[REPLY]
Jeg har i dag bestilt en shop hos Kristoffer fra MagentoXperten, der har været lidt snak og skriveri frem og tilbage, og jeg tror vi ender på en super løsning.
Er self. spændt på hvordan MagentoXperten lever op til mine forventninger ud fra kravs specifikationer, men tror det bliver godt.
Så til nu har support og kontakt været helt i top, og håber self. det bliver ved til efter shoppen er online.
Regner med løbende at skulle have lavet nye ting på shoppen som Kristoffer kommer til at hjælpe med.
Nu er det så 4½ måned siden vi startede projektet og siden er endnu ikke færdig, små rettelser som en knap eller lidt tekst kan tage en måned, så fra at rose det til skyerne, må jeg desværre indrømme, det er gået helt galt med siden, og den forventede tid, som lå til slut december start januar og den er endnu ikke klar siden.
jeg kan desværre ikke anbefale at bruge Kristoffer fra magentoxperten, jeg betalte godt nok den sidste rate af beløbet for siden før den var færdig, men med den aftale at resten nok skulle blive lavet og alt var i skønneste orden. Det var det så ikke!!!
I starten var der svar på skype med det samme, nu kan der gå 1-2 dage inden der bare er svar, og det er uden at der så er lavet noget på siden.
Hilsen Peter