We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Margretenborg anmeldelser

Margretenborg Logo
Kunderne om Margretenborg : »Kvalitet og super service« »Super service« »Rengøring« 5
Godt
7.7 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Margretenborg

Vinduespolering i top

Jeg har benyttet mig af Magretenborgs gode tilbud siden oktober 2011, og er meget tilfreds med deres arbejde.
Jeg får en RIGTIG god service, hvilket jeg sætter STOR pris på !

Tak Tak Tak

Kvalitet og super service

Jeg har gennem det sidste år brugt Margretenborg til vinduespudsning og rengøringshjælp privat.

Det fungere rigtig godt, får besøg 2 - 4 gange om måneden og det er altid den samme person der kommer, så jeg bruger faktisk ingen tid på at tænke på rengøringen, hvilket er en kæmpe frihed når man har en travl hverdag.

• TJ
  • Vejle, DK
  • 1 Anmeldelse

Vi har siden oktober 2010 brugt Margretenborg på vores virksomhed til rengøring, vinduespudsning samt leverring af toiletpapir ol.

Jeg kan kun medgive mine allerbedste anbefalinger - der er altid styr på det, og de få gange der har været noget at bemærke, har der været omgående opfølgninger.

Jeg har i vores virksomhed haft ansvaret for rengøringen siden 2007 og har inden margretenborg brugt 4 forskellige virksomheder. Jeg havde næsten opgivet at finde en leverandør der holdt ord, med det er lykkedes.

Dejligt at vide at det bare virker og jeg kan bruge min tid på andre opgaver.

Rengøring

Vi bruger margretenborg til rengøring af vores lokaler.

De kommer hos os hver dag og pudser desuden vores vinduer hver anden måned.

Det fungere altid upåklageligt og de gange der har været noget at bemærke er der omgående blive fulgt op på det.

Jeg kan medgive mine bedste anbefalinger

Vinduespolering

Endelig et firma der har fattet hvad god service er - TAK

Margretenborg

FAKE firma - kommer ikke og tager dine penge

Hej,

Brug ikke dette firma, Bo Reinholdt Glerup Jensen, som står som ejer reklamerer på "dagens tilbud" sider i flere variationer. Ifølge det firma jeg har handlet med, har de fået mange henvendelser fra kunder, der ikke har fået servicen, som de på forhånd har betalt for.
Han har efter en tidligere kort mail-dialog ikke været til at komme i kontakt med hverken på mail eller telefon.
Dog skal det siges, at det firma, der reklamerede med tilbudet betaler mine penge tilbage.
Til dig - Bo Reinholdt stop det her NU! Du bør ikke føle dig bedre end andre folk - behandl andre som du selv ønsker at blive behandlet.

Besvarelse fra Margretenborg

Hej Susanne Jensen!

Jeg er rigtig ked af den anmeldelse - det er rigtig at vi har haft en aftale med dagens bedste, vedrørende et rigtig godt tilbud på vinduespolering samt rengøring til private.

Vi fik desværre ikke nogen information fra dagens bedste omkring hvem der havde købt, og nogle af vores email adresser var også blevet oplyst forkert.

Alle har fået hele deres betaling tilbage, for dem, hvor det ikke lykkedes os at rede trådene ud.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil have en uddybende forklaring.

Bo

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk