[REPLY]
Fandt min ynlingsparfume til en absolut konkurrerende pris og så var det endda en dansk butik med billig porto. Samtidig blev jeg fristet af andre super gode tilbud! De reagerede super hurtigt på min ordre. Jeg blev endda kontaktet pr. telefon fordi de ville oplyse og undskylde at der var en énkelt ting de ikke havde på lager. Andre steder sender da bare de resterende ting og så læser man ofte først om udsolgte ting på følgeseddel.Det var super god service at gøre mig opmærksom på dette inden ordren blev afsendt, fik endda en gratis lignende ting som kompensation. Jeg fik mine ting får dage efter bestillingen var placeret. Fantastisk!
De får mine varmeste anbefalinger. Jeg vil sørge for at tjekke der næste gang jeg leder efter parfumer etc!
Super, super service. Skulle købe nogle cremer, men var i tvivl så skrev til Morito med mine spørgsmål. Der blev svaret lynhurtigt hver eneste gang og da jeg bestilte varerne gik det også lynhurtigt.
Så intet andet end ros herfra.
Min absolut favorit bodylotion fra Chloe`kan efterhånden være svær at finde i butikkerne. En sjælden gang har de den på tilbud i en af de store supermarkedskæder
Jeg "googlede" og fandt flere net-forhandlere der alle var dyrere end Morito og forøvrigt havde de den ikke på lager.Så var jeg jo lige vidt og den allersidste dråbe af sidste creme var lige opbrugt.
Men MORITO havde den, så der blev selvfølgelig købt 2 stk. og til en meget lavere pris end noget andet sted.
Få klik, ingen problemer med overførslen, hurtig bekræftelse på mail og levering 1½ døgn efter jeg bestilte. Leveret i en emballage så intet kunne ske undervejs.
Dejligt at vide jeg trygt kan handle hos Morito igen og at de har de varer jeg ønsker. :-)
Bestilte parfume - efter bestillingen opdagede jeg at jeg havede glemt
en enkelt ting, som jeg fik med på samme forsendelse.
Fik det hele dagen efter - synd jeg kun kan give 5 stjerner.
Jeg bestilte yndlings deodoranten torsdag aften . Jeg bestilte, så jeg havde et lille lager - nu prisen var yderst favorable. Jeg modtog næste morgen en mail om, at de på deres lager desværre havde én mindre, end jeg havde bestilt. Jeg sagde ja til at modtage 3 stk., frem for de 4 stk. jeg havde bestilt. Kommunikationen over mailen var hurtig og effektiv. Jeg har i dag mandag modtaget mine varer.
Trods deres manglende information om lagerstatus på hjemmesiden - vil jeg gerne give topkarakter - fordi problemet blev løst ved en fantastisk service over mail - og ingen er helt fejlfri.
Jeg kan kun varmt anbefale at handle hos Morito.dk.
Jeg bestilte en parfume, som var billigere end i forretningerne. Den kom efter få dage. Bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet her.
Yderst tilfreds med forløb og levering. TAK
har handlet en gang ved dette firma og det bliver ikke sidste gang. Modtog super hurtigt min pakke og 3 dejlige parfumer. Til en rigtig god pris :o)
Har købt Burbury EDT hos Morito og her vi vi handle igen, gode priser, god service og hurtig levering.
Har købt parfume på Morito.dk og det var en rigtig god handel, god service og hurtig ekspedition -kan godt anbefales
Angående køb hos Morito.dk
1. ordre - dameparfume + læbepomade
2. ordre samme dag - herreparfume
Ordrerne blev fint samlet til 1 forsendelse, men man tog forsendelsesomkostninger for 2 forsendelser.
Derudover har servicen været i top, og hjemmesiden er virkelig nem at finde rundt i.
Jeg har været yderst tilfreds.
Købte en parfume, den kom hurtig
Jeg bestilte en parfume på morito.dk, som kostede mindre end andre steder. Bestilling fungerede perfekt og levering var i en butik (efter eget valg, ud fra liste i dit postnr. område), så jeg kunne tilmed hente pakken en søndag kl. 17.00, hvilket jeg også gjorde... Og det kan man ikke med post danmark, så det synes jeg var en super god service!
Kan klart anbefale Morito. De har desuden fokus på brugernes oplevelser, og opfordrer selv deres kunder til at anmelde købet på Trustpilot. Det vidner om at de selv går op i at yde en god service, og ikke er bange for dårlige anmeldelser.
bestilte parfume fik den som lovet efter max 3 dage
morito.dk
Bestilte parfume og fik den som lovet, ingen problemer, kan anbefales.
Jeg vil klart anbefale Morito til andre. De har billige priser og en ganske uovertruffen kundeservice. Her føler man sig virkelig værdsat som kunde. En meget dejlig oplevelse, så jeg giver de allerbedste anbefalinger til Mortito.dk
Dag til dag levering (indenfor et givent tidspunkt selvfølgelig)
Ingen problemer, lave priser og hurtig levering.
5/5
Jeg har gjort en rigtig god handel på morito.dk. Gode varer til yderst billige penge, og leveringen var hurtig. Alt i alt ingen problemer. Jeg handler gerne her igen :-)
jeg har købt parfume og shampoo hos Morito over flere gange. Hver gang var servicen fantastisk, produkterne svarede 100% til min forventning og hver gang var leveringen helt i top! Og sidst men ikke mindst, priserne var de absolut bedste jeg kunne finde på nettet!
jeg giver Morito mine absolut bedste anbefalinger!
Mette
Jeg er yderst tilfreds med morito.dk. De har ikke kun de billigste priser. De er
en af de få virksomheder, der giver sig tid til den enkelte kunde. Jeg ville gerne give en julegave til min moster, og det var en lidt omstændig omgang, da jeg selv bor i udlandet. Ingen firmaer kunne tilbyde at hjælpe mig med indpakning, da det hele er så automatiseret med ordresedler m.m., men hos Morito.dk skulle ikke engang spørge. Jeg forklarede bare situationen, og de tilbød mig med det samme at pakke den ind og aflevere den, og vi aftalte bare dag og tidspunkt, og så fik min moster pakken uden problemer. Jeg fik endda tilsendt et billede af pakken med til og fra kort på. Så kan man da heller ikke forlange en bedre kundeservice! Det er dejligt, at der stadig er folk, der har tid og overskud til at hjælpe andre. Jeg vil stærkt anbefale morito.dk
Her er der tale om god kundeservice. !
Kan klart anbefales til andre !
Juletræslys - perfekt levering, perfekt vare!
Morito ApS
Albuen 688, Industri N
6000 Kolding
Deodorant
På Morito har jeg købt Wella shampoo til ingen penge, Elisabeth Arden renseprodukt og parfume til langt under markedspris. Derudover skal det nævnes at bestilling og betaling er helt uden problemer, og varerne modtages indenfor få dage. Helt i top. Jeg tjekker jævnligt siden for gode tilbud.
Morito.dk: leverer prompte til billige priser - samtidig har De en uovertruffen kundeservice. Fik leveret forkert vare - næste dag havde jeg den rigtige vare og samtidig måtte jeg beholde den "forkerte" vare, da De mente, at det var for besværligt for mig - altså kunden - at sende varen retur. Det kan man kalde god service:-) Tak
Jeg købte parfume . Det var utrolig billigt og nemt. Skønt,at der ikke var fragtgebyr på.
Det er helt bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Morito. Det er dejligt, at der findes sådan en butik, når man bor her ude på landet,og skal køre langt for at handle disse produkter.
jeg har igennem Morito købt krympeplast
2 dage efter kunde jeg afhente pakken god behandling af ordren at anbefale til andre.
Har bestilt parfume hos Morito og det var let og smertfrit. Hurtig levering og ingen problemer. Gode priser. Kan kun anbefales.
Bestilling og køb af varmepanel hos "morito.dk" forløb fuldstændig som lovet.
Det var det eneste sted jeg kunne finde varen med de specifikationer jeg ønskede.
Rimelig pris.
Overskuelig hjemmeside.
Kan ikke finde kritikpunkter, derfor 5 stjerner.