We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nemhelse anmeldelser

Nemhelse Logo
Kunderne om Nemhelse : »God support« »God og hurtig service« »Overholder ikke hvad de lover« 5
Middel
6.8 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)
Nemhelse

Hurtig og nem levering. Det var en billig fedt tang.. der stod at den var gratis, men ikke helt, da levering koster 49,-. og det koster den helt sikkert ikke at sende.. . men man kan jo ikke få alt gratis her i livet.. så jeg er godt tilfreds.. men man skal nok lige vurdere om skal kalde det gratis.

Dyr porto!!

Betalte 49,- for pakkebrev. Men kan se det kun koster 25,- ifgl. postdk hjemmeside.

God support

Hej. Jeg har forgårs handlet ved Nemhelse efter først at have sendt dem en mail med mine spørgsmål til træning og kosttilskud osv. Jeg fik en god og udførlig email tilbage med links til en masse gode artikler, så nu har jeg siddet hele formiddagen og er blevet meget klogere - og er alt i alt rigtig glad for at have handlet ved Nemhelse.

God og hurtig service

Jeg bestilte koffeinpiller og andre vare hos nemhelse. Fik super hurtig levering, og varende var som de skulle være.

Jeg kan varmt anbefale at hande hos nemhelse.dk

Brian madsen fandt anmeldelsen nyttig

Nemhelse

Overholder ikke hvad de lover

Jeg har bestilt nogle tabl. hos dem og der står på deres hjemmeside at hvis man bestiller inden kl. 14, bliver de sendt samme dag. Nu er det over 1 uge siden jeg bestilte og jeg har endnu ikke modtaget noget. Jeg har endda kontaktet dem i dag pr. mail men har intet hørt. Det virker meget mistænksomt at de ikke engang svarer på kunders henvendelser. Der er masser af andre hjemmeside at købe sådanne tabl. hos så jeg vil ikke handle hos Nemhelse mere.

Besvarelse fra Nemhelse

Kære Lene.
Du har selv per email, vedkendt at du HAR modtaget pakken, men nægtede at modtage den ved døren, hvorefter den blev returneret til os. Vi er selvfølgelig kede af at du ikke fik svar på den mail du sendte til os i forløbet, men det skyldes at vi i den periode konverterede fra Magento til en Dandomain, shop - og derfor var der nogen dage hvor email var nede. Du er ALTID velkommen til at ringe. Vores telefon er åben hver dag, og svarer vi ikke, så ringer vi tilbage hvis der bliver lagt besked med navn og nummer på telefonsvarer.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk