We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nicuma.dk anmeldelser

Nicuma.dk Logo
Kunderne om Nicuma.dk : »Perfekt, super service« »De holder hvad lover« »absolut fair behandling« 497
9.2 af 10

497 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (497)
  • Paul

De holder hvad lover

Jeg synes jeg har fået en super god behandling, så jeg kan godt anbefale det til andre, ( som er gjort)

Udvalgt anmeldelse om Nicuma.dk

• KR
  • KR
  • 5 Anmeldelser

Perfekt, super service

Flot informativ hjemmeside, som skaber tillid, som viser sig at holde hele vejen. Hurtig betjening, endda med opringning med orientering om hvordan indsendte er bedømt :-) svarede helt til forventningerne.
Kan kun anbefales.

K. Roelle

absolut fair behandling

du kan rolig sælge dit guld og sølv og pengene er indsat på din konto indenfor 2-3 dage

super

kan varmt anbefales til alle jeg kender, har fået en dejlig personlig service har været utrolig tryk med at handle med dette firma:o))) stor ros fra mig. Kh ingrid petersen

Perfekt

Hurtigt og god behandling.

Amatørfirma

Sendte 5 stk. smykker af sted, hvorpå jeg blev ringet op med en pris på kun 2 af dem. Da jeg spurgte til de andre 3 kæder fik jeg af vide det ikke var guld, men jeg ved fra tidligere vurdering af de var 8 karat, så jeg afstod hele handlen og bad dem sende alt tilbage til mig. Den dame jeg talte med blev noget fornærmet og bad mig overføre kr. 100 før de ville sende mine smykker tilbage. Da jeg modtog mine smykker retur kunne jeg se at mit armbånd havde fået et ordentligt hak på ydersiden, så hvis jeg nu havde valgt at beholde armbåndet for at gå med det, var det faktisk ødelagt. Efterfølgende kontaktede jeg et andet guldfirma som gav mig en pris på alle mine smykker (både de 14 karat og de 8 karat, som Nicuma havde sagt ikke var guld), dog kunne jeg konstatere at den prøve (det kæmpe hak) som Nicuma havde lavet i mit armbånd havde kostet mig 3,5 gram guld - så benyt aldrig Nicuma selvom de foregiver at give en lidt højere guldpris end eksempelvis Nyfortuna.

Kære Kristine

Tak for din feedback. Nicuma tilbyder altid fuld returret, hvis man ikke ønsker at sælge. Vi sender smykker retur med værdipost for vore kunders sikkerhed, og dette er der forbundet et lille gebyr med. Der ridses i smykkerne for at kunne foretage en test, men der forsvinder ganske lidt finguld herved. 3,5 gram svarer til en typisk bred fingerring i guld, så det er en helt anden størrelsesorden.

professionelt - og til tiden

Det var en yderst positiv oplevelse - kun har jeg problemer med at åbne den vedhæftede fil med afregningen.

Ellers perfekt

• John

En rigtig god behandling

Rigtig god og hurtig handel

• Sasa

Professional

God handel, meget professionalt

• Kia
  • Verificeret køber

Nemt, hurtigt og den bedste pris.

Det var en fin oplevelse, tror faktisk det er den højeste pris ,Nicuma giver i forhold til andre. Det var nemt og hurtigt, to bank dage og så var pengene på min konto.

virkelig en trofærdig forretning

blev anbefalet i Avenue smykke forretning at bruge denne forretning til at sælge det gamle guld, og må sige at det er sket meget proffessionelt og til en høj pris, ingen problemer overhovedet

• maiken

yderst tilfreds

nicuma gav mig rigtig god og tillidsvækkende betjening.

• maria
  • 5 Anmeldelser

præcis

Fik hurtigt svar på mit fremsendte produkt.
Fik returneret det, de ikke ville købe, som anbefalet post.

Pengene var hurtigt på min konto.

Hurtig og god service

Under en søgning om hvidguld på Google traf jeg på Nicuma's annonce, hvor jeg selv kunne indtaste lødigheden af 2 hvidguldsringe (var stemplet i ringene, så det var ikke så svært) og vægten, og fik straks oplyst en købspris, som også holdt, da ringene var sendt til firmaet.
Her et par dage efter er beløbet indgået på min konto, og jeg vil ikke tøve med at anbefale firmaet over for andre.

Ti ud af fem!

Jeg kan virkelig kun anbefale Nicuma, hvor jeg fik mellem 30 og 50 % mere for mit guld, end de mange andre steder, jeg forhørte mig.
Jeg afleverede mit guld, sen tirsdag eftermiddag, i Plaza i Odense, hvor jeg fik en super betjening. Onsdag middag, bliver jeg ringet op af en meget høflig kvinde, som fortæller mig hvad Nicuma vil købe mit guld for. Vurderingen ligger lidt over hvad jeg havde regnet med. Torsdag morgen står det fulde beløb på min konto.
Meget professionelt firma.

Perfekt

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle sende mit Guld med posten, jeg lod tvivlen komme mig til gode, jeg sendte det Mandag og blev ringet op Tirsdag, af en venlig dame som gerne ville købe mit guld, jeg fik en fakture på mail, og Pengene var på kontoen Onsdag, det var meget nemt, og jeg kan varmt anbefale Nicuma.

Lige efter bogen

Sendte guld og sølv ind via guldsmed i Rosengårdscentret i Odense.
4 dage senere modtog jeg en telefonopringning med et uforbindende tilbud. Jeg sagde "ja" og tre hverdage senere var det aftalte beløb på min konto. Fakturaen kom med e-mail.

Jeg er imponeret!

Ja, jeg er imponeret.
På blot to dage har jeg sendt mit guld, fået det vurderet og kommenteret på venlig vis, aftalt salg, beløbet indsat på min konto og restguld returneret. Det kalder jeg effektivt.
Flot arbejde!

• Irene
  • Verificeret køber

Meget tillidsvækkende og behagelig betjening

En anbefalingsværdig virksomhed, som jeg også gerne selv vil handle med igen.

• Bernth
  • Verificeret køber

Nicuma - både godt og dårligt

Det gode ved at handle med Nicuma, var at de havde en venlig og behagelig tone i deres måde at kommunikere med kunden på.
Det som ikke er så godt, er at der ingen steder står, at de tager 5% fra den pris som du skulle have for dit Guld, fordi de siger at dit Guld "forsvinder" med disse 5%. Men de har en pris på hver enkelt karat af guldet, og ud fra dette fortæller de prisen, og det burde så være din pris du afregnes med. Guldet kan ikke "forsvinde" nogen steder hen ved omsmeltning. Hver karat, er den karat, og forandrer sig ikke ved omsmeltning.
Så reklamen med Danmarks bedste pris, holder desværre kun i overskriften. Der er flere på markedet som giver en bedre pris, fordi deres omsmeltning ikke får guldet til at "forsvinde" 5%. Så husk også dette.

Kære Bernth

Tak for din feedback og for din handel med Nicuma. Vi tilbyder en af Danmarks bedste priser på dit guld, efter de 5% er trukket fra. Vi gør opmærksom på smeltetabet på vores hjemmeside samt i vores handelsbetingelser, som læses og underskrives af alle kunder, før handler gennemføres.

Perfekt

Jeg er blevet godt behandlet og det står på hjemmesiden fuldt ud
hvad man skal gøre, så det var en stor hjælp for mig, så kan kun anbefale firmaet til andre

Nicuma.dk

sikkerheden er sat i højsædet

Jeg syntes at den måde med at man aflevere sine smykker i butikken og at de bliver hentet med kurer og meget hurtigt efter bliver ringet op af firmaet .

Hurtigt, pålideligt, profesionelt.

Det var meget hurtigt og uden komplikationer at gennemføre handlen. Hele vejen igennem følte jeg mig tryk og jeg fik den pris jeg havde regnet med for mit guld.

super betjening

hey med jer det har super jeres måde at håndtere sagerne på.
MVH søren

Nicuma.dk

Hurtigt, sikkert og nemt!

Jeg indleverede 2 ringe om fredagen. Mandag blev jeg ringet op med tilbud, hvilket jeg accepterede, og onsdag gik pengene ind på min konto. Hurtigt, sikkert og nemt.

Effektivt og god..

jeg er absolut tilfreds..

Meget professionelle!

Hele forløbet fra indlevering af guld til den endelige opgørelse i kr. virker meget professionelt og tillidsfuldt. Hurtig tilbagemelding via telefon og mail - flot, flot!

Nicuma.dk

Hurtigt salg og afregning, trods det var Påske

Det eneste jeg kunne have ønsket mig, var personlig kontakt - øjen til øjne - med dem som faktisk købte mit guld, istedet for en receptionist, en telefonsamtale og mails. Men ellers fin service.

Kære Ulla Søgaard

Mange tak for din anmeldelse. Nicuma har fået nye, større faciliteter i Vedbæk og har derfor nu mulighed for at tilbyde personligt møde med en vurderingsekspert.

Fantastisk tilrettelagt handel

Jeg fik ideen til handelen en onsdag aften og skrev på Google "Guldpriser". Fik en liste over firmaer og faldt straks over Nicuma som virkede absolut pålidelig. Sendte mit guld afsted torsdag som værdibrev, og fik allerede fredag eftermiddag en mail vedlagt afregningsbilag. Mandag indgik beløbet på min bankkonto.
Imponerende.

Smertefrit, hurtigt, nemt

Nemmere kan det ikke være, gik i en Plaza butik, udfyldte
nogle papir, de sendte det ind og betalte for porto, 2 dage efter havde jeg accpeteret tilbuddet og pengene var overført til min konto. Det er bare professionelt.

Mærkeligt - men OK

Jeg må sige at det var en personlig overvindelse at aflevere sit guld til en receptionist, som intet anede om guld og som ikke kan give én en reel kvittering på hvad det er man har afleveret. Hvordan skulle jeg så være forsikret, hvis det blev væk?!?Desuden føles det ikke særlig trygt at stå et sted, hvor folk kommer vandrende frem og tilbage. Jeg blev en smule befippet, men endte alligvel med at aflevere det og blev ringet op dagen efter med en god pris for mit guld. Den sidste del er velfungerende nok og jeg er sikker på at pengene tikker ind på min konto senere i dag.

Kære Ann-Sofie Munk Hansen

Nicuma tilbyder forskellige former for indlevering for at imødekomme vore kunders behov for en nem og sikker handel. Vi tilbyder nu personlig betjening i Vedbæk til alle, der foretrækker at sidde sammen med en vurderingsekspert og modtage et tilbud. Andre kan indlevere enten hos smykke-kæden Plaza eller på vore andre indleveringssteder, eller sende dem med værdipost, så testes de på vores værksted og man modtager efterfølgende en opringning, hvor salget kan accepteres. Smykkerne er forsikret fra det øjeblik, de afleveres til Nicuma.

De bedste hilsener

hurtigt og proffesionelt

et godt sted at handle

Hurtig ekpedition

Det var nemt at handle med Nicuma. Der var god service. De både ringede for at fortælle guldprisen og sendte mail om samme.

Nicuma.dk

Sælg dit guld og sølv bedst hos Nicuma.

Til alle der ønsker at sælge og gøre en god handlen med det samme. Jeg kan varmt anbefale Nicuma og det de står for og skriver på deres hjemmeside stemmer overens med det.
De får min aller bedste anbefaling.
Venlig hilsen Mette

• J. Jensen
  • København N, DK

Professionel virksomhed

Meget professionelt og alt foregår i henhold til foreliggende regler.
Guldprisen er tydelig oplyst via skiltning og selve prisen er god.
Venlig opringning før afregning. Super service.

Nicuma.dk

Nemt, ærlig og hurtigt, gode priser.

Afleveret til Plaza i Hillerød, som blev sendte videre uden omkostninger. Jeg vist nogenlunde hvad det hele var værd, men fik lidt mer end jeg regnet med, hurtig afregning.

• Harley

Hurtig og venlig betjening

Jeg har solgt mit gamle guld - jeg afleverde det mandag og tirsdag blev jeg ringet op med oplysning om, hvad mit gamle guld var værd.
Nu har jeg modtaget pengene og bestilt en flybillet til USA - og jeg har ryddet op i mine smykker. Det er en god fornemmelse - jeg har allerede fortale mine veninder om det, så nu skal de igang.
Mange hilsner
Ulla

Super handel.

Jeg anbefaler helt sikkert Nicuma.dk . Man får den sødeste og flotte behandling. Jeg sendte mit guld onsdag , blev ringet op af en sød dame torsdag og Fredag havde jeg mine penge.
Kan kun gi mine bedste anbefalinger til alle der ønsker at sælge deres guld:-)

Nicuma.dk

Yderst professionel, hurtig og troværdig behandling

Jeg stod i en uvant situation med nogle guldsmykker, som var gået i stykker og som umiddelbart ikke kunne repareres med tilfredsstillende resultat. Jeg blev så opmærksom på via dagspressen, at gammelt guld havde værdi. Det havde jeg ikke regnet med. Jeg tjekkede priser på Internettet hos nogle forskellige udbydere, men var egentlig ikke tryg ved at skulle sende smykkerne med posten. Derfor opsøgte jeg en guldhandler på et hotel i nærheden og oplevede hvordan folk, der ikke gør sit hjemmearbejde bliver taget ved næsen. Jeg blev tilbudt 91 kr. pr. gram, takkede for vurderingen og tog mit guld med hjem. Jeg besluttede, alligevel at sende guldet til Nicuma, og den beslutning er jeg glad for. Jeg fik afregnet til 165,61 kr./gram eller en forskel på 1.130 kr. Derfor kan jeg kun anbefale at handle med Nicuma.

2000 kr rigere på et øjeblik

Nemt og hurtigt fik jeg 2000 kr for en gammel halskæde jeg ikke har brugt i mange år. Jeg vidste det var 14 karat og havde vejet den inden, så jeg ved at Nicuma har været ærlige i handelen. God og simpel service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk