[REPLY]
Man kan vel ikke rigtig klage over noget.
Prisen var lav, forsendelsen var gratis og varen blev leveret to dage efter.
Der var absolut ingen problemer med handlen hos niceneverdies.dk!
Jeg købte 4 par solbriller det var super nemt og gik super hurtigt med levering! solbrillerne var faktisk bedre kvalitet end jeg havde regnet med, og havde den fede mulighed at man kan skifte stængerne imellem de forskellige solbriller.. Fantastisk lille mulighed for at gøre dem mere personlige og få den farve sammensætning som man har lyst til!
Alt i alt god og hurtig service til billige penge, med fuld tilfredshed fra min side af! Kan klart anbefale Niceneverdies.dk
Jeg købte en rød butterfly, og tænkte... til den pris, og så inkl. porto...
Men to dage senere lå den i min postkasse, så jeg er blevet meget positiv overrasket.
Hurtig levering. Prisen helt i bund. Kan varmt anbefales
Bestilte to sprøde butterflies, som jeg er 100 % tilfreds med.
Fedt med gratis levering, og jeg havde mine varer efter 1 arbejdsdag.
Alt i alt en god hjemmeside med billige produkter i god kvalitet.
kan klart anbefales (:
Køb af butterfly, og er ganske godt tilfreds. Varen var straks til levering og lever stadig op til forventninger. Godt udvalg, kan stærkt anbefales.
Meget billige kvalitetsvare, med gratis og enorm hurtig levering. Fik varen dagen efter jeg bestilte. Super oplevelse.
Da jeg tidligere har forespurgt på en udsolgt vare, fik jeg en besked fra deres kundeservice, at varen nu var på lager.. jeg bestilte og havde varerne dagen efter, det kan der ikke klages over.
God service!
Købte tre butterflies i forskellige farver og mønstre.
Fin kvalitet og flotte farver.
Tak for handlen, jeg vender tilbage :-) :-) :-)
Købte et par super fede grønne solbriller. Min mor hader dem, men damerne elsker dem :D. Hurtig levering, og ikke mindst gratis. Godt sted at handle hvis man lige står og mangler en solbrille eller butterfly i en bestemt farve, til meget små penge.
Haha, tak!
Meget billige priser, ingen fragtomkostninger og rigtig hurtig levering. Produktet levede fuldt ud op til mine forventninger.
Jeg har købt en butterfly på niceneverdies.dk og blev glædeligt overrasket over levering og kvalitet. Kan bestemt anbefale siden til andre.
Købte et par fede solbriller og er bestemt tilfreds!
Jeg har købt et par solbriller samt 2 butterflies og har ikke noget at sætte en finger på i processen.
Ingen problemer, overhovedet. Fik en fin butterfly!
Jeg er 100% tilfreds med købet af de to butterflies. Farverne er præcis som de ses på billederne. Hurtig levering og fede butterflies!
Tak Thomas! Det var også nogle af de fedeste du havde valgt!
Jeg er fuldt ud tilfreds med mit køb via niceneverdies.dk og især ved at man kan betale via bankoverførsel
Mange tak, Linda!