10. marts 2010
En natlampe til barnet skulle indkøbes. Varen kom hurtigt og var sendt yderst forsvarligt!
Udvalgt anmeldelse om Matronics
14. januar 2010
Varerne var i orden og emballering ok. Levering skete uden problemer dagen efter bestilling.
Eneste forbedring kunne være at fremsende pakke-fragt nummer med mail, så pakke kan følges.
Korrektion: Mail med pakke-fragt nummer modtaget -> Perfekt leverance.
8. marts 2010
Hurtig respons, og hurtig levering.
Har købt NeoCube Alpha magneter.
Rimelig pris, ekstrem hurtig levering.
Gode anbefalinger her fra.
25. februar 2010
anmeldelse af matronics.dk
kan kun skrive posetivt om matronics.dk
har handlet der flere gange varerne kom den næste dag som aftalt
god service pr. tif.
hilsen anders
18. februar 2010
Købte en Clocky vækkeur hos dem, kunne ikke få den til og du. Så de var super venlig og gode til og hjælpe mig. Kan varmt anbefalde dem.
18. februar 2010
Behagelige medarbejdere
Jeg havde bestilt dioder til instrumenteringen i min Toyota Carina E, blev derefter ringet op, at de skulle have bekræftet min adresse, og det var en utrolig venlig medarbejder jeg snakkede med, og vi lavede lidt om på min ordre, så det blev lidt billigere. Det kalder jeg go' service.
Snakkede så med en flink medarbejder derfra idag igen, da jeg ville rose ham for deres tilsendte produkt, hvilket jeg var meget tilfreds med, ligeledes fik jeg snakket mig til en stak streamer til vores biler i klubben. Er formand i vores lokale 4x4 klub, Thy4wd.dk, og vi kommer vidt omkring, og vi vil helst køre rundt med reklame, hvor vi kan stå inde for de produkter som vi evt har bestilt, og det kan vi med sikkerhed fra Matronics.
8. februar 2010
Fremragene service
har efterhånden købt mange ting med matronics, tror ikke man finder et sted med bedre service, altid klar til og hjælpe en, og hvis der noget de ikke ved så gør de alt for at finde et svar til dig, top klasse siger jeg bare. :)
4. februar 2010
God ekspedition og hurtig levering
Måske kunne hjemmesiden godt bruge lidt bedre struktur og lidt mere "forklaring" til novicerne.
4. februar 2010
Uhyggelig hurtig ekspedition.
Kan varmt anbefale dette firma.
2. februar 2010
god produkt program
Jeg fandt Matronics på nettet, de har en god pladsering på google
efter efter nogen søgen på hjemmesiden fandt jeg de diode pære jeg skulle bruge.
de har godtnok mange forskellige dioder.
1. februar 2010
Jeg havde bestilt to led pærer, og da jeg havde monteret dem, faldt printpladen ud, jeg skrev hurtigt en mail om hvad der var sket, og sendte nogle billeder med, jeg fik af vide at det ikke var iorden og jeg selvfølgelig ville få nogle nye, og de sammen med de nye ville sende betaling for tilbage sendelsen af de defekte pærer. God og hurtig service.
4 ud af 5, da det ville være fedt hvis de lige havde testet pærerne til at starte med..
28. januar 2010
Super
Lynhurtig levering og varene var fuldt ud som forventet, jeg kommer gerne igen :-)
18. januar 2010
professionel og grundig behandling
Vi var i tvivl om hvilke pære vi skulle bruge, og efter en grundig forklaring valgte vi at købe 12 LED diode pære, og vi modtog dem dagen efter vi havde bestilt dem.
Da vi var i tvivl om det var den korrekte pære vi havde bestilt, fik vi at vide at vi selvfølgelig bare kunne returnere produktet hvis det ikke levede op til vores forventninger.
Så kan man da ikke få det bedre....
6. januar 2010
mega sej hjemmeside!
jeg købte:
LED Flower projektor FE-18, 230V 1
12 stk Is-shotsglas
Jeg synes Matronics er en god hjemmeside, de har rigtig mange fede/sjove ting, og det er til gode priser. :D
Jeg får min pakke idag og glæder mig helt vild meget, til at prøve mine vare..
21. december 2009
Nice
Jeg har haft købt et cocktail shaker sæt, og det var helt super, det var som forventet og jeg har ingen bøvl haft med det overhoved. Leveringen skete lyn hurtigt efter jeg havde bestilt.
En ting jeg synes er god er at der bliver sendt en mail, om at nu har de sendt varen afsted, og om at man vil modtage den inden for nogle dage, det er de færreste der gør da, i hvert fald af hvem jeg har haft bestilt hos, men ja, Matronics er helt klart et sted man kan stole på. :)
15. december 2009
super service og gode produkter
alt i alt en god samarbejdspartner jeg købte en stor ordre og fra start til slut regnede deres sælger et godt tilbud til mig og var MEGET konkurrence dygtige, super service, og jeg prøvede produktet inden jeg fik det leveret og fik fra trukket differencen fra tilbuddet så ualmindelig god service
15. december 2009
flot
Jeg kan bare sige, at frá jeg bestilte, til jeg fik varen, gik det utrolit hurtigt, og alt var ok. jeg ringede lige ind også for at spørge om noget, jeg var lidt usikker på, og også her mødte jeg meget stor hjælpsomhed, og professionalisme, alt i alt flot, flot
14. december 2009
Top leverandør
Nem hjemmeside, godt sortiment og den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet - og jeg handler en del på nettet.
M.v.h.
Lene
11. december 2009
Hurtig og god behandling
Posetiv og hjælpsom besvarelse på forespørgsel, hurtig og god leverance. Eneste negative oplevelse, var høje forsendelses omkostninger
2. december 2009
Hurtig betjening go service billige priser
Har efterhånden købt mange Dioder og diverse pære til Bil, hos dette firma.
Betjeningen er utrolig hurtig, servicen er i top og priserne er gode.
5 ud af 5 her fra.
1. december 2009
Næsten perfekt. / Helt perfekt.
Alt har forløbet perfekt, lige indtil jeg skulle prøve cd afspilleren i min nye "Porsche". Jeg har gjort som der står i brugsanvisningen, men den vil altså ikke afspille cdén, så det må være en bytter.
D. 2. /12. Så har jeg ændret til 5 stjerner. Jeg sendte naturligvis en mail vedr. den defekte cd afspiller, og dagen efter havde jeg en ny "Porsche" der virkede. Det er nok den hurtigste reaktion på en reklamation jeg har oplevet. GODT GÅET!!!!!
1. december 2009
Service på et højt niveau
Købte 20 stk SMD-dioder hos Matronics. Hjemmesiden er den bedste i henhold til det købte produkt. Overskuelig og med de oplysninger man skal bruge. Lyn hurtig levering og produktet lever op til forventnigerne. Et par problemer med limen på soklen af pæren og en enkelt er defekt, men lynhurtig respons og erstatning af den defekte vare fra Matronics. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle der.
26. november 2009
5 Stjerner
Jeg har handlet hos Matronics flere gange,god behandling,fungerer upåklageligt,aldrig problemer.
Tak for det.
11. november 2009
Alt tip top
Hurtig og effektiv levering som regl dag til dag.. produktet lever fuldt ud til forventningerne, forsendelse pris er ikke for høj set i forhold til andre, super side super service :)
Ingen Problemer
Alt forløb uden problemer
Super priser og service
Rigtig god hjemmesiden enkel at finde det man skal bruge, enkel shop, god info efter ordre. Hurtig levering!
Nemt
Det er nemt at finde varene på hjemmesiden. Der er utrolig hurtig og hjælpsom ekspedition. Det kan ikke være nemmere.
2. november 2009
super god
jeg har købt noern lys til min bil og jeg kan godt lide den lervings tid
21. oktober 2009
Hurtig og fejlfri levering
Bestilte torsdag aften, varerne blev afsendt fredag og jeg havde dem mandag. Det eneste jeg kunne tænke mig mere var en lidt bedre beskrivelse af enkelte af deres produkter i web-shoppen.
15. oktober 2009
Rigtig god service!
Rigtig god service. Jeg bestilte tirsdag aften, og fik som lovet min vare torsdag. Kan klart anbefale dem til andre.
11. oktober 2009
Lynhurtig service fra Matronics.dk
Varen lå i min postkasse under 36 timer efter bestilling.
7. oktober 2009
hurtig ekspedition og korrekt leverance
beskrivelsen på hjemmesiden af mine diode-positions-pærer passede til de faktiske forhold.
Jeg vil kritisere jeres portopolitik. 45 kr. til Post Danmark blev der taget ved kassen. Brevet kom og det var frankeret med kr. 8,50. Embaleringen var en boblekuvert til nogle få kroner, så det virker, som noget af en overbetaling, når man accepterer 45 kr. til Post Danmark.?????????????????????????????
Jeg har ved henvendelse fået lovning på at få 25 kr. retur!
Har nu fået mail om at pengene er overført til min konto, så sagen skulle så være ude af verden.
6. oktober 2009
Kanon side
Dejlig nem side at finde ud af. Kanon service ved spørgsmål over email svare de så hurtigt de kan og er altid klar på at hjælpe..
Ved bestilling sender de varen hurtigt og det er kanon..
Alt i alt en skøn side jeg helt sikkert skal købe meget mere ved.
6. oktober 2009
Dejlig hurtig betjening
Jeg har købt et sæt mtec super white pærer, og er rigtig godt tilfreds med forløbet, så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-)
30. september 2009
Hurtig en lyset :)
Første gang jeg handler hos dem men må lige jeg er imponeret over hvor hurtig de er om og få pakken pakket og klar til levering
30. september 2009
En lille elbil
Jeg købt en lille USB elbil.
De fik pengene og jeg fik bilen.
Ingen problemer!
28. september 2009
nice firma tingne kommer til tiden
alt virker barer kom til at skrive den forkerte ard og så skriver man barer en mail med den rigtige og så får man straks em mail tilbage hvor di forteller at min ard er tattet og 10 efter kommer der en mail med at tingne er sent
25. september 2009
Ekspress levering!!!!!!!!!!
De en god og nem hjemmeside, levering dagen efter det var bestilt. Det kan ikke gøres bedre.
17. september 2009
Handlet hos matronics 2 gange
Fremragende kunderservice, fik byttet pinolpærer 2 gange og alt kørte som smurt. Altid hurtig levering og ingen problemer.
16. september 2009
Super service og hurtig levering
Jeg sad klokken elleve om aftenen og bestilte nogle pærer på hjemmesiden. Dagen efter omkring kl. 13:00 får jeg besked på at min pakke er pakket og afsendt. Jeg ser at der på fakturaen mangler et nummer på leveringsadressen så jeg ringer der ind og det var intet problem. Næste dag kommer min pakke med korrekt adresse og alt var som aftalt. Tak for god og hurtig service.
11. september 2009
Super
Hel super handel. kun +++++ herfra
7. september 2009
Nemt, Hurtigt- og ikke mindst til at stole på.
Jeg kan på det varmeste anbefale denne side til andre, jeg har efterhånden lidt erfaring med on-line køb, og til folk der måske er lidt utrykke ved køb på internettet, kan jeg blot sige at i trykt kan bestille her, ud over det tager virksomheden sig også tid til at indformere køber om hvornår varen er afsendt samt en nem og overskuelig ordrebek.
7. september 2009
Professionelt
Professionel hele vejen, vil helt sikkert handle her igen :-)
4. september 2009
Super service, god pris
Super service, god priser
jeg ringet og spurte efter en vare og fik en Super service,
3. september 2009
Fremme dagen efter!
Dog var der ingen dansk brugsanvisning!
22. august 2009
Kan kun sige positive ting om Matronics.
Der var en fejl på deres side så jeg ikke kunne fravælge track&trace (ved køb af to stykker små "ledning"), dette skrev jeg blot i en kommentar med bestillingen og de svarede lynhurtigt tilbage at de havde rettet fejlen og fravalgt det for mig.
Jeg har handlet der to gange, og begge gange er det bestilte kommet dagen efter, forsvarligt pakket ind, og kvalitetsdimser ;-)
20. august 2009
Klasse!!!
Har altid været en tilfreds kunde hos matronics
helt tilbage fra dengang de hed dioder.dk.
har altid fået hvad jeg bestilte og var præcis og direkte.
leveringen passer altid med hvad de skriver
18. august 2009
SUPER PROFESSIONEL. 5 stjerner
De er 100% perfekte at handle med. Varen bliver sendt med det samme. SUPER PROFESSIONEL.
Kan varm anbefales til andre..................................................
17. august 2009
Perfekt!
Hurtig levering, Billige varer, meget nemt og enkelt!
11. august 2009
God Service og Varer
God vare, havde den dagen efter bestilling
8. august 2009
Prima service
Alt helt i top: Gode, reelle varer og førsteklasses "follow-up" på ordren. Dertil særdeles hurtig ekspedition, simpelthen et af de bedste steder, jeg har handlet hos via nettet. Matronics kan bestemt kun få en stor anbefaling af mig... .
7. august 2009
Det virker bare.
Bestilte pinolpære til bil og led pære til loft belysning , og det var lige efter bogen, der handler jeg igen .
Hilsen Ulrik.
7. august 2009
LR1 batterier
Speciel batteritype til TDC-telefon. Meget dyr hos TDC og andre steder.
Fik 5 sæt for samme pris som TDC skal have for eet.
Fin service, hurtig levering.
5. august 2009
5 stjerner og matronics giver lys over land!
Jeg har nu flere gange handlet ved matronics, og må bestemt anbefale dette sted. Det er en rigtig god webshop. Hjemmesiden er let at finde rundt i, og informationerne om produkterne er rigtig gode. Ofte finder man videoklip der beskriver om produkterne. Er man helt i tvivl kan man hurtigt få et svar pr. mail.
Som sagt har jeg flere gange handlet her og nu har jeg endnu oprettet en ordre som jeg går og venter på.
5. august 2009
Matronics Web Shopping
Dejlig interface. Hurtig levering, kort og kontante oplysninger om pris, samt gennemskuelig handels process.
3. august 2009
Fantastisk service, priser og humør!
Jeg gik ind på Matronics med en lettere skeptisk mine - men jeg blev positivt overrasket.
Jeg fik straks en bekræftigelsesmail på min e-mail, og fik straks besked da posten var sendt.
Siden er billig og let overskuelig, og jeg anbefaler klart alle at købe derfra hvis de mangler nogen form for gadgets :)
2. august 2009
God service, overskuelig hjemmeside, dog fik jeg ingen leveringsdato, modtog varerne 4 dage efter jeg bestilte dem.. Og de stod til at være på lager. Derfor kun 4 stjerner
17. juli 2009
nemt og super hurtigt! :)
købte varen torsdag omkring kl 14 og den kom næste morgen i god behold... meget god indpakning som sikrede at varen ikke kunne komme til at lide nogen overlast :)
16. juli 2009
firmaet er et godt sted at handle alle kan handle der der er ikke noget at komme efter de er meget ok
jeg syntes at de er gode. først skriver man en email og hør om tingene og der går ikke ret lang tid inde de svar igen med et høflig svar der går ca 10 min så får man svar
og kør på dankort er dejlig at handle og man får en begraftelse på at den er sendt og man får den kasse næste dag og i fin stand ingen buler på noget af det og tingene er hel
jeg har købt en hat med blæser som giver luft ned i panden
og det er et sted som jeg ville handle igen hos
13. juli 2009
:-)
God support pr flf. og god og nem side at finde rundt på + nem bestilling. Kun Masser af ++++ her fra
10. juli 2009
super service!
har altid fået det jeg har bestilt med posten få dage efter..
1. juli 2009
ordre leveret som aftalt
Ingen problemer, alt i orden.
Det er bare iorden!
... som nethandel skal være.. Makela
Bedst!!!
Sammenlignet med gennemsnittet af danske onlinevirksomheders gennemsnitlige service niveau, må man bare konstatere at Matronics simpelthen sprænger skalaen og går gennem loftet.
Jeg er kun en lille førstegangs kunde (ordre på 100,- incl. forsendelse), men jeg har fået behandling som VIP.
Med det samme ordren var gået igennem modtog jeg den obligatoriske bekræftelsesmail. Dette var i lørdags. Mandag modtager jeg en meget høflig og informativ mail med besked om at produktet nu var afsendt, og jeg kunne forvente at modtage det snart. Idag, tirsdag ankom varen så, og den fungerer upåklageligt. Thumbs up til Matronics ;)
30. juni 2009
Hurtig og efektiv levering samt god embalering, handler gerne der igen.
28. juni 2009
Hurtig levering og god service
Dioder.dk og Matronics.dk har altid været meget hurtige i deres levering. Med til deres leveringer hører altid en god og forståelig brugsanvisning og gode informationer med.
Jeg er rigtig glad og tilfreds med deres service. 5 gode stjerne ud af 5!
25. juni 2009
matronics...
det er en god og overskuelig side, de har nogle fede vare og til gode priser men de burde reklamere mere om sig selv for at øge omsætningen, jeg har lige bestilt nogle vare hos dem og så snart jeg har fået monteret dem så ligger jeg et link med billeder ind på bilgalleri.dk så hjælper jeg dem lidt.
men de burte gøre sig mere synlige på nettet.
20. juni 2009
mine bedste anbefalinger !!
Jeg fik hurtigt godt svar på spørgsmål inden jeg bestilte, blev underrettet om forsinkelse på leverance fra grossist. Varen var tiptop, men lyset var for blåligt og Matronics tog varen tilbage samt underrettede endda om at pakken var kommet frem og de nu satte penge ind på min konto.
På enhver måde superservice. Jeg handler gerne hos jer igen !!
god sommer :)
18. juni 2009
Perfekt service
Jeg havde lidt dumme spørgsmål som blev besvaret lynhurtigt over mail.
Derudover fik jeg mine dioder lynhurtigt og uden problemer. Og også pænt og forsvarligt pakket ind :-)
18. juni 2009
Hurtig levering og betjening. Fedt site!
Varen kom hurtigt til mig og bestillingen og betalingen foregik hurtigt og fejlfrit.
15. juni 2009
Xenon Hvidt LED tågelygte
De kom i løbet et par dage, hurtig og nem betjening. Da jeg jeg fik produktet var det hele iorden. Xenon Hvidt LED tågelygterne blev installeret uden nogen problemer og de lyser rigtig godt og har det rigtige Xenon lys. Jeg
Jeg kan anbefale Matronics til andre og har også gjort, hvilket har resulteret i at en ven allerede også måtte bestille et sådan et sæt tågelygter.
Hilsen Joakim Justesen
12. juni 2009
Super effektiv og prof. ekspedition
Jeg har handlet flere gange her, og hver gang fået en betjening / service ud over det normale.
3. juni 2009
Super
Køb hos denne pragtfulde virksomhed. Der er super kundeservice, du bliver holdt opdateret med din ordre og super hurtig levering. Kan klart anbefales!
Mvh
Rasmus fra Slagelse
23. maj 2009
alt gik som det skulle
har bestilt mine vare, og fik dem som jeg skulle 2 dage efter, ingen bøvl, alt gik perfekt.
22. maj 2009
En succesoplevelse hver gang!
Det er dejligt, at man som bruger føler sig helt tryg ved at gøre sine indkøb på nettet. Jeg kan altid regne med at have varerne hurtigt, og i et enkelt tilfælde var en vare udsolgt, hvilket blev ekspederet hurtigt, da den kom på lager igen.
Jeg vil så gerne endvidere understrege kvaliteten af de produkter, man kan købe hos Matronics. Jeg har tidligere købt LED pærer til biler andre steder, oftest billigere produkter, men ingen overgår disse produkter, som er kendetegnet ved større lysudbytte, god pasform og sidst men ikke mindst, en rigtig god levetid. Indtil videre har de pærer, jeg har købt, ikke gået i stykker.
Så tommelen op!
20. maj 2009
Verdensklasse
Fantastisk hurtig levering, og god service mht at se hvor ens pakke befinder sig, verdensklasse
19. maj 2009
Godt udvalg....
Godt udvalg og hurtig ekspedition....
Har handlet der 3 gange og er meget tilfreds....
14. maj 2009
Henning Andersen
Hurtig levering og god service også ved fejl levering.
En god oplevelse at handle hos
6. maj 2009
seriøs virksomhed.
Altid hurtig levering. Da jeg først satte dioderne til, virkede kun halvdelen, men det fandt jeg så ud af var fordi jeg havde været for nærig med afisolering da jeg skulle samle flere ledninger sammen til én X(
Har handlet der en del gange, og det har altid gået hurtigt og godt, og der har aldrig været problemer med varerne.. Kun gode oplevelser herfra :)
5. maj 2009
god
Denne virksomhed, og dens produkter er perfekte
21. april 2009
rigtig god og overskuelig shop
gode priser og rigtig god service samt hurtig levering..
18. april 2009
Super Butik
Sådan skulle alle netbutikker være.
12. april 2009
Super hurtig levering
Ikke så meget, at sige.. Rigtig god service, hurtig levering og varen var som bestilt! Køber helt sikkert ved Matronics igen!
1. april 2009
Kanon service og hjælp man fik med at bestille de rigtige vare.
Skulle bruge xenon lys til min mc og de fandt ud af hvilke pære jeg skulle bruge indenfor få timer efter jeg havde sendt den en mail med spørgsmålet.
Dagen efter jeg bestilte modtog jeg de vare jeg havde bestilt, så kan kun anbefales...
30. marts 2009
Eminent
Bedste service. Fremragende produkter!
28. marts 2009
nemt og overskueligt
Rigtig nem og overskuelig hjemme side = 1 stjerne
Fandt hurtigt det jeg skulle bruge med tilhørende god forklaring = 2 stjerne
Hurtig levering = 3 stjerne
God kvalitetsvarer = 4 stjerne
og 5 stjerne fordi det er bare sådan et internetfirma skal fungere ;)
25. marts 2009
Superb
Jamen kanon hurtig og præcis service. intet at kommer efter. bestilte varene mandag aften kl 22.30 og havde dem onsdag inden middag. bedrer kan det da ikk gøres.
25. marts 2009
Hurtig og præcis levering
Det var en fornøjelse at få en så god behandling af en netbutik!
23. marts 2009
Rigtig service
Rigtig fin service over telefonen samt bruger venlig site.
22. marts 2009
God virksomhed.
Jeg bestilte 4 styk pinolpærer i blå. De 2 af dem havde de på lager og de 2 andre havde de ikke. Det var noget jeg desværre havde overset. Butikken ringer mig op og gør mig opmærksom på min bestilling. Det synes jeg kaldes at være der for sine kunder. Andre firmaer havde bare trukket pengene og ladet mig vente på de sidste varer. Så i denne omgang bestiller jeg kun 2 pinolpærer og de dukker op dagen efter. Utrolig hurtig levering, samt en god kvalitetsvarer, samt et godt firma. Der vil jeg helt sikkert handle igen og kan varmt anbefale dette sted til andre.
12. marts 2009
suveren butik som for smidt varen afsted med det samme
fik pakke dagen efter og ingen problemer med at få leveret den til min døgnpost,
11. marts 2009
De har bare en kanon service hver gang man bestiller hos dem
De har en nem side og de sender alle tingene så hurtigt de kan mange gange samme dag...
og de yder altid en rigtig god service
har handlet hos dem over 10 gange og jeg har fået alle mine ting jeg har bestilt med det samme
9. marts 2009
TOP service
Der er aldrig noget negativt og altid god kundevejledning. Det købte er altid sendt til tiden
6. marts 2009
Super hurtig service
Når man bestiller om formiddagen bliver det afsendt samme , dejligt med sådan hurtig service.
2. marts 2009
Ekstrem god service-produkter
Jeg har handlet ved MATRONICS.DK i 4 år nu.... der var super service da mit ny inkøbte xenon sprang mit instrument i min bil. fik nye dele tilsendt plus en masse andet ekstra UB. super super service der (det var Zafira A)
Da jeg fik mig en Calibra, skulle den også lires lidt.... henvendte mig igen til MATRONICS.DK for hjælp.... super service igen og total maks iorden sager.
Nu har jeg ansakffet mig en Altea. og den skulle og så styles.... og her har jeg har fået en kongelig service man kan tænke sig.... hjælpe til at finde en xenon løsning til mig.(dog ikke mont. endnu) og hjælp til hvad der kunne være fedt der på....
Jeg har kun ROS og 10 stjerne at give til dette danske kavlitets firma... dejligt at se hvad der har udviklet sig til siden det var dioder.dk/autoxenon.dk
Vil altid købe mit grej ved dette firma....
Mathias
2. marts 2009
Altid kanon service og god kvalitet
God service og levering. hjæpsome hvis man har et problem eller er kommet til at bestille en forkert pære eller andet. ombytning intet problem.
Kan kun anbefale dem. Har kørt med flere af deres Xenon kit og kvalitien er i top.
24. februar 2009
The best a man can get... (Bare man ikke havde en Kone der satte begræsninger)
Syntes det er super fedt med dioder og deres udvalg af produkter er blevet betydeligt bedre.
Bare synd der ikke ligger en på sjælland, så man evt. kunne komme i en butik og se produktet..
Dog har i været gode til at tage det retur hvis det ikke lige var det man havde forventet..
Fortsæt det gode arbejde og start en butik på sjælland... Så man ikke skal betale dyre penge til post danmark der kunne være brugt på flere produkter.
23. februar 2009
kunde service samt levering i top
varen er ved døren dagen efter den er bestilt , er der problemer med ordren ringer man til kundeservice og så er det løst hurtigt og problemfrit
21. februar 2009
perfekt.
meget god behandling og fine priser. alt er helt perfekt.
17. februar 2009
Superhurtig levering
De har en god og overskuelig hjemmeside, med gode illustrationer og forklaringer til produkterne.
Varene kom til det aftalte tidspunkt, ingen slinger i valsen.
Der var yderligere en særdeles udmærket brugsanvisning vedlagt, som ikke har været vedlagt fra andre firmaer, hvor jeg har købt lignende produkter.