We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Madkonceptet anmeldelser

Madkonceptet Logo
Kunderne om Madkonceptet : »Super lækker nytårsmenu« »Perfekt Nytårsmad« »LÆKKER mad!« 7
Godt

• Lars
  • Frederiksberg, DK
  • 2 Anmeldelser

Super lækker nytårsmenu

Vi fik nytårsmenuen fra madkonceptet og det var bare så super lækkert. Der var helt klart brugt de bedste råvarer og ikke gået på kompromis med noget. Det var nemt at anrette efter vejledningen som var meget udførlig. I det hele taget topkarakter hele vejen igennem. Vi kan kun varmt anbefale at benytte Madkonceptet. Man sparer virkelig tid i køkkenet, og får samtidig det dejligste mad i sit eget hjem.

• Brit
  • Frederiksberg, DK
  • 1 Anmeldelse

Super god mad.

Nytårsmaden fra Madkonceptet var super god. Meget velsmagende, flotte farver og nemt at anrette. Vi kommer helt sikkert igen!

Perfekt Nytårsmad

Vi hentede maden til nytåret hos madkonceptet og kan ikke andet end at give topkarakter. Lækker mad, der holder hele vejen og nemme instrukser til at lave en flot anretning. Min kone sagde, at det var næsten som at være på en michelin restaurant - i vores eget hjem.

LÆKKER mad!

vi fik mad til nytår fra Madkonceptet, og jeg kan ikke andet end at rose det. Der var rigeligt mad, og det smagte skønt, vil helt sikkert benytte Madkonceptet igen, det kan varmt anbefales

4 af 5 stjerner

Vi fik tapasbuffet´en fra "Madkonceptet", og var fuldt tilfredse, fint anrettede, velsmagende tapas, og så er der ingen risiko for at gå sultne fra bordet.

Storslået arrangement

Vi var så heldige at få mad fra Madkonceptet. Lækkert anrettet og velsmagende tapas. Det er ikke sidste gang at vi benytter os af dem. Tak for hjælpen med valg af vine.

Madkonceptet

Firma tapas til perfektion ...

Virkeligt lækre tapas serveret for et firma-selskab på 30 personer. Det var lækkert og der var rigeligt.

Tak til jer!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk