[REPLY]
Har bestilt mobiltelefon og fik den efter 2 dage. Absolut tilfredsstillende.
Jeg købte en mobil, som blev leveret allerede dagen efter jeg bestilte den, men de sendte den til min hjemmeadresse og ikke til den alternative leveringsadresse jeg havde angivet. Jeg vil dog sige, at da jeg skrev en mail og gjorde dem opmærksom på fejlen, så ringede de til mig allerede godt en time senere, så det er OK.
Tak for meget hurtig levering, handler gerne med Jer igen.
Fin fin behandling******
Fik forholdsvis hurtigt svar på spørgsmål inden bestilling. Svaret var ikke helt tydeligt, men det kunne godt bruges. Modtog telefonen hurtigt efter bestilling.
Skulle bruge en mobil her og nu. Fik den tilsendt til dagen efter. Ingen af de andre selskaber på nettet, kunne love den service.
Lovet levering i løbet af 1-3 dage der gik mere end en uge, og jeg både ringede og mailede for at rykke. Det var selvfølgelig ikke Mobilone, men leverandøren der gav den lang ventetid.
Kære Ove
Vi beklager ventetiden, men vi gjorde vores bedste og informeret dig også.
Vi håber du er tilfreds med din nye mobil, på trods af ventetiden.
Jeg bestilte min iPhone hos Mobilone mandag morgen og blev derefter ringet op dagen efter for at få at vide, at de først kunne sende min telefon om tidligst to dage, og om det var okay. Det synes jeg jo ikke det var, når nu jeg havde bestilt telefonen der, fordi jeg troede den var hjemme. Jeg sagde at så skulle de slette min ordre, og så ville jeg købe den et andet sted. Hende jeg snakkede med ville undersøge, om hun kunne slette den og lovede at vende tilbage inden en halv time. Det gjorde hun også og kunne så fortælle mig, at det havde lykkedes dem alligevel at finde en telefon til mig, de kunne sende samme dag.
Jeg er ikke helt tilfreds med at man skal bede dem annullere ens ordre før man kan få det man har bestilt!
Kære Anne-mette.
Vi gjorde vores bedste i at hjælpe dig og få din iPhone så hurtigst som muligt, vi regnede ikke med du ville tage det som sådan en dårlig oplevelse.
Jeg valgte at køre ind og hente min mobil i butikken efter jeg havde bestilt den på nettet. Da jeg ankom til butikken var der lukket, selvom der stod der var åbent. Efter jeg havde ringet til firmaet flere gange blev der låst op. Da jeg bad om mobilen og henviste til ordrenummeret kunne man ikke finde mobilen. Jeg blev sendt til en anden butik på Nørrebro. Der havde de en af den jeg havde bestilt. Da jeg langt om længe når frem, er mobilen steget med 150,- kr, selvom der stod på nettet at den kostede 350,-. Efter noget sure miner blev prisen ændret og der blev ikke sagt undskyld. Batteriet manglede i kassen og det skulle først findes. Efter den oplevelse vil jeg ikke handle med mobilone personligt. Man bliver syndt hvis man ikke står fast.
Kære Michael
Da du valgte at komme forbi vores butik, havde vi tekniske problemer med vores IT udstyr og netværk, derfor var vi nød til at lukke for en halv time for at fixe det.
Vi fortalte dig der ville gå 2 dags ventetid på den telefon du vil have, men du skulle bruge den samme dag. Så vi hjalp dig, med at ringe rundt og finde den telefon du søger et andet sted. Vi står ikke til ansvar for de andre mobil butikker's mobilpriser. Vi føler bestemt heller ikke at vi har snydt dig på nogen måder, men det er vi kede af at høre du føler.
men er blevet vareskoet at de er forsinket og at det bliver i en anden farve og det har jeg meldt ok på.
Det Er en meget nem side at overskue, jeg fandt min tlf meget hurtig, ikke så meget dikke dar der.
Bestilte, bekræftede og leverede - længere er den ikke....
Jeg bestilte telefonen onsdag aften, og modtog den allerede fredag. Er meget tilfreds. Tak for god service
Jeg kan varmt anbefale Mobilone, deres levering og service er super professionel, jeg har intet at klage over, de lever bestemt op til det de lover.
Billigt og hurtigt. Og jeg er godt tilfreds med den service jeg har fået :) Og ingen problemer med telefonen.
Telefonen blev leveret til den lovede tid..
Ingen yderligere kommentarer.
Første køb hos Mobilone.
Derfor kun 5 stjerner
Bestilte lørdag, fik telefonen trisdag. Blev ringet op mandag, de havde ikke den bestilte farve på tlf. men jeg fik en anden til samme pris. Hele forløbet har været helt i top.
Bestilte min nye telefon kl. 17:20 og fik den med posten næste morgen. Super hurtig levering!
Min telefon var sendt 45 minutter efter, jeg købte den. Modtog den dagen efter, så super hurtig levering.
Seriøs Sikker Service
Hurtig og sikker levering. Seriøst med kontrolopkald inden leverancen sendes.
Alting gik fuldstændig gnidningsløst! Hurtigt ind på hjemmesiden, finde den mobil der skulle bruges. Klik, klik, klik! Så var bestillingen ordnet. (SÅ nemt var det) Pengene blev som oplyst trukket ved afsending, og dagen efter kunne jeg hente min nye mobil på posthuset. Nemt, sikkert og helt gnidningsløst!
Bestilte varen lørdag. Den ankom tirsdag aften i perfekt tilstand
købte en ipad2 hvid som var midlertidig udsolgt. de har været rigtig gode til at informere om hvornår den kom, om jeg ønskede den i sort. der gik den uge de sagde og hurtig levering da de fik den hjem. søde mennesker og god info, ikke sidste gang jeg har handlet der :)
Jeg købte en Samsung Galaxy S I januar 2011.
Da jeg kommer hjem er den på portugisisk. Så jeg skulle kæmpe med det. Ikke nok med det, så gir telefonen i stykker. Så sender jeg den selvfølgelig til reparation gennem Mobilone. Her er den så i over en måned.
Men en dag ringer de og siger de har fået den hjem igen. Så jeg skynder mig ind for at hente min telefon igen, hvorefter jeg gudhjælpende får at vide at de ikke har fået den hjem.
Men de har fået en mail hvor der står på den er sendt fra værkstedet. Jeg ringer til dem igen nogle dage efter. Den er stadig ikke kommet. Det tager en uge før den kommer til butikken. Så da jeg skulle have min seddel på at den har været lavet står der ikke hvad der er lavet. Kun at den er blevet lavet.?
Da jeg så tænder telefonen er den på tysk, og den er ridset i skærm og cover (Skal dog siges jeg til sidst fik et nyt beskyttelses cover til skærmen af dem gratis efter at have brokket mig længe nok)
Da jeg kommer hjem finder jeg så ud af at alle fejlene er der endnu. Og at der blot er kommet flere. Så nu er den afsted igen.........
Jeg er en træt og utilfreds kunde!.. Jeg håber på at få mine penge retur. For dette er simpelthen til at blive idiot af!...
Jeg fik det, jeg havde bestilt. Det kom lynhurtigt.Jeg fik masser af info undervejs. Det var perfekt. (men jo heller ikke raketvidenskab)
Hej - Frida har fået Mobilone og en ny telefon, så nu kører det for hende uden alt for store omkostninger
fik levert en iphon 4 pris 5200kr.. som så var istykker
Jeg bestilte en Samsung Galaxy S2 den 5. januar 2012 med forventet levering 1-3 dage. Da jeg mandag den 9. endnu ikke har modtaget mail om at pakken er afsendt skriver jeg til dem. Jeg bliver så ringet op senere på dagen og får at vide at de først får dem på lager dagen efter hvor den så vil blive afsendt.
Tirsdag eftermiddag modtager jeg en mail om at den først vil være på lager efter 2-4 dage. Herefter afbestiller jeg, og jeg tvivler nu også på at den faktisk vil komme på lager der. En typisk sag hvor virksomheden ikke har styr på sine underleverandører.
Kære kunde
Der står at vi behandler alle ordrer fra d. 6 Januar, og vi kan ikke nå at gøre noget ved det, når pakkerne bliver væk under transport.
Men tak for din kommentar, vi vil prøve at gøre det bedre.
Bestilte Iphone4s d. 3 januar, hvor der stod der var en leveringstid på 1-3 dage. Har modtaget den idag d. 10 januar.... en noget længere leveringstid end lovet.
Kære Susanne
Der står på vores hjemmeside at vi holdte ferie til og med 6 januar, hvor vi også tilføjet at alle ordrer ville blive bestilt efter jul, og dermed behandlet d. 6. Vi beklager at du ikke var helt tilfreds.
Bestilte en telefon tirsdag aften og havde den med postdanmark torsdag formiddag. Hurtig levering til den rigtige pris.
Hjemmeside, betaling, forsendelse og levering i top.
købte en iphone 4s den 23 ringet og snakketet med jeg efter og i lovet den ville være framme den 28 uden problemer spurt jer om i holdte lukket mellem jul og nytår og i sagen nej den sku nok nå frem bare tolig dagen efter fik jeg en mail om at i har lukket til og med den 6januar og min ordre vil bliver behandlet der efter det sku surt at får af vide tros lovning fra jeg ku ha købt den ved ander der ha åben men havde hørt godt om jer så prøvet det lidt surt at betale 5500 for en vare der ikk kommer som lovet
Kære Michael
Vi beklager ventetiden, men vi havde lukkede pga. sygmeldte medarbejder og medarbejder som skulle på ferie. Vi havde sendt dig en mail omkring det her, og en gave med i posten. Håber ellers alt andet er på plads.
Købt en Samsung Galaxy II, som blev sendt samme dag og kom to dage efter. Nemmere kan det ikke være.
paa trods af at vi har bestilt en iphone som ulaast sidder vi nu med en meget skuffet teenager juleaften med en iphone som paa trods af loefter fra jer om det modsatte.
jeg havde planlagt at koebe iphone hos jer til alle ansatte i mit firma dette bliver ikke til noget nu.
Thomas Praestensgaard
Roermosen 201
Nivaa
Mobilone fandt anmeldelsen nyttig
Kære Thomas.
Vi har leveret en Iphone 4S til samme pris for en almindelig Iphone,+ vi har leveret en Iphone 4 i hvid farve til den sorte Iphone pris, det gjorde vi så du kunne få den til den dag du skulle bruge den, (juleaften) så det var det vi sørgede for. Det med at Iphonen har været simlåst er en fejl, og det beklager vi meget, så det du kan gøre er at sende os IMEI-nummeret, som står på pakken, så vi kan unlocke den til dig.
Godt Nytår
Jeg har haft en hurtig levering og hurtig svar på mit spørgsmål. Ingen problemer her :0)