We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Norwegianairlines anmeldelser

Norwegianairlines Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Norwegianairlines før du handler og giv selv din bedømmelse af Norwegianairlines 2
Middel
6.6 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Norwegianairlines

Norwegianairlines

Standard service

Prompt departure and arrival times. Smooth flight. Planes a little dated and stewardesses more intent on selling you goods inflight which were at the usual inflated prices reminiscent of Norway.

Nothing spectacular to pick up and what you would expect from a standard airline flight.

Norwegianairlines

Hvorfor valgte jeg at flyve?

Jeg valgte at flyve fra København til Ålborg og tilbage igen fordi det var hurtigere end at tage toget... troede jeg. Men når flyvet var 1,5 time forsinket hver vej tog det mig i alt fem timer at rejse fra Jylland til Sjælland og den anden vej. Derudover havde jeg tilmeldt mig sms service, og det kunne jeg godt have undværet, da informationen om forsinkelse kom meget meget sent, og dermed elimierede muligheden for at jeg kunne have fået mig et måltid mad eller have været længere sammen med de venner jeg har rejst for at bruge tid sammen med. Derudover var personalet og stewardesserne ikke særlige imødekommende, men stressende og kommanderende. For eksempel fik min veninde og jeg meget vredt at vide at vi skulle putte vores lille håndtaske ned i vores håndbagage da man kun må have "et styks håndbagage", hvilket jeg ved ikke er sandt. Man må have et styks personlig ting og et styks håndbagage.

Er Norwegianairlines din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk