3. april 2010
Har aldrig brugt forbindelsen, men koster penge trods sælgerens ord
Jeg har tegnet et abo. hvor jeg spurgte sælger om det kostede noget hvis jeg ikke brugte telefonen, da jeg i perioder ikke bruger mobilen, fik fortalte at det aldrig ville koste mig en krone og der var ingen omkostninger forbundet med mit abo.
Fik så en mail at min konto var gået i minus 11.80,- og det koster 2 kr om dagen med en konto i minus, jeg ringede til M1, for at opsige mit abo. og der er lukket, man kan ikke få kontakt med en, og opsigelsen skal ske via en blanket, det kan ikke gøres over internettet, hvor 80'er agtig, der er lukket i weekenden og helligedag, hvad er det for et amatør selskab, det er mega ringe service, så det koster mig penge fordi jeg ikke kan opsige mit abo. over nettet eller få kontakt med dem på nogen som helst måde.
Jeg er en online kunde i deres system, men kan ikke opsige abo. online og lukke min konto. Fri mig dog for det L.... selskab.
Mit råd til nye kunder, gå ind på deres hjemmeside og LÆS ALT om deres gebyrer, for M1 har gebyrer for ALLE mulige ting, det er en ren gebyrfælde , jeg kommer ALDRIG til at have noget med det selskab at gøre og vil advare venner og bekendte imod M1
Ja, jeg har så betalt 22,- i gebyr idag 06.04.2010 selvom jeg har afleveret en skriftlig opsigelse og afleveret den i postkassen dateret 02.04.2010, og har de tager 50,- for at sende et evt. beløb jeg måtte have på kontoen, og hvis jeg har under 50,- beholder de dem.
Begrebet GEBYRGRIBBE har fået en ny betydning med M1, jeg har aldrig brugt mobilen, har ikke fortaget et eneste opkald eller sms.
Jeg vil ADVARER jer om at få M1 som mobiludbyder, der er GEBYRER FOR ALT, og følger i ikke med eller bruger telefonen kan i risikere at få en regning på flere hundrede kr. i gebyrer.
Der er et moralsk og etisk brist hos mobilselskabet M1 A/S, det drejer sig kun om at snyde deres kunder mest mulig med alle deres gebyrer, for at få så mange penge i kassen.
TDC er reelt ejer af M1, og mange andre mobilselskaber og internetudbydere, deres forretningsmoral lader til at være ikke eksisterende i jagten på kundernes penge.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Poul Erik, Dion, henrik mariendal, Jens Peter Juul, PiaKbh og erling c. fandt anmeldelsen nyttig