[REPLY]
Perfekt. Hurtig levering og billig fragt.
Bestilte og betalte, dagen efter kom mine varer med posten. Beskrivelsen og anbefalingen turde jeg ikke helt stole på, men gjorde det og vejledningen, var lige i øjet. Fuld tilfredshed herfra.
Har købt på mammashop 2 gange nu og har været meget tilfreds begge gange. Fine varer og hurtig levering. Har intet at klage over og kan varmt anbefale mammashop.
Forsendelsen var ikke den hurtigste - det tog vist over en uge. Men sortimentet er stort og priserne er billige, så det bliver 4 stjerner alligevel.
Har kun handlet én gang via denne hjemmeside, men har kun haft positiv oplevelse. Vareren blev leveret hurtigt, den var som beskrevet og betalingen blev også gennemført uden problemer.
Bestilte torsdag, fik leveret fredag.
Ingen problemer og alt fungerede.
Kan kun anbefales.
Supergo' rådgivning om køb af pusletaske! Billig og hurtig levering. Fantastisk kvalitet (var faktisk endnu bedre end jeg havde forventet)! Tja, hvorfor skulle jeg handle i en butik, når det er så let???
God side, overskuelig og effektiv hurtig levering. Mvh Antvorskov ;-)
Købte en babyalarm. Fik hurtigt svar på mit spørgsmål før handlen og varen blev afsendt samme dag.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Mammashop, til min lille prinsesse
Der bliver hurtigt sendt en mail til en, der bekræfter handlen. Herefter modtager man mail, når varen sendes. Med andre ord, man har mulighed for at følge med i, hvornår man modtager varen og man føler sig varetaget..
Dog 1 rimeligt minus at det ikke bliver leveret med posten, men at man skal hente det på posthuset.
Jeg bestilte varer i går og allerede i dag har jeg fået min bestilling. Jeg kan kun anbefale MammaShop til alle jeg kender.
KH Anne
nemt hurtigt og præcis levering. Her handler jeg gerne igen.
Jeg købte et sengetøj, hvor jeg skrev at jeg ikk havde modtaget det efter flere dage. Og fik et MEGET HURTIG SVAR tilbage om at, hvis jeg ikke havde modtaget et par dage senere ville de sende et nye. Alt i alt super god service, og der var overhoved ingen problemer, og Mette var bare så sød ! Vil bestemt sige at det er godt og rigtig trygt at handle her :)
Prisen var i orden selvom de først havde trukket for fragten (havde kampagne med fri fragt), dog var leveringstiden lidt lang da det tog ca. en uge på trods af en officiel leveringstid på 1-3 dage (sendes fra SE). Derudover fik jeg aldrig den lovede email når ordren var afsendt... men varen blev leveret og prisen var i orden, så kan sagtens anbefales!