[REPLY]
bestilte 2 både ved ham i foråret,
de ankom da osse begge 2, men batteriet var næsten dødt på den ene og alligevel brændt den en motorer af, aftalte af sende den retur, og har så aldrig modtaget en ny eller fået pengene tilbage samt heller ikke fået dækket retur portoen,
Den anden båd har ikke den sejltid der var blevet lovet på hjemmesiden. så han ville da skaffe et nyt batteri til mig, det har jeg heller ikke set noget til.
HOV da jeg pakkede ud første gange var de lader der var med til engelske stikkontakter, men der sendte han godt nok en omformer så jeg kunne bruge dem alligevel.
det er det rene fupfirma - vi har bestilt og betalt et el-løbehjul til vores søn i fødselsdagsgave for en måned siden, men vi har stadig ikke fået det.Vi har mailet til ham, og fik en mail tilbage, hvor han skrev at han beklagede, men der havde været sygdom. Vi skulle nok få vores vare hurtigst muligt, men vi har ikke modtaget noget! Nu kan jeg se at der er andre i samme båd - ØV:(
Malle
varen var pludselig forsvundet to gange under leverind da varen endelig kom var den overhoved ikke som beskrevet og flere af de med leveret vare( et batteri var slet ikke egnet til den leverede helicopter) han låvede mig et andet og nogle nye rotorblade da grundet batteriet den fløj galt da batteriet ikke kunne klare andet en at løfte helicopteren til 5 meter og der efter satte ud og ikke kunne oplades igen men jeg har intet hørt! Jeg har overgivet sagen til forbruger styrelsen og har anmeldt ham for snyderi! Venter nu bare på at der sker noget i sagen!
Hold jer langt væk fra denne butik i bliver snydt!
Det er jo tyveri når man pænt tager i mod folks penge , og bare beholder dem uden at sende den vare man har købt !!!!!
Har oplevet det samme. Manden bag firmaet er total skrupelløs og uden moral. hold Jer langt væk
Man får ikke den bestilte vare, og kan ikke få kontakt der efter.
Køb aldrig noget der.
Vi købte en fjernstyret bil til min søn i fødselsdags gave, og min søn har stadig ikke fået sin gave.
Jørgen Riis fandt anmeldelsen nyttig