige utilregnelig, samt løgnagtige.
For det første har jeg ingen mail modtaget fra Jer, kun REKLAME MAIL, og at I har forsøgt at ringe til mig, er heller ikke sandt, da du skriver at min telefon går på svarer, jeg har 2 telefoner, men INGEN af dem, er der telefonsvare på.....så hvem du har ringet til.....ved jeg ikke.
Og at jeg skulle have modtaget den manglende vare, er direkte usandt, og at I skulle have tilbudt mig det, er heller ikke sandt.
Og det undre mig ikke, at læse denne her besked, efter I har forsøgt igennem Trustpilot at få min besked slettet, som falsk anmeldelse fra min side.......men jeg ser da stadigvæk frem til den vare, jeg trods alt har betalt for, og at jeg kan skrive her inde at sagen er afsluttet.
Go´ Pinse herfra ......Jeanette.
Nina Bödker og Nat Tasja fandt anmeldelsen nyttig
Hej igen,
Jeg er ked af din oplevelse med os. Men vi har tilbudt dig at fremsende en bane md 2 clips - gratis - sammen med en god gave som kompensation. Umiddelbart har du endnu ikke besvaret vores e-mail. Vi har prøvet og ringe dig op - men den går over på telefonsvarer med det samme. Jeg håber du kontakter os så vi kan få hjulpet dig.
Update: Maj-2012.
Kunden har fået varerne samt en god gave.
Håber det gav svar på din sag.
Venlig,
Maiken
LuxStyle ApS
Det er en god hjemme side I har herind på luxstyle, og en meget god service. I tager jer meget af jeres kunder, og det er jeg glad for som kunde.....
Jeg har for første gang bestilt varer ved LuxStyle, men det er bestemt ikke sidste. At handle med dem er en meget positiv oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.
Jeg bestilte deres "bælte" og modtog det meget hurtigt. Varen så rigtig pæn ud, stoffet føltes behageligt og virker som en rigtig god kvalitet. Det var nemt at tage på og sad rigtig godt. Det var ikke for stramt eller noget, sad bare fint til. Det var slet ikke til at se under tøjet, selv om jeg havde en lidt tætsiddende bluse på.
Deres kundeservice var en fornøjelse! Min "kontaktperson" var meget behagelig at tale med og var hurtig til at give svar tilbage. Meget venlig og imødekommende. Helt igennem positivt.
Det er helt sikkert at jeg har fået lyst til også at prøve andre af deres produkter!
Med venlig hilsen Lea Hartmann
Jeg købte den 3.3.12 tre produkter, disse modtog jeg den 7.3.12 men da de ikke levede op til det lovede valgte jeg at sende det retur samme dag, som brev i en identisk kuvert til adressen som fulgte med i følgebrevet, nemlig til Oksbøl,
Jeg skriver samtidig en mail til firmaet, jeg har nu siden skrevet 10 mails hvor jeg gør opmærksom på at jeg har sendt varen som brev og der er derfor ikke et tracknr, Maiken skriver tilbage at når jeg ikke modtager mine penge retur er det fordi de ikke har fået varen retur, det er det svar som jeg har modtaget de sidste gange jeg henvender mig til dem, det ligner en kopiering af deres sidste svar, jeg må konkludere at firmaet ikke vil tilbagebetalte pengene.
Oven i dette modtager jeg den ene mail efter den anden med nye varer som de gerne vil sælge til mig hvilket jeg ikke kan anbefale nogen overhovedet.
Hilsen
Britta
Anita Nielsen, Nina Bödker, Nat Tasja og Jimmy Pærremand fandt anmeldelsen nyttig
Hej Britta,
Jeg er forfærdelig ked af din oplevelse. Vi vil rigtig gerne tilbageføre dine penge. Men da vi ikke har modtaget pakken er vi nødt til at sikre os at du har sendt den retur. Det eneste vi skulle bruge var et track and trace nummer eller en post kvittering som viser du har sendt den. Som vi skrev i vores besvarelser, så vil vi selvfølgelig tilbageføre pengene. Men når vi ikke har modtaget den er vi nødt til at have en eller anden form for dokumentation. Håber du forstår.
Der er desværre kunder som prøver og udnytte internet webshops. Derfor er man nødt til at tage sine forholdsregler.
Såfremt du sender en e-mail med en eller anden form for dokumentation. En bon, seddel eller lignende. Så tilbagefører vi selvfølgelig pengene.
Håber det hjalp.
Venligst,