We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

SF anmeldelser

SF Logo
Kunderne om SF : »Tom snak -spild af min stemme« »Skiee gode bolcher« »Rigtig godt partk« 5
Middel
5.7 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)
SF

Tom snak -spild af min stemme

Har stemt på dem så længe jeg har kunne stemme.
Nu fik de så magten -og ledelsen har stjålet partiet og brugt det til personlige projekter.

De får ikke min stemme mere.

Kommunistisk utroværdighed!

SF har lige bevist ovenstående overskrift ved at glemme alt om alle deres valgløfter!

Skiee gode bolcher

Jeg er ikke SF'er, men holder til den røde blok. Men må sige at det er skisme nogle gode bolcher de sælger på deres hjemmeside, levering samt service er 100% iorden:-)

Rigtig godt partk

Vil de bedste for Danmark og nogle mærkesager, der kan sætte Danmark på rette kurs

SF

Holder ikke hvad de lover

Jeg indgik den 13. november 2007 en partneraftale med denne organisation. Aftalen gav SF en 4-årig fuldmagt til at repræsentere mig politisk i det danske folketing. Det er en aftale som jeg er i fortryder og ville ønske jeg kunne komme ud af.

Firmaet har f.eks. sagt at det kan sikre mig nye grønne arbejdspladser, men dem har jeg ikke set noget som helst til. Faktisk er antallet af ledige jobs kun faldet siden jeg indgik samarbejdet med SF.

Nu siger firmaet så at jeg skal til at arbejde noget mere. Og det siger de til mig som allerede arbejder. Måske de skulle se på nogle af deres andre kunder. Der er vist mange som ikke bestiller det store.

Jeg synes også det er mistænkeligt at organisationen nu vil til at agere investeringsforening på mine vegne. Jeg synes umiddelbart godt om at man investerer på mine vegne, men nyheden om at Ole Sohn, der som erhvervsminister vil styre gildet, er tidligere sovjetkommunist, gør at jeg bliver nervøs for om SF virkelig er den rette til opgaven.

Alt i alt synes jeg ikke at jeg kan anbefale denne organisation og når min aftale med dem udløber her til sommer, så vil jeg helt sikkert finde en ny samarbejdspartner.

Nichlas Larsen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk