[REPLY]
Parkering = udfordring
Eller sådan har det ihvertfald været tidligere, jeg har længe savnet denne løsning.
Når man kommer på forskellige pladser, er dette bestemt en optimal løsning, da man allerede ved indkørsel til P-pladsen får plads nummer, og kan foretage parkeringen fra bilen, og undgår køen ved automaten.
Løsningen er simpel og administrere og det er nemt at tilføje familiens øvrige mobi numre. Jeg benytter servicen dagligt og sparer i forhold til før masser af tid.
Derudover er det den billigste løsning jeg har kunne finde da man undgår det månedlig abonnement.
Helt sikkert en super funktionel løsning der klart er at anbefale.
/MN
Jeg har nu gennem 6 måneder benyttet Mobilparkering rundt omkring i København, jeg har til dato ikke haft nogle udfordringer med produktet. Det fungere ganske enkelt super, det er nemt og bekvemt at sende en besked, og inden man når ud på forsiden i telefonen har man modtaget bekræftelse på sin parkering. Mobilparkering er i forhold til den udbyder jeg tidligere har brugt, billigt da der ikke betales et månedligt abonnement.
Jeg har i perioden hvor jeg har benyttet mobilparkering kun set flere pladser komme til, hvilket blot har været en fordel for mig..
Jeg kan bestemt kun anbefale mobilparkering på det kraftigste..
Hold jer langt væk og find et andet sted at parkere. Forretningsmetoderne er latterlige og kundeservice er ubehøvlet. De trækker penge på ens konto ved inaktivitet - det er jo vanvittigt... Hvis man først har "tanket-op" er pengene så godt som væk.
Utroligt at det er lovligt.
Konceptet omkring "tank op" holder på ingen måde, da man ofte kan stå i en situation hvor man ikke har tanket nok op og skal gøre det via nettet.
Derudover er Mobilparkering så frække at de debiterer ens konto såfremt man ikke benytter deres parkering i en måned. Dvs. hvis man er på ferie eller ikke lige bruger deres parkering, så har de den frækhed at trække 7 kr. pr. måned.
Vælger man at opsige abbonnementet er de yderlige så frække at debitere kr. 100,-
Tænk at dette kan være lovligt.
Mage til useriøse pengemaskine
Vincent Groes