We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Mondux anmeldelser

Mondux Logo
Kunderne om Mondux : »Hurtig kontakt, og super god vejledning.« »Virkelig dårlig service og rådgivning« »MC-forsikring« 9
Middel
5.3 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)
Mondux

Hurtig kontakt, og super god vejledning.

Det første gang jeg har en skade på min bil, og jeg kendte intet til forsikringsskader, hvordan og hvorledes. Men med hjælp fra Mondux skadeservice, så fik jeg ordnet det jeg skulle, og fik bekræftet af det var rigtigt, de oplysninger jeg havde fået fra modparten. Og så har mit værksted åbenbart en takstsator siddende, som nu tager sig af resten papirarbejdet for mig. Dog skal jeg selv bringe min bil derned på mandag!

Mondux

Virkelig dårlig service og rådgivning

Jeg var i en ulykke i min bil, da en anden billist kører over for rødt og ind i mit bil. Min bil bliver totalskadet og kan IKKE laves. Jeg får kun 75.000 kr. af takstsatoren fra Mondux, da han ikke vurderer at den er mere værd. Bilen var 1 år og 3 mdr. gammel. Og jeg havde giver 118.000 for det :O Det var bare én ting.

Jeg skulle købe en ny bil for de 75.000 og da jeg har en times kørsel på job, skulle jeg bruge en ret hurtigt. Jeg købe bilen 2 uger efter skaden. Modparten havde på dette tidspunkt endnu ikke erkendt sig skyldig for at kører overfor rødt.

Mondux ville hverken betale forsikringspræmie eller erstatningen, da vi endnu ikke vidste hvis skyld det er, SELVOM der var politirapport som tydeligt gjorde det klart, at jeg ikke havde nogen som helst skyld og vidnet der var på ulykkesstedet også sagde dette.

Jeg har endnu ikke fået min erstatning, og min konto gløder i renter for et bevilliget overtræk :s

Desuden har jeg fået dårlig rådgivning da jeg ikke fik erstatningsopgørelsen fra takstsator. Den blev sendt til mondux som IKKE sendte den til mig, før ugen efter de modtog den. De er rent ud sagt ikke dygtige nok. Når man mailer med dem, får de en til at fremstå dum og de virker sure! ALDRIG i mit liv har jeg fået dårligere behandling og ALDRIG mere mondux.

Nuværende forsikring - Thisted Forsikring. Dét kalder jeg et ordentligt selskab.

MC-forsikring

Jeg har kun haft med dem at gøre ifm. min MC-forsikring (og ulykke- samt indboforsikring), og jeg synes de er superhjælpsomme. De rådgav mig sågar i hvordan jeg sparer mest muligt ita. stand-by på MC-kørsel i en tid (også hvis den tid bare er noget af året). Det er jo helt vildt.

Jeg føler mig virkelig godt behandlet, og skulle uheldet være ude, Gud forbyde det, føler jeg mig i gode hænder.

Utrolig dårlig kundeservice.

Jeg har brugt Assurant / Mondux og NU If siden 2006.

Som regel er de utroligt hovne og flabede at snakke med i Support, jeg havde en fastlåst sag da Merlin gik konkurs og min sag blev låst, og der er - ingen - kommunikation i mellem Expert og Mondux / If. Der er man overladt til at finde ud af det hele selv. Har idag fået konstateret at jeg slet ikke skal snakke med Mondux længere, IF har overtaget min forsikringspolice på min Asus Bærbar. Omvendt så KAN det kun blive bedre, end med Mondux og manglende service / dyre forsikringer hvor man skal igennem alle mulige instanser. I mit tilfælde er det faktisk forhandleren, Expert som har hjulpet mig mest i relation til informationer, ved Mondux skal man være heldig hvis man ikke får bidt øret af når man ringer ind til deres skadesafdeling.

Kim.

selvforskyldt / håndteringsfejl

Vil aldrig nogensinde købe deres forsikring, heller ej anbefale den til nogen.
Da jeg købte deres forsikring fra Expert fik jeg at vide at den ville dække alle slags skader.

• Jeanne
  • København SV, DK
  • 2 Anmeldelser

Mondux' håndtering af reparation af min bærbare computer

Da jeg købte min bærbare computer, tegnede jeg med det samme en Fona X-tra forsikring hos Mondux, da jeg blev forsikret om, at den dækkede ALT (Den kostede også derefter).

Jeg har nu haft brug for forsikringen utallige gange, min computer når kun lige at komme hjem, før den er i stykker og skal sendes afsted igen. Har nu fået den "repareret" 3 gange i træk for samme fejl (bundkortet er eftersigende blevet skiftet 3 gange). Fik den tilbage i går, og den virker STADIG ikke, dvs. 4. gang for samme fejl. De vil nu have, at jeg sender computeren ind igen.

Det skal siges, at jeg går på universitetet, og skal bruge min bærbare hver dag - den har nu været væk til rep. næsten uafbrudt de sidste 3 mdr (hele min eksamensperiode), hvilket er meget problematisk for mig. Mondux nægter at ombytte computeren til en ny, til trods for at de tydeligvis ikke kan udbedre fejlen efter mange forsøg - i det hele taget er de utroligt ligeglade og uhøflige.

Køb ikke Mondux forsikring.

Mvh Jeanne Nielsen
Hvis nogle fra Mondux kigger med, er mit policenr. 1558454877
jeanne.nielsen@hotmail.com

Urimelig dækning

Jeg købte for nogle år siden i fona en Playstation 3 60gb, der kunne spille PS2 spil og køre linux også, og købte samtidig en forsikring på produktet.
Jeg blev fortalt at jeg ville blive erstattet med et tilsvarende produkt, hvis den blev totalskadet.

Den kunne så slet ikke tænde efter noget tid, blev indleveret, og efter 4-5 uger fik jeg en besked om at den var totalskadet, og at jeg skulle henvende mig i butikken.
Her fik jeg at vide at jeg kunne blive erstattet med en playstation 3 160gb, som ikke havde mulighed for PS2 spil og linux.

Da jeg ringede til mondux for at høre om det nu kunne være rigtigt, fik jeg at vide at de ikke blev lavet mere, men han ville da godt overføre 500,- til min konto i stedet (lettere arrogant). Jeg forklarede ham at de ikke kan fås for den pris, men det kunne han åbenbart ikke gøre noget ved.

Jeg har netop kigget på ebay, og en ny 60GB koster 4500,- der, jeg betalte 5000,- for min egen oprindeligt, så synes ikke det ville være for meget forlangt at få i hvert fald 4500,- tilbage, så jeg selv kan købe en ny.

Min kammerat havde købt sin i elgiganten med deres forsikring, og han fik samme fejl, da de ikke kunne skaffe en ny, fik han alle sine penge tilbage. Og han havde endda betalt mindre for sin forsikring.

Tror ikke der er tvivl om hvor mit næste produkt IKKE skal forsikres, og jeg vil fraråde alle at købe deres "forsikringer".

Fona burde måske også overveje om det ikke var på tide at skifte forsikringsselskab, det lader ikke til at Mondux er opgaven voksen.

Jeanne fandt anmeldelsen nyttig

Uhøfligheden er ikke grænsen

Gamle dags ” Rasmussen Assurance”. Uhøflig og uprofessionelt kundeservice medarbejder, priser som stiger uden advarsel og hvis man spørger kundeservice hvorfor, kan opkaldene droppes og det er så det. Pas godt på!!!

Mondux

Andmeldelse af Mondux's håndtering af erstatning af min bærebare computer

Jeg har købt en bærebar computer hos Fona for ca to år siden. Da jeg købte computeren nærmest tvang sælgeren mig en forsikring oveni prisen. Jeg fik af vide, LIGEMEGET HVAD DER SKER, om du taber den fordi du er ligeglad med maskinen eller hvad det er så dækker den. Og jeg troede ham, da forsikringen kostede mig 2600,-

Forleden dag stod jeg udenfor min dør til lejligheden, med min bærebare comp i hånden. Da jeg havde travlt og oftest arbejder med min BÆREBARE computer udenfor hjemmet, sku jeg lige til at trykke på send knappen til en mail. Da jeg lukkede computeren i igen, gled den ud af hånden på mig, faldt ned gennem galænderet i min opgang og videre ned på trappen. Da jeg ringer til Fona siger de jeg skal komme ned med den. Da jeg komemr ned med den siger en sælger til mig at jeg kan forvente at få en ny dagen efter. Dagen efter ringer en fra Mondux forsikring til mig og spørger ind til det samme som jeg forklarede Fona sælgeren. Pludselig spørger manden, hvor var du på vej hen, hvor efter jeg tænker 'øhh, hvad har det med sagen at gøre' og siger, ja, men vejret var godt, så jeg skulle udenfor og arbejde, hvorefter han siger, ok, men så kan den ikke erstattes, da du under REJSE skal pakke den forsvarligt ind. Jeg spørger, ok, dvs hvis jeg bare stod i opgangen for at hygge mig, ville den dække og han svarer ja. Efterfølgende har jeg fundet ud af at to andre har fået deres computer erstattet ved samme skadetype, på en trappe, hvor de var på vej et sted hen. Desuden er skaden stadig i mit hjem, da opgangen hører til mit hjem. Sådan som jeg forstår det, så ville de jo hellere ikke erstatte hvis det skete på mit soveværelse, hvis jeg har tænkt på og overvejet at gå ud af min dør?

Alt i alt, meget dårlig erfaring. første gang jeg købte tillægsforsikring, og desværre også sidste gang, anbefaler det absolut ikke, da det ikke erstatter ved uheld. Men , som sælgeren sagde, havde jeg stået og bevidst hældt en kande kaffe ud over computeren havde de dækket.. Så køb ikke forsikringen, men mindre du overvejer at overhælde den med en kande kaffe.

Mit skadenummer er: 79000571, såfrem nogen fra Mondux læser denne anmeldelse på trustpilot.dk og vurderer min sag anderledes end konsulenten gjorde.

Mvh
Sina Ghanbari Amin
sina_amin@hotmail.com, tlf: 26854080

Tommas, Karan, Jeanne og Carsten Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk