[REPLY]
Betjeningen før handlen og tilbagemeldingen man får efter et køb, er helt perfekt.
Jeg har købt min bil hos Match Automobiler. Jeg må sige at jeg sjældent har oplevet så flink en betjening. Det er helt sikkert den bilforhandler jeg har mødt, som jeg synes er mest kompetent. Jeg kan kun give dem min anbefaling .
Super god rådgivning og service. Køber gerne af dem gerne igen.
Man oplever et helt 100% perfekt købsforløb med en lige så fin efterservice. Kan kun anbefales på det varemeste
Jeg blev en Ford Mondeo rigere i januar måned. Kørte en lang tur fra Nordjylland, og blev absolut ikke skuffet. Fik en fin modtagelse, og en lille bilsludder med sælgeren. Ingen slinger i hvalsen.
5 stjerner herfra!
Mondeoen er kørende indtil nu, og vi sparede 8000,-
Gode priser, og beskrivelsen af deres bil var som sælger havde beskrevet i tlf.
Rart sted og handle.
jeg manglede radiokoden, de kørte den ind på værkstedet- tog radioen ud og kørte ned til Ford og fik det oplyst. Da bilen var tilbage havde deres klargøringsmand- vasket bilen. Det er bare god service.
Hej Alle bilkøber
Har du set det som er måske er et godt tilbud hos Match Automobiler ApS, og du overvejer at handle med dem.
Burde du nok overveje det en ekstra gang, hvis jeg var dig.
Hvorfor??
Læs min handel med dem, og se om du stadigvæk vil bruge en masse krudt på måske ingenting!!!
Jeg ser på bilbasen.dk en MB Vito hos Match Automobiler ApS som virker som et rigtig godt tilbud.
Så derfor tager jeg en ven med op til dem 17/01-2012, for at kigge på den.
Jeg får at vide, at den "bare" skal synes også kan jeg få den!!!!!
Ok, tænker jeg det burde være smal sag for dem.
Og efter at have prøvekørt den, indgår jeg en handel med dem. (Måske min største fejl)
Da jeg køber den kontant, får jeg at vide at jeg skal ligge min. 5.000,-, eller dem alle på en gang.
Og da jeg finder ud af, at de også har Nordea siger jeg at jeg bare overfører dem alle på en gang.
For så var det ude af verden!!!!!!
Da jeg kommer hjem, overfører som sagt alle pengene for bilen, og ringer til dem for at sige at, nu er det på plads.
Dagen efter ringer jeg til dem, for at få at vide hvornår de regner med at jeg kan få den.
Og får dette svar:
Nå, ja
Det er dig med Vito, jeg skulle lige til at finde ud af noget og ville så ringe til dig.
Så kan jeg finde ud af noget, også ringe tilbage til dig?
Ok, ingen problemer (De skal jo også lige have en chance)
Da jeg havde lagt røret, ser jeg på slutsedlen ser at den står til levering d 19/01-2012.
Så jeg så frem til at "i morgen" kan jeg få min bil!!!
D 19/01-2012 går jeg og venter på at de evt. skulle ringe til mig, så jeg kunne hente den.
Det skal lige siges, at jeg bor i Horsens og dette havde de fået at vide.
Men jeg arbejder tit på Sjælland, og dette var også derfor jeg købte den der.
Da jeg kl. 13:00 stadig ikke har hørt fra dem, ringer jeg til dem.
Og får at vide, at de ikke kan nå det i dag, men jeg kunne hente den i morgen efter kl 16:00
Jeg hører dem, om det ikke kan være før, da jeg jo kommer fra Horsens efter den.
Ingen problemer, den skulle nok være klar til mig!!!
Dejligt, tænker jeg :o)
d. 20/01-2012 tager jeg af sted fra Horsens for at hente bilen, og da jeg kommer derover efter den.
Får jeg vide, at den ikke er klar for der var noget som skulle udskiftes for at de kunne få den synet.
Men hvis jeg lovede, at jeg komme med den igen ugen efter ku jeg ta den med.
Så vil den komme ind med det samme, jeg kom med den også var det ude af verden.
Så vi laver igen en aftale, om at jeg skal komme om onsdagen med bilen.
Da jeg så kører hjem, finder jeg et par ting der ikke virker i den.
Og næste morgen, ville den heller ikke starte pga. nattefrost.
Så jeg sender dem en mail, på hvad der er galt som i kan læse herunder:
Hejsa
Det er mig der har købt MB vito, desværre er der lidt "fejl & mangler" / problemer.
1. Termometeret til køleren virker ikke
2. Bagviskeren virker heller ikke
3. Vi måtte desværre ha Falck ud hertil morgen for at starte den pga. nattefrost.
Håber det bliver lavet på onsdag når jeg alligevel kommer med bilen.
Hvorefter at Match Automobiler ApS svarer :
Bilen bliver kun leveret nysynet, da der er tale om lavpristilbud. Det andet må du selv betale
Sendt fra min iPhone
Ok, tænker jeg.
Nu er det ikke en bil til under 10.000,- som jeg vil kalde for et lavpristilbud, men en hel del mere end det.
Men derfor skal ting som er vigtige jo virke lige meget hvad, med mindre hvis man er gjort opmærksom på at det ikke virker.
Og ingen har sagt noget, og der har ikke stået noget nogen steder at der skulle være fejl og mangler!!!!!
Efter denne besked, fortog jeg en lille undersøgelse om hvem de var.
På deres hjemmeside står der at de har solgt 15.000 biler og har derfor også 15.000 glade kunder.
Hvad der lyder utroligt da firmaet først er oprettet ifølge CVR.dk den 13.10.2011, altså under 3 måneder siden!!!
Så da jeg kommer med bilen om onsdagen, som vi havde aftalt.
Snakker jeg med sælgeren om dette, og får at vide at de ikke gider sådan nogle som mig som bare kommer og tror at det er en hel ny bil jeg køber!!!
Som jeg også sagde til sælgeren, ved jeg godt at det ikke er en ny bil.
Men der er nogen ting som er vigtige at de virker, også selvom den er brugt!!
Og dette kunne sælgeren jo også godt se, så derfor laver vi den aftale at jeg skulle finde et værksted i Horsens som kunne lave de ting.
Jeg får også at vide at det tager 2-3 timer at få det der skulle udskiftes og synet.
Så både mig og min søn render rundt i Frederikssund i 2-3 timer for at vente på vores bil skal blive færdig.
Men da vi kommer tilbage til Match Automobiler ApS står bilen samme sted som jeg selv havde sat den 2-3 timer tidligere!!!!!!!!
Så jeg går ind og snakker igen med sælgeren som kommer med en masse undskyldninger hvorfor bilen endnu ikke er lavet!!!
Men få at vide, flere gange at vi jo kan lade handlen gå tilbage hvis det var!!!!
Man det er jo ikke hvad jeg ville, jeg vil jo bare ha den bil som jeg har købt og betalt for!!!!
Efter vi havde snakket frem og tilbage, siger sælgeren at jeg kan låne en bil af dem så mig og min søn kan komme hjem, også vil de komme til mig i Horsens med min bil om fredagen.
Da de skulle til Silkeborg efter biler der, okay siger jeg ingen problemer.
Men kan jeg nu også regne med det?!?!?
Det kunne jeg, jeg havde hans ord på det!!!!!
Også vil den være nysynet og de ting der var galt ville være lavet!!
Det bliver fredag, og igen går jeg og venter på at høre fra dem.
Så da kl. blev 13:00 ringer jeg til dem, for at høre hvad der sker.
Og får at vide om, den da ikke er kommet endnu!!!
Og nej, det var den ikke.
Hvorpå han siger, jeg sender dem lige en SMS, også ringer jeg til dig.
Da jeg så stadig ikke havde hørt fra dem kl. 16:00 ringer jeg igen til dem.
Og denne gang, siger de: jeg ringer lige til dem, også ringer jeg tilbage til dig.
Hvorpå, jeg spørger om jeg nu også kan regne med det.
For ingen af de aftaler som jeg har lavet med dem, er blevet overholdt!!!!!!!!!!!
Dette kunne jeg.
Okay, det måtte jeg jo så igen tro på!!!
Igen høre jeg intet fra dem, så da jeg ringer til dem kl 17:45 "godt sur".
Får jeg bare at vide, at det kan han ikke forstå, for de burde være på vej hjem nu.
Desværre, kom der ingen bil om fredagen som lovet
Så derfor ringede jeg om lørdagen til dem igen.
Og han lovede mig at jeg ville ha bilen på mandagen.
Men jeg kunne jo også lade handlen gå tilbage!!!!!!
Igen, måtte jeg sige, at det vil jeg ikke!!!
Men jeg vil ha den bil, som jeg har købt og betalt for!!!!
Så jeg fik at vide, at det var 100% sikkert at bilen vil være hos mig på mandag d 30/01-2012
Så i dag d. 30/01-2012 ringer jeg så igen kl. 12:00 for at vide hvornår jeg kan forvente at ha min bil!!!
Og snakker med en [navn fjernet] som siger, at det er ham der ejer det.
Jeg får flere gange at vide, at jeg kan lade handlen gå tilbage.
Hvis jeg ikke kan vente med at få min bil, til de får tid til at komme med den.
Ellers kunne jeg jo selv komme efter den, hvad jeg også fortalte til ham flere gang.
At jeg jo har været efter den 2 gange uden held, og dette har kostet mig ca. 1.500 til 2.000,- indtil videre.
Om han måske betalte for at jeg skulle komme igen efter den, men han vil ikke betale så meget som en øre for det!!!!!
Men jeg kunne være sikker på at jeg vil ha den i morgen eller onsdag i denne uge.
Hvorpå jeg fortalt han, at min tillid til dem stort set var væk pga denne omgang.
Men det kunne han ikke forstå, for sådan var det nu en gang når man handler bil!!!!!!!!!!!!!!! (Hos dem, åbenbart)
Nu er det ikke første gang jeg har handlet bil, og stort set alle de steder jeg har handlet har de overholdt de aftaler vi laver.
Bare ikke hos Match Automobiler ApS !?!?!?
Så hvis jeg skal giv dig et råd, så køb din bil et andet sted.
Det kan godt være at de er billigere hos Match Automobiler ApS, men det er klart hvis man ikke får den bil som man har købt og betalt for!!!!
Den dybt frustreret og ulykkelige køber af en MB Vito hos Match Automobiler ApS
Claus L, andy, Martin Lauritzen, Andreas M. og BRN fandt anmeldelsen nyttig
Kære Poul
Vi beklager at bilen vi ikke har haft en tur til Horsens, men det blev oplyst inden køb.
Så vil jeg gerne informere alle at der var tale om en bil til 25.000,- annonceret med engros til cvr, som du også købte den som.
Som aftalt mandag har du bilen onsdag i Horsens uden merpris, det finder du ikke nogle forhandler der tilbyder den slags service på en afhentningsbil. Din bil er også blevet klargjort uden merpris.
Vores firma har overholdt aftalen lige fra dag et.