We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

N2ads anmeldelser

N2ads Logo
Kunderne om N2ads : »Professionel og imponerende service« »N2ads.dk – Kan vi ikke undvære!« »TUSIND TAK FOR HJÆLPEN!!!« 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)
N2ads

N2ads.dk – Kan vi ikke undvære!

Gennem mere end 2 år har vi arbejdet sammen med N2ads.dk. De har styrer vores Google-annoncer, og optimerer på søgeord. Det har resulteret i måneder med 40% vækst på pinocchioshop.dk!

For os er N2ads:

• Gode resultater.
• Gode råd/vejledning.
• Punktlig opfølgning.

Flere af N2ads.dk’s konkurrenter har som afslutning på ”salgs-talen” i telefonen endt med at konkludere ”det kan vi ikke gøre bedre”.

Så vi er i trygge hænder…

Udvalgt anmeldelse om N2ads

Professionel og imponerende service

Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med N2ads, og det stykke arbejde som de stadig udfører for os.
Vi har en aftale om organisk søgemaskineoptimering på nogle af vores vigtigste søgeord, og siden vi indledte samarbejdet med N2ads, er trafikken på vores side og ikke mindst antallet af salg steget markant.
I løbet af ingen tid har N2ads flyttet vores side frem blandt de førende på google på nogle af vores vigtigste søgeord.
Jeg er imponeret og overrasket over, hvor hurtigt N2ads har kunne skabe disse resultater.
Firmaet er altid behjælpelige, hvis vi har spørgsmål, og de har gode ideer til, hvordan vi kan markedsføre os endnu stærkere på nettet.
Jeg kan klart anbefale andre, som søger en professionel samarbejdspartner til Internet markedsføring, at tage kontakt til N2ads.

N2ads

TUSIND TAK FOR HJÆLPEN!!!

efter at jeg gik online med min forretning, forstod jeg ikke konceptet bag søgemaskiner og adwords.
N2ads, hjalp mig med at få styr på tingene, og efter at jeg blev kunde hos n2ads, fik jeg endelig den placering jeg ønskede...
Nemt, og uden problemer.
tak til n2ads :)

Verdens klasse service

Jeg har tidligere anmeldt firmaet Jobopslaget.dk, da de startede med at stå for mine adwords og knytter jeg en kommentar til deres nye N2ads site som udelukkende har med markedsførring at gøre...

Succen fortsætter stadig som den gjorde da det hed Jobopslaget - Så kun de varmeste anbefalinger herfra

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk