Godt sted at Handle
Købte et fake TV via Matronics hjemmeside. Bedste pris og hurtigt svar på bestilling varen. Blev leveret næste dag.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Matronics ApS
17. juli 2010
Jeg har gjort et superkøb hos matronics!!!
Min stationære computer bliver kolossalt varm om sommeren. Temperaturen har været oppe omkring 70 grader, selv om jeg har åbnet kabinettet, for at den kan komme af med varmen. (Jeg har installeret et program, der måler temperatuen 4 steder.)
Så fik jeg en ide: Jeg googlede "ventilator", og fandt frem til www.matronics.dk. De sælger en ventilator, der kan sættes i et USB-stik. For enden af en særdeles fleksibel svanehals, sidder den lille ventilator med to vinger. Jeg har bøjet den hen, så den blæser ind i computeren, og det nedsætter temperaturen betragteligt! Temp. ligger nu på 54-55 grader, så jeg behøver ikke længere at gå på Standby for at afkøle computeren.
Ventilatoren kom dagen efter, jeg havde bestilt den, og prisen er helt ok: kr. 79,- plus fragt.
matronics.dk har e-mærket, så de er til at stole på.
Jeg kan kun anbefale andre at handle hos matronics.dk
Mvh Peter, Sønderjylland
rasmus
1. september 2010
God side nemt at finde sine ting man skal bruge
god side nemt at fine de ting man skal bruge
super site
Nu har jeg handlet ved dem mange gange, og er super tilfreds både med varen, indpakningen og deres service.
og også det store udvalg af Gadgets samt deres udvalg af dioder er kanont.
28. august 2010
Perfekt service og let og forstå.
Har fået mig en skør idé med og få lys under min seng og bagved den, så jeg fik en kammerat til og skrive ind til matronics.dk og han fik hurtig svar på hvad jeg skulle bruge, nu det købt. Så nu venter vi på det bliver sendt med posten, og jeg har det, og kan få det monteret :-)
Lars Enøe
25 point
5 Anmeldelser
26. august 2010
Super fed og god service, og lynhurtig levering
Alt er bare forløbet perfekt, og alt er som det skal være :-)
26. august 2010
Bedste service og super kvalitet!
Efter mange års samarbejde med Matronics.dk kan jeg "kun" give dem 5 stjerner. I de snart 10 år som jeg har købt produkter ved dem har der aldrig været nogen form for tvist om eventuelle returvare eller lign. hvis man har købt for meget af noget. Der er kun de varmeste anbefalinger til vel nok Danmarks bedste service og hurtighed indenfor denne genre. Er altid hjælpsomme og er der specielle ønsker finder de hurtigt en løsning derpå.
De varmeste anbefalinger
Dan Carlsson Jespersgaard
23. august 2010
Hurtig og Nemt
Har købt div.Markeringslys. Og dejligt at man får det man bestiller første gang.
Så kan kun sige positivt om Matronics.
Så vil til en vejr tid handle der igen. Og så var der lidt ekstra sjov med som overraskelse.
19. august 2010
Fin hjemmeside - kun "ok" leveringstid
Fandt hurtigt produktet jeg ønskede og så at varen var på lager. Fangede dog ikke at varen ikke ville blive sendt samme dag (ordren blev afgivet 14:30). Har efterfølgende været på hjemmesiden - ikke særlig godt skiltet under kundeservice mht. leveringstid. Fandt dog under et nyt kig på varen leveringsinfo = Én arbejdsdag til levring? Hvad betyder det? Læste det som de sender samme dag og levering (hos mig er dagen efter). Åbenbart ikke for jeg har idag kl. 9:26 fået besked om varen sendes med posten i dag. Måske er jeg blevet forvendt med nethandel at varen sendes samme dag hvis ordren afgives inden et bestemt tidspunkt. Løsning kunne være en bedre beskrivese af leveringstid på hjemmesiden (klokslet istedet for "1 arbejdsdag").
18. august 2010
Super god service og levering ☺☺
Har købt Led pærer, og kontakter her
11. august 2010
Nemt og hurtigt
De noget specielle batterier, kom dagen efter bestilingen. Det kan vist kun gøres hurtigere, ved at de begynder og kører varene ud, efterhånden som bestillingerne modtages :-)
6. august 2010
Super Handels sted
Jeg har efterhånden købt en del på Matronics.dk , og oplevelsen har været i top hver gang. På et tidspunkt jeg havde bestilt nogle neon-rør, da jeg fik det var det ene gået i stykker under transporten, jeg kontaktede derfor Matronics.dk for at høre hvad der så skulle ske - det var en meget rar dame jeg fik fat i, og det skulle jeg ikke tænke mere over, hun sendte et nyt på deres regning.
Altid super hurtig levering, og deres produkter er til at betale :) . Derfor 5 stjerner herfra !
19. juli 2010
God kvalitet og service!
Jeg købte 3 små instrumentpære, pakket helt forsvarligt ind, og det er rigtigt gode og flotte !
16. juli 2010
Jeg fik brug for service, og det fik jeg.
Jeg købte tre LED pærer type MR16 som var lidt for tykke i huset, og ringede til service for at kunne returnere dem.
Jeg talte med Nis Christian og fik en service i en så høj kvalitet som jeg ellers kun fra et andet firma nogensinde har oplevet. Han havde et alternativ til min bestilling, en ny vare de lige havde fået hjem med samme specifikationer, men som netop var lidt slankere. De var hos mig dagen efter jeg talte med Nis, inklusiv retur addresse label og postmærke.
Nis har en udpræget positiv attityde med tydelig interesse i at give en super service og en produkt indsigt som muliggjorde det. De interne procedurer i Matronics virker tydeligvis også til højeste karakter.
Jeg kan ikke give mindre end fuld skala karakter for den oplevelse.
Flemming
5. juli 2010
Super service.
Forleden bestilte jeg nogle pinol pærer af LED-typen hos Matronics.dk
Der var tale om en fejlfri og hurtig levering.
Det er med stor fornøjelse, at jeg medgiver Martonics.dk mine bedste anbefalinger.
mathias
1. juli 2010
thumps up!
Matronics: stort udvalg og hurtig levering..
22. juni 2010
Nemt, hurtigt og sikkert
De 3 vigtigste ting for mig når jeg handler på nettet er at det er nemt, hurtigt og sikkert. Og Matronics opfylder mine 3 krav til punkt og prikke.
Har handlet der før og handler der helt sikkert igen :)
tumle666
18. juni 2010
levering
matronics hurtig levering ok priser
16. juni 2010
Perfekt :-)
Bestilte en LED nummerpladelygte mandag aften og fik en ordrebekræftelse med det samme. Tirsdag fik jeg en mail om, at den var afsendt. Onsdag lå den i min postkasse. Så kan det vist ikke gøres meget bedre... :-)
Lygten? Faktisk bedre, end jeg havde turdet forvente :-)
15. juni 2010
Super service :)
Jeg har købt et sæt med nogle LED lister i forskellige farver fra www.matronics.dk og det er bare lækkert :D det hele virker som det skat :)
Bestilte det fredag og det var her mandag :) dejlig hurtig levering :)
NC Matthiessen fandt anmeldelsen nyttig
15. juni 2010
God og hurtig leverance
Købte blå LED med Strobelight og fik det leveret smertefrit og alt fungrede efter montering
8. juni 2010
Hurtig betjening, rimelig kvalitet
Jeg har handlet hos matronics tre eller fire gange, og jeg syntes at jeg har fået en god service hver gang.
Varene bliver afsendt senest dagen efter de er bestilt, kvaliteten på de vare jeg har købt har været god.
claus
4. juni 2010
Perfekt handel
Alt gik vel - hurtig levering og fin information.
Patrick
1. juni 2010
Nemt og brugervenligt
Jeg skulle bruge nogle LED dioder til et designprojekt og havde gennemsøgt samtlige elektrikere og lampeforretninger i byen for at finde noget, men hvor end jeg vendte hovedet, fik jeg et konsekvent, nej det kan du ikke købe eller finde nogen steder, og hvis jeg fandt det skulle jeg også bruge en til at sætte det sammen!
men lige her på dette site fandt jeg et gør det selv start-kit, til meget rimelig pris og med godt indhold!
Det spiller fandeme at man også kan se billeder af lyset der kommer fra de forskellige dioder!
så alt i alt er det her virkelig et godt og fornuftigt site!
31. maj 2010
Super god oplevelse
Jeg har købt et sæt xenon-pære. Den ene virkede ikke, så fik den ombyttet med det samme! Fed service! Det er første gang jeg har handlet der, men det bliver ikke sidste!..
Christian
27. maj 2010
God oplevelse
Pakken kom dagen efter at de modtog min bestilling, og alt var som de skulle være.
rasmus
20. maj 2010
Matronics
Bestilte 2 Sæt H1 MTEC Super White 12V, 2 pack,
2 dage efter kom de ind af døren og virker upåklaligt.
Har før bestilt vare hos dem og der var der også hurtig levering og ingen problemer.
Så smut ind på www.matronics.dk kan klart anbefales.
Mvh rasmus.
God og nem hjemmeside og hurtig levering
God og nem hjemmeside og hurtig levering
19. maj 2010
Hurtig levering samt gode opdateringer på ordrestatus
Hjemmesiden fungerer supergodt og man får som kunde gode og sigende statusopdateringer på ordren.
Topkarakter herfra.
Hurtig levering.......
Jeg bestilte et drinks sæt, om fredagen, skulle bruge sætte om onsdagen til gave.
Sætte var fremme tirsdag.
SUPER service.
Kan KUN anbefale dem.
Karl
14. maj 2010
Hurtig opfyldelse af ordren
Jeg havde bestilt to batterier til ringklokken og de blev afsendt samme dag, flot.
Karl
11. maj 2010
Har i dag over middag bestilt en vare hos Matronics og allerede nu 2 timer senere, modtager jeg bekræftelse på at varen vil blive sendt d.d. Det er super service
4. maj 2010
God og hurtig service
De havde lige præcis de varer jeg var på jagt efter, men var i tvivl om noget af. Så ringede og snakkede med, deres kunde service er god og de ved hvad de handler med. Udover det synes jeg siden er nem at finde rundt på.
Så er ved hvor jeg skal handle næste gang hvis jeg skulle bruge noget i den stil igen
philip
4. maj 2010
super service!
hej alle, hvis i går lidt at overvejer om i skal købe hos Matronics, så skal i ikke være i trivl, bestil trygt hos dem, tingene kommer dagen efter du har bestilt, er det er fantastisk service når man ringer og snakker med dem, de lytter og hjælper en med problemet. det har været en god oplevelse at handle med dem :) Philip
28. april 2010
Udmærket service.
Dog er fragten for en lille konvolut op til Færøerne lovlig dyr.
23. april 2010
Super service!
Nem og overskuelig hjemmeside.
Bestilling, betaling og levereing var 100% i orden.
Kan absolut anbefales til andre, jeg handler selv med sikkerhed hos Matronics igen :-)
Peter
30 point
22. april 2010
Kanon Service!
Hele min købs og informations oplevelse med butikken er i meget positiv.
18. april 2010
God support og hurtig leverance
Jeg bestilte LED lys ved Matronics, men jeg kom til at se at jeg havde bestilt den forkerte størrelse efter jeg havde betalt med Dankort. Jeg skrev en mail og havde svar dagen efter, hvor min ordre blev slettet uden omkostninger og jeg kunne bestille den korrekte størrelse.
Perfekt service!
17. april 2010
Den bedste og hurtigste betjenning jeg har fået til dato
Tak for en god vejledning og en hurtig levering
kp
13. april 2010
Desværre forkert levering, men efter god kontakt fandt vi en løsning, så herfra kan firmaet absolut anbefales!
12. april 2010
Jep så har de dælme gjort det igen 5 stjerner
har handlet med dem mange gange nu med dioder til både lastbiler og biler og dælme om ikke der ALTID kun er gået max tre dage før det bestilte ligger i postkassen og det hele bliver fuldt til døren med mails med track og trace det er dejligt at der er nogen steder hvor det bare kører.
Mvh Alex
12. april 2010
Gode produkter -
Gode produkter, kanon service, hurtig levering og nem overskuelig E butik - Kan varmt anbefales.
BM
35 point
15 Anmeldelser
10. april 2010
Stort udvalg og hurtig levering.
Jeg bestilte div. diodepærer til bilen sent onsdag aften, og allerede dagen efter fik jeg en mail om at varerne var afsendt. Fredag kom de også med posten forsvarligt pakket ind, så det var bare perfekt. De har en overskuelig hjemmeside med detaljerede oplysninger om hvert produkt samt konkurrencedygtige priser, så de kan helt sikkert anbefales til andre.
Mads
18. marts 2010
Perfekt handel
Jeg modtog varerne blot et par dage efter jeg havde bestilt og alt var helt iorden. Kunne ikke ønske mig mere af en handel.
kenie
16. marts 2010
ingen problemer!
for nok den første gang, så fik jeg min ting efter kun 2 dage!!
Jeg ved hvor jeg kigger først næste gang jeg mangler diverse el artikler :D
Brian Hansen
bah1@sol.dk, DK
56 point
9 Anmeldelser
15. marts 2010
Super
Købte en lyskæde, blev leverert dagen efter, alt ok
Frank
Tåstrup, DK
81 point
11 Anmeldelser
14. marts 2010
Hurtigt og professionelt
Gode informationer på hjemmesiden, og fin tilbagemelding ved køb omkring afsendelse af varer. Har handlet der flere gange og alle varer jeg har købt har været 100% i orden.
Rune Schou fandt anmeldelsen nyttig
Puk
10. marts 2010
En natlampe til barnet skulle indkøbes. Varen kom hurtigt og var sendt yderst forsvarligt!
Hjelm
8. marts 2010
Hurtig respons, og hurtig levering.
Har købt NeoCube Alpha magneter.
Rimelig pris, ekstrem hurtig levering.
Gode anbefalinger her fra.
25. februar 2010
anmeldelse af matronics.dk
kan kun skrive posetivt om matronics.dk
har handlet der flere gange varerne kom den næste dag som aftalt
god service pr. tif.
hilsen anders
18. februar 2010
Købte en Clocky vækkeur hos dem, kunne ikke få den til og du. Så de var super venlig og gode til og hjælpe mig. Kan varmt anbefalde dem.
18. februar 2010
Behagelige medarbejdere
Jeg havde bestilt dioder til instrumenteringen i min Toyota Carina E, blev derefter ringet op, at de skulle have bekræftet min adresse, og det var en utrolig venlig medarbejder jeg snakkede med, og vi lavede lidt om på min ordre, så det blev lidt billigere. Det kalder jeg go' service.
Snakkede så med en flink medarbejder derfra idag igen, da jeg ville rose ham for deres tilsendte produkt, hvilket jeg var meget tilfreds med, ligeledes fik jeg snakket mig til en stak streamer til vores biler i klubben. Er formand i vores lokale 4x4 klub, Thy4wd.dk, og vi kommer vidt omkring, og vi vil helst køre rundt med reklame, hvor vi kan stå inde for de produkter som vi evt har bestilt, og det kan vi med sikkerhed fra Matronics.
Mike T
Aabenraa, DK
8. februar 2010
Fremragene service
har efterhånden købt mange ting med matronics, tror ikke man finder et sted med bedre service, altid klar til og hjælpe en, og hvis der noget de ikke ved så gør de alt for at finde et svar til dig, top klasse siger jeg bare. :)
4. februar 2010
God ekspedition og hurtig levering
Måske kunne hjemmesiden godt bruge lidt bedre struktur og lidt mere "forklaring" til novicerne.
4. februar 2010
Uhyggelig hurtig ekspedition.
Kan varmt anbefale dette firma.
jens
2. februar 2010
god produkt program
Jeg fandt Matronics på nettet, de har en god pladsering på google
efter efter nogen søgen på hjemmesiden fandt jeg de diode pære jeg skulle bruge.
de har godtnok mange forskellige dioder.
Marc
1. februar 2010
Jeg havde bestilt to led pærer, og da jeg havde monteret dem, faldt printpladen ud, jeg skrev hurtigt en mail om hvad der var sket, og sendte nogle billeder med, jeg fik af vide at det ikke var iorden og jeg selvfølgelig ville få nogle nye, og de sammen med de nye ville sende betaling for tilbage sendelsen af de defekte pærer. God og hurtig service.
4 ud af 5, da det ville være fedt hvis de lige havde testet pærerne til at starte med..
28. januar 2010
Super
Lynhurtig levering og varene var fuldt ud som forventet, jeg kommer gerne igen :-)
18. januar 2010
professionel og grundig behandling
Vi var i tvivl om hvilke pære vi skulle bruge, og efter en grundig forklaring valgte vi at købe 12 LED diode pære, og vi modtog dem dagen efter vi havde bestilt dem.
Da vi var i tvivl om det var den korrekte pære vi havde bestilt, fik vi at vide at vi selvfølgelig bare kunne returnere produktet hvis det ikke levede op til vores forventninger.
Så kan man da ikke få det bedre....
14. januar 2010
Varerne var i orden og emballering ok. Levering skete uden problemer dagen efter bestilling.
Eneste forbedring kunne være at fremsende pakke-fragt nummer med mail, så pakke kan følges.
Korrektion: Mail med pakke-fragt nummer modtaget -> Perfekt leverance.
Rune Schou fandt anmeldelsen nyttig
anders
6. januar 2010
mega sej hjemmeside!
jeg købte:
LED Flower projektor FE-18, 230V 1
12 stk Is-shotsglas
Jeg synes Matronics er en god hjemmeside, de har rigtig mange fede/sjove ting, og det er til gode priser. :D
Jeg får min pakke idag og glæder mig helt vild meget, til at prøve mine vare..
Mia
21. december 2009
Nice
Jeg har haft købt et cocktail shaker sæt, og det var helt super, det var som forventet og jeg har ingen bøvl haft med det overhoved. Leveringen skete lyn hurtigt efter jeg havde bestilt.
En ting jeg synes er god er at der bliver sendt en mail, om at nu har de sendt varen afsted, og om at man vil modtage den inden for nogle dage, det er de færreste der gør da, i hvert fald af hvem jeg har haft bestilt hos, men ja, Matronics er helt klart et sted man kan stole på. :)
15. december 2009
super service og gode produkter
alt i alt en god samarbejdspartner jeg købte en stor ordre og fra start til slut regnede deres sælger et godt tilbud til mig og var MEGET konkurrence dygtige, super service, og jeg prøvede produktet inden jeg fik det leveret og fik fra trukket differencen fra tilbuddet så ualmindelig god service
olav
15. december 2009
flot
Jeg kan bare sige, at frá jeg bestilte, til jeg fik varen, gik det utrolit hurtigt, og alt var ok. jeg ringede lige ind også for at spørge om noget, jeg var lidt usikker på, og også her mødte jeg meget stor hjælpsomhed, og professionalisme, alt i alt flot, flot
14. december 2009
Top leverandør
Nem hjemmeside, godt sortiment og den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet - og jeg handler en del på nettet.
M.v.h.
Lene
Oddmar
11. december 2009
Hurtig og god behandling
Posetiv og hjælpsom besvarelse på forespørgsel, hurtig og god leverance. Eneste negative oplevelse, var høje forsendelses omkostninger
Gudik
2. december 2009
Hurtig betjening go service billige priser
Har efterhånden købt mange Dioder og diverse pære til Bil, hos dette firma.
Betjeningen er utrolig hurtig, servicen er i top og priserne er gode.
5 ud af 5 her fra.
Max.
4 Anmeldelser
1. december 2009
Perfekt.
Atter engang gik alt efter planen. Alle varer leveret og sendt til tiden, så her kan man trygt handle.
Peter
25 point
5 Anmeldelser
1. december 2009
Service på et højt niveau
Købte 20 stk SMD-dioder hos Matronics. Hjemmesiden er den bedste i henhold til det købte produkt. Overskuelig og med de oplysninger man skal bruge. Lyn hurtig levering og produktet lever op til forventnigerne. Et par problemer med limen på soklen af pæren og en enkelt er defekt, men lynhurtig respons og erstatning af den defekte vare fra Matronics. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle der.
26. november 2009
5 Stjerner
Jeg har handlet hos Matronics flere gange,god behandling,fungerer upåklageligt,aldrig problemer.
Tak for det.
11. november 2009
Alt tip top
Hurtig og effektiv levering som regl dag til dag.. produktet lever fuldt ud til forventningerne, forsendelse pris er ikke for høj set i forhold til andre, super side super service :)
Roland Aarup Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Kasper
59 point
10 Anmeldelser
Ingen Problemer
Alt forløb uden problemer
Super priser og service
Rigtig god hjemmesiden enkel at finde det man skal bruge, enkel shop, god info efter ordre. Hurtig levering!
Clara
Nemt
Det er nemt at finde varene på hjemmesiden. Der er utrolig hurtig og hjælpsom ekspedition. Det kan ikke være nemmere.
jonas
2. november 2009
super god
jeg har købt noern lys til min bil og jeg kan godt lide den lervings tid
Jens Møller
Brønshøj, DK
21. oktober 2009
Hurtig og fejlfri levering
Bestilte torsdag aften, varerne blev afsendt fredag og jeg havde dem mandag. Det eneste jeg kunne tænke mig mere var en lidt bedre beskrivelse af enkelte af deres produkter i web-shoppen.
15. oktober 2009
Rigtig god service!
Rigtig god service. Jeg bestilte tirsdag aften, og fik som lovet min vare torsdag. Kan klart anbefale dem til andre.
Ali
11. oktober 2009
Lynhurtig service fra Matronics.dk
Varen lå i min postkasse under 36 timer efter bestilling.
7. oktober 2009
hurtig ekspedition og korrekt leverance
beskrivelsen på hjemmesiden af mine diode-positions-pærer passede til de faktiske forhold.
Jeg vil kritisere jeres portopolitik. 45 kr. til Post Danmark blev der taget ved kassen. Brevet kom og det var frankeret med kr. 8,50. Embaleringen var en boblekuvert til nogle få kroner, så det virker, som noget af en overbetaling, når man accepterer 45 kr. til Post Danmark.?????????????????????????????
Jeg har ved henvendelse fået lovning på at få 25 kr. retur!
Har nu fået mail om at pengene er overført til min konto, så sagen skulle så være ude af verden.
Nick
36 point
6 Anmeldelser
6. oktober 2009
Kanon side
Dejlig nem side at finde ud af. Kanon service ved spørgsmål over email svare de så hurtigt de kan og er altid klar på at hjælpe..
Ved bestilling sender de varen hurtigt og det er kanon..
Alt i alt en skøn side jeg helt sikkert skal købe meget mere ved.
Roland Aarup Andersen og Rune Schou fandt anmeldelsen nyttig
6. oktober 2009
Dejlig hurtig betjening
Jeg har købt et sæt mtec super white pærer, og er rigtig godt tilfreds med forløbet, så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her :-)
30. september 2009
Hurtig en lyset :)
Første gang jeg handler hos dem men må lige jeg er imponeret over hvor hurtig de er om og få pakken pakket og klar til levering
30. september 2009
En lille elbil
Jeg købt en lille USB elbil.
De fik pengene og jeg fik bilen.
Ingen problemer!
lasse
28. september 2009
nice firma tingne kommer til tiden
alt virker barer kom til at skrive den forkerte ard og så skriver man barer en mail med den rigtige og så får man straks em mail tilbage hvor di forteller at min ard er tattet og 10 efter kommer der en mail med at tingne er sent
Lassen
25. september 2009
Ekspress levering!!!!!!!!!!
De en god og nem hjemmeside, levering dagen efter det var bestilt. Det kan ikke gøres bedre.
17. september 2009
Handlet hos matronics 2 gange
Fremragende kunderservice, fik byttet pinolpærer 2 gange og alt kørte som smurt. Altid hurtig levering og ingen problemer.
16. september 2009
Super service og hurtig levering
Jeg sad klokken elleve om aftenen og bestilte nogle pærer på hjemmesiden. Dagen efter omkring kl. 13:00 får jeg besked på at min pakke er pakket og afsendt. Jeg ser at der på fakturaen mangler et nummer på leveringsadressen så jeg ringer der ind og det var intet problem. Næste dag kommer min pakke med korrekt adresse og alt var som aftalt. Tak for god og hurtig service.
11. september 2009
Super
Hel super handel. kun +++++ herfra
7. september 2009
Nemt, Hurtigt- og ikke mindst til at stole på.
Jeg kan på det varmeste anbefale denne side til andre, jeg har efterhånden lidt erfaring med on-line køb, og til folk der måske er lidt utrykke ved køb på internettet, kan jeg blot sige at i trykt kan bestille her, ud over det tager virksomheden sig også tid til at indformere køber om hvornår varen er afsendt samt en nem og overskuelig ordrebek.
Kim Lund
7. september 2009
Professionelt
Professionel hele vejen, vil helt sikkert handle her igen :-)
thomas
4. september 2009
Super service, god pris
Super service, god priser
jeg ringet og spurte efter en vare og fik en Super service,
3. september 2009
Fremme dagen efter!
Dog var der ingen dansk brugsanvisning!
Daniel
22. august 2009
Kan kun sige positive ting om Matronics.
Der var en fejl på deres side så jeg ikke kunne fravælge track&trace (ved køb af to stykker små "ledning"), dette skrev jeg blot i en kommentar med bestillingen og de svarede lynhurtigt tilbage at de havde rettet fejlen og fravalgt det for mig.
Jeg har handlet der to gange, og begge gange er det bestilte kommet dagen efter, forsvarligt pakket ind, og kvalitetsdimser ;-)
20. august 2009
Klasse!!!
Har altid været en tilfreds kunde hos matronics
helt tilbage fra dengang de hed dioder.dk.
har altid fået hvad jeg bestilte og var præcis og direkte.
leveringen passer altid med hvad de skriver
18. august 2009
SUPER PROFESSIONEL. 5 stjerner
De er 100% perfekte at handle med. Varen bliver sendt med det samme. SUPER PROFESSIONEL.
Kan varm anbefales til andre..................................................
17. august 2009
Perfekt!
Hurtig levering, Billige varer, meget nemt og enkelt!
11. august 2009
God Service og Varer
God vare, havde den dagen efter bestilling
8. august 2009
Prima service
Alt helt i top: Gode, reelle varer og førsteklasses "follow-up" på ordren. Dertil særdeles hurtig ekspedition, simpelthen et af de bedste steder, jeg har handlet hos via nettet. Matronics kan bestemt kun få en stor anbefaling af mig... .
Ulrik Hansen
Åkirkeby, DK
4 Anmeldelser
7. august 2009
Det virker bare.
Bestilte pinolpære til bil og led pære til loft belysning , og det var lige efter bogen, der handler jeg igen .
Hilsen Ulrik.
7. august 2009
LR1 batterier
Speciel batteritype til TDC-telefon. Meget dyr hos TDC og andre steder.
Fik 5 sæt for samme pris som TDC skal have for eet.
Fin service, hurtig levering.