We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

MoverPriser.dk anmeldelser

MoverPriser.dk Logo
Kunderne om MoverPriser.dk : »Meget tilfreds« »Billigt og nemt« »Meget fin service« 13
Godt
8.6 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)

Udvalgt anmeldelse om MoverPriser.dk

Meget tilfreds

Jeg fik god hjælp og en mover til en god pris. Den blev leveret til det aftalte tidspunkt og til den aftalte pris. Monteringen gik nemt og jeg nyder at jeg ikke længere skal skubbe campingvognen på plads selv

Billigt og nemt

Billig mover leveret direkte til fordøren. Suverænt den bedste pris på nettet og også gratis fragt. Sådan skal det være. Helt perfekt.

• Ja
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Leveransen helt OK

Hej Jag tycker att ni på något sett till oss som handlar i Sverige skulle skicka varorna med postförskott så vi betalar när vi hämtar på posten. Många tycker inte att om att betala i förskott är rädda att det inte kommer några varor

Hälsningar
Rolf Allard

Meget fin service

Det er jo ikke ligefrem hver dag, man skal anskaffe sig nye ruller til en mover. Da det blev nødvendigt, blev denne virksomhed kontaktet. Det var en virkelig god oplevelse.
Leveringen var perfekt.
Meget venlige mennesker.
Kan kun anbefales.

MoverPriser.dk

Mycket bra produkt och bra kund bemötande

Mycket bra service, snabb och bra leverans.
Bra pris jämfört med kostnaden i Sverige

• Johan
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Super seriøst firma

Jeg kan varmt anbefale at handle med dette firma. De er seriøse, har hurtig levering og følger hurtigt op på henvendelser.

MoverPriser.dk

Mover og pris og service i topklasse

Jeg købte en Endurro Premium, som jeg er utrolig godt tilfreds med og jeg fandt markedets bedste pris på moverpriser.dk og jeg fik rigtig god service

Tilfreds kunde

Premium mover til super pris.
Levering på 2 dage
Rigtig glad for mit køb
Anbefaler moverpriser til alle

Godt produkt

Bestilte via nettet og fik varen tilsendt efter få dage - havde selv mulighed for at montere og det gik nemt

god service og pris

god rådgivning over telefon og mail, vendte hurtigt tilbage.

super service.

Perfekt!

Pris, kvalitet og service var i top. Jeg har intet at kritisere. Helt perfekt med levering også.

MoverPriser.dk

Nemt, hurtigt og billigt - høj kvalitet hele vejen rundt

Jeg fik rigtig fin vejledning, og bestilte Enduro Premium, som jeg er rigtig glad for. Nem at montere, og fungerer bare perfekt.

Jeg kan varmt anbefale moveren og moverpriser.dk

Simpelt og lige til.

Nem at handle med ingen skjulte dagsorden. Gør meget for at hjælpe og er yderst fleksibel

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk