We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mister Auto anmeldelser

Mister Auto Logo
Kunderne om Mister Auto : »Super !!! sådan skal det bare gøres !« »Perfekt« »Super virksomhed« 8
Godt
7.5 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)
Mister Auto

Kvalitets dele til fordelagtige priser!

Gode priser.. Fine kvalitetsvarer fra kendte mærker.. Levering på 3 dage med FEDEX!

Dårlig leveringstid...

På hjemmesiden stå der; Leveringstid 2-3 dage..

Ordre modtaget den 6/5, får så en mail at den estimerede leveringsdato er 14/05/2012. men kommer først den 15/5....FLOT!!!

Sidste gang jeg handler hos jer...

Mister Auto

Super !!! sådan skal det bare gøres !

Super gode priser ! Super hurtig og god levering ! Fedex har super service ! alle dele i kassen , en meget god oplevelse som varmest kan anbefales ! Køber kun der fremover.

Perfekt

God service, billige priser.

Fik delene hurtigt selvom det var påske.

Super virksomhed

Bestilte en del ting til en corsa og alt passet 100%, super priser og hurtig levering.. :0)

Mangler dele

De kan ikke finde ude af pakke deres dele rigtigt ind , de bruge bare nogle pakkasser der er alt for store, og dine dele ryger ud af kasse når det hele køre frem og tilbage
Når du så kontakter dem , så siger de at du først skal klage til Ups , sådan noget pis , de ved jo godt at de har lavet en fejl ,Det er jo ikke min fejl at de ikke kan pakke en pakke rigtig .

Michael.

Mister Auto

Billige dele og hurtig levering

Jeg bestilte bremser til min bil d.20.3 fik dem leveret to dage senere. Ingen problemer overhoved, varen var som beskrevet.

Super handel

Havde mine dele i løbet af en uge og til ca halv pris af andre.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk