[REPLY]
Vi er netop kommet hjem fra en ferie i tyrkiet bestilt igennem moverz. Min kæreste og jeg, plus to venner havde bestilt et luksus ophold i villa på 400kvm igennem : dealhunter.dk, hvor udbyder var moverz.
Dette havde vi set meget frem til, men 4 dage før afrejse, bliver vi ringede op af deres sælger Steffen, som måtte beklage at der var sket en vand skade i villaen, men istedert kunne vi komme til et ressort og få nogle gratis goder som kompensation, såsom adgang til vandland, gratis tyrkisk massage osv.
Det hele startede meget godt, men da vi ankom til lejligheden, var det sjask vådt over det hele, og der var ingenting til at lave mad med, defekt aircon i gratis goder var der ikke noget af. Tyrkisk bad = 35 euro pr mand og vandland = 3 vandrutche baner som alle havde adgang til. Desuden skulle vi bruge mange penge, tid og kræfter på at få fat i moverz og kontakt personen dernede, da der var ingen på området som kunne hjælpe og ingen WIFi som lovet. Så måtte benytte vores egne mobiler til at få kontakt, og som resultat fik vi 25euro i rabat til deling..... Vil ABSOLUT ikke anbefale moverz til nogen som helst!!. P.s desuden var det meget pudsigt at der tilfældgvis var en anden familien, som havde fået samme besked om vandskade i villa, så mon ikke det bare var en dårlig undskyld for at give os noget andet end luksus villa!!!
Simon fandt anmeldelsen nyttig