We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

maling.nu anmeldelser

maling.nu Logo
Kunderne om maling.nu : »kvallitet og proffessionalisme fra start til slut« »God service - lynhurtig levering« »Super god maling« 8
Godt
8.6 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)
maling.nu

Hurtig levering af de bestilte varer

Jeg havde en rigtig god salgsoplevelse hos Maling.nu.

Torsdag aften (Kristi Himmelfart) bestilte jeg nogle stålbørster + malerpensel + forlængerskaft hos Maling.nu til en rigtig fair pris, og allerede mandag formiddag blev varerne leveret med fragtmand til døren.

Det kan ikke gøres bedre :-)

Udvalgt anmeldelse om maling.nu

maling.nu

kvallitet og proffessionalisme fra start til slut

Da jeg skulle have tonet farve i en kode som ikke fandtes på hjemmesiden, ringede jeg til firmaet og gav dem koder som de fik omsat og blandet maling efter, uden omkostninger for mig. Den béstilte maling var pakket og klar til aftalt tid.
Proffesionel håndtering hele vejen igennem.
Kan kun anbefale andre at handle hos maling.nu

Tak skal du have Jan.

Det er altid sjovt, som farvehandler, at blive udfordret lidt på sin kunnen og lege med farverne.

Charlotte/maling.nu

• Mads M
  • 1 Anmeldelse

God service - lynhurtig levering

De svarede på alle mine "dumme gør-det-selv" spørgsmål og jeg modtog en palle med mine varer dagen efter.

Vil helt klart handle her igen!

• Gert
  • 1 Anmeldelse

Super god maling

Hurtig levering og billig.

Rigtig godt

Virkelig god service og hurtig levering. Lækker maling.

Helt igennem professionel vejledning og meget venlig betjening.

Perfekt service

Der var ingen problemer under hele handelen.
Varen kom dagen efter.

maling.nu

Modtager de mon mailen på toilettet?????

Jeg har handlet i maling.nu 2 gange - og begge gange har jeg sendt et spørgsmål på mail. Jeg har dårligt nok rejst mig fra stolen før der bliver ringet, og mit spørgsmål besvaret - foruden gode råd til arbejdet. Super service. Og varen er ankommet til tiden og i orden. Oven i købet er fragten billig.

Tak skal du have Margot.

Nej, på toilettet modtager vi nu ikke din mail :-) Men vi er ganske hurtige, når vi skal sige det selv. Vi håber du er tilfreds med resultatet af dit arbejde, nu går der nok lang tid inden du skal male igen.

Charlotte/maling.nu

• Lars
  • 2 Anmeldelser

Jeg er imponeret

Det er sjældent man får så god en behandling fra et firma man handler med på nettet, og i det hele taget, jeg forsøgte at handle maling fra et lokalt firma, men de var nærmest umulige at få i tale, og overholdt ikke det man aftalte, men her var der bid med det samme, super service, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der stor ros.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk