Lone
24. august 2010
5 stjerne for fremragende behandling
nycigaret har givet mig en fremragende behandling da jeg henvendte mig med spørgsmål vedr. produktet og levering af dette. Jeg har kun godt at sige om min henvendelse og om deres hjemmeside der indeholder mange brugbare oplysninger. Jeg har modtaget min startpakke og skal nu til at begynde med produktet om et par dage, hvilket jeg ser frem til. Jeg vil kun kunne anbefale andre dette, og har iøvrigt selv fået anbefalet produket af min kusine.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Nycigaret.DK / Ide Fabrikken
bhjensen
47 point
23 Anmeldelser
16. juni 2010
SUPER
Lynhurtig levering af kvalitets e-cigaret i Mercedesklassen. Det virker bare. God kommunikation med firmaet, der er yderst hjælpsomt.
Der findes billigere alternativer på markedet, men efter mine studier af dette relativt nye fænomen, får man hvad man betaler for.
Så hvis du skal prøve dette ufarlige alternativ til almindelig tobaksrygning, vil jeg klart anbefale NyCigaret.
Læge Bjørn Heeger Jensen
Update 15-07-2010: endnu en gang superservice fra firmaet med verdens bedste dampcigaretter ;-)
Geert
23. august 2010
Superlevering
Ny Cigaret lever op til hurtig levering af mine refiler.
17. august 2010
www.nycigaret.dk
At handle hos Ny cigaret er dejlig dejlig oplevelse.
Har handlet der , en del gange.
Det er let at betale, varen kommer hurtig og mails bliver hurtig besvaret.
En gang var min forsendelse blevet væk og jeg fik en rigtig god service fra Camilla
Et sted jeg varmt kan anbefale, hvis du ønsker at ryge hvor der er rygeforbud elller gå på rygeafvending
Flemming
17. august 2010
God service, kan anbefales
Jeg købte en start pakke, den virkede ikke, ringede og fik en ny tilsendt, rigtig god service, vil absolut handle der igen
Lillian
16. august 2010
hurtig levering
firma Nycigaret
Fik varen leveret allerede dagen efter bestilling
Karin Juul
10 point
13. august 2010
5 stjerner til NyCigaret
NyCigaret leverer fra dag til dag - hvis produktet er på lager. Ingen problemer ved bytning. NyCigaret er professionelle og serviicemined til 5 stjerner.
mvh
Karin Juul
12. august 2010
SUPER
Gode cigaretter og dejlig service
11. august 2010
Sublim service - tak for hjælpen
Jeg har købt en e-cigaret med 2 batterier, så er jeg sikker på at jeg hele tiden har en *"smøg".
Det virker, og jeg ryger næsten ikke mere - hvilket også var formålet med købet.
Super service og hurtig levering af Camilla.
JEG ANBEFALER JER TIL ALLE JEG KENDER.
Morten
5. august 2010
Super service !
Har købt min første E-cigaret (sæt) hos NYCIGARET.DK !! Den virker :o) Har ikke haft lyst til at ryge rigtige cigaretter efter jeg fik den.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos Nycigaret.dk ! Super service jeg vil helt klart anbefalde dem til mine venner.
Kaj
1. august 2010
Fantastisk god service, kan anbefales
Vurderer ny-cigaret med 5 stjerner. Der er en fantastisk god service, skriver du en mail er der hurtig svar på dit spørgsmål. Der har været problemer med at de ikke kunne skaffe varen, der blev hurtig sendt et alternativ og helt uden beregning, det er flot og hurtig service.
Er godt tilfreds med produktet, har haft lidt problemer med at cigaretten ikke kunne holde ret længe på en opladning, der var fluks en ny cigaret på vej.
De fører er en god og proffesionel dialog med deres kunder.
Anna-Grethe Jørgensen
mail. kagj@c.dk
29. juli 2010
Hurtig og god kundeservice.
Jeg fik meget fin og hurtig levering af min nye oplader. Ugen forinden havde jeg haft problemer med mine 2 batterier (de lange cigaretter) og fik øjeblikkeligt tilsendt nogle nye. Det er bare god kundeservice!. Eneste ting der kan være lidt irreterende er at batterierne ikke holder ret længe, ca. 15-20 min. før de skal oplades. Det kan være lidt svært hvis man er i byen, men ellers er det intet problem da min oplader er den hurtige af slagsen :-).
24. juli 2010
fantastisk virksomhed
NyCigaret har en fantastisk service..de gør simpelthen alt for kunden.Jeg kan på det varmeste anbefale jer at købe dampcigaretter der.Har ikke røget i over 4 mdr nu..jeg damper kun og hygger mig med det.
Pia.
20. juli 2010
kanon service mine aller bedste anbefalinger
kanon service, mine aller aller bedste anbefalinger ;O))))
knus Helle
12. juli 2010
Bedømmelse af nycigaret
En rigtig god oplevelse, jeg havde bestillt forkert refills, og da jeg derfor kontaktede nycigaret, fik jeg dagen efter en returkuvert samt de refills jeg ønskede. Ingen problemmer der.
Alice
12. juli 2010
super
jeg fik varen dagen efter jeg havde bestilt den og der vae en venlig og høflig betjening også selv om det var midt i ferien så HURRA for Ny Cigaret
tos
8. juli 2010
E-cigaretter
*****
NyCigaret. har efterhånden købt en del elektriske cigaretter/filtre, ingen problemer med at få byttet varerne, hvis der er problemer.
Fantastisk service, har vist ikke tidligere oplevet lignende noget andet steds. Utrolig venlig betjening.
vh. tos
Klinck1972
12 point
5. juli 2010
En fornøjelse som altid
Endnu engang topkarakter til Nycigaret for gode produkter og hurtig levering. :o)
Hanan
5. juli 2010
Helt iorden service!
Hurtig levering og bytter problemfrit. Kundeservice er effektiv og hjælpsom. Kan helt sikkert anbefales..
Mariann
2. juli 2010
Super god og reel service.
Den service man får hos nycigaret er upåklagelig, varene kommer meget hurtig efter de er bestilt, er varen der ikke skaffes den og bliver sendt.
Jeg stod og skulle på ferie, men mangled en oplader til min e-cigaret, der kunne briges i bilen, der var ingen på lageret, min mand ringede til firmaet og snakkede med dem, da de hørte vi skulle på ferie, gjorde de alt for at skaffe en til mig, så jeg kunne nå at få den med, det lykkedes dem, det kan man kalde service, så jeg kunne bruge min e-cigaret i ferien.
jeg har kun haft posetive oplevelsen, når jeg har handlet med nycigaret, jeg kan kun anbefale dem til andre.
M.V.H. Mariann
Ulla
30. juni 2010
det er det bedste jeg har prøvet
Jeg har købt nycigaret og de kom næste dag og alt var i orden og så virker de jeg har ikke røget siden jeg fik dem og det er ca 14 dage nu og man får ikke lyst til at spise mere så man tager ikke på som man ellers gør når man stopper med at ryge så jegkan kun anbefale den
Yvonne
24. juni 2010
God betjening
Virksomhed: nycigaret.dk.
Havde lidt problemer med levering af første ordre, som havde mangler, dette blev dog rettet efter flere skriverier frem og tilbage og returnering af forkert vare.
Kom derfor i gang med E-cigaretten med en uges forsinkelse.
Birgitte
23. juni 2010
Hurtig og effektiv varelevering, men...
Vedr. Nycigaret og bestilling af 20 stk. menthol 4 mg nikotin refillers
Vareleveringen og ekspeditionen af ordren går meget fint, men hjemmesidens (netshoppens) beskrivelse af varerne er ikke helt éntydig: Det så ud som om man kun kunne vælge 4 mg nikotin ved bestilling af 50 stk - det var kun på 50 stk.-beskrivelsen af det var nævnt at man kunne vælge varianten med nikotin. Det stod ikke ved de andre menthol refillers, så derfor skulle man jo tro, at man ikke kunne bestille nikotin hvis man valgte et andet antal fx 20. Det endte med at jeg måtte ringe og spørge.
Brian
23. juni 2010
God service hos NyCigaret
Har købt regelmæssigt siden maj 2010 og har generalt fået en god behandling- og gode varer.
Men ved en bestilling blev jeg ikke informeret om at firmaet havde stoppet proceduren med at sende varer ud med girokort, så derfor modtog jeg ikke mine bestilte varer før jeg ringet og rykkede og fik så den information. Men alt i alt har jeg fået en virkelig god behandling af NyCigaret og de virker utrolige serviceminded
Mvh Brian Adamsen
22. juni 2010
HELT I TOP
Har bestilt for en ven, der også er faldet for produktet.
Jeg har det sådan nu at almindelige cigaretter smager forfærdeligt, og nyder at slippe for lightere, fyldte stinkende askebægre og tjærelugt overalt.
22. juni 2010
God betjening og produkt
Jeg købte den dyre NYcigaret med tilhørende ampuller. Det virker overbevisende, men er bestemt ikke til storrygere, da man skal suge få gange og holde en pause, ellers bliver "cigaretten" for varm. God måde at nedsætte tobaksforbruget på.
connie
21. juni 2010
E-CIGARET
JEG BESTILTE E-CIGARETTEN, DEN ENE SAG OG HAVDE DEN I HÅNDEN DEN NÆSTE DAG,DET ER BARE TIPTOP SERVICE , PRODUKTET ER LET AT BRUGE,FULD TILFREDSHED
VENLIG HILSEN CONNIE
21. juni 2010
stjerner5
Jeg har købt en e cigaret hos ny cigaret.dk. Den er bare kanon.
Jeg købte først en anden et andet sted, men den var jeg meget skuffet over. Den afgav næsten ingen damp. Så den blev sendt retur.
Hos ny cigaret .dk er servicen iorden og varerne kommer hurtigt. Kan klart anbefale deres e cigaretter.
Lene Hermansen
Hans
16. juni 2010
Hurtig og god betjening
Det er en god hjemmeside men god hjælp hvis man skulle have brug for det. Bestillingen er nem og de sender med det samme, så man hurtigt modtager det bestilte. Det er en butik jeg allerede nu har bestilt fra flere gange, og også vil anbefale andre, da deres produkt også er i top kvalitet.
Bjørn Heeger Jensen fandt anmeldelsen nyttig
Inger
Nycigaret
Jeg har købt en el-cigaret og refiller ad tre omgange. Det har været meget nemt og varerne er blevet leveret på min adresse indenfor to-tre dage.
Pia
30 point
Kan kun give 5 stjerner
Har købt nye refiller hos nycigaret, og som altid er det gået hurtigt.
Jeg havde ligeledes skrevet en mail, da jeg havde nogle defekte refiller. Der var erstatninger med, da jeg fik mine varer dagen efter.
Som altid, super behandling
Eva
hurtig og god service
har købt refill og selv om jeg ikke har udfyldt smagsvariant, skal der bare en kort samtale til og tingene er på plads. syntes jeg har fået en super behandling og altid med et smil i stemmen.
Nanna
9. juni 2010
Nem bestilling, kompetent vejledning, godt produkt!
Bestillingen var problemfri og mine tvivls spørgsmål blev besvaret meget hurtigt. Jeg er meget positiv overrasket over e-cigaretten og dens virkning. Jeg har aldrig før kunne droppe så mange af mine rigtige cigaretter, og jeg er sikker på det skyldes e-cigaretten! Jeg har prøvet meget for at stoppe med at ryge, men med denne opfindelse er det første gang jeg tror det kan lykkedes.
jette
2. juni 2010
Kvit smøgerne med el-cigaret
Jeg købte i februar el cigaretten
Jeg føler en oprigtig taknemlighed over at firmaet har
opfundet denne cigaret.
Jeg har ved hjælp af denne cigaret nu helt givet slip på at ryge og el
cigaretten har været den hjælp der skulle til for mig.
Jeg oplevede at der ikke var de afhængighedsskabende stoffer i el cigeretten
og ja jeg skulle give afkald på afhængigheden .
Jeg fik overbevidst mig selv om at jeg kunne gøre præcist det samme som
altid og jeg fik jo nikotinen, så ja det var en mellemting for mig.
Ja det var hårdt, men da jeg så fik has på min afhængighed blev det
væsentlig nemmere at tage det næste skridt nemlig at give slip på nikotinen
også.
Set ud fra min synsvinkel er en almindelig cigaret med til at fastholde
rygere i deres misbrug og jeg ser el cigaretten som et skridt ud af
afhængigheden.
Så tak for det og pengene var givet godt ud.
en x-ryger
31. maj 2010
nu kan jeg holde formen
Jeg stoppede med at ryge den 1. oktober sidste år, da min mand fik en forgiftning på sit arbejde. Efterfølgende fik min far konstateret lungekræft i slutningen af oktober og han døde desværre den 8.dec.
Så både min mand og jeg har været glade for vores rygestop. men jeg blev fortvivlet over, at jeg tog på... næsten 10 kg. Så faldt jeg for nylig over en annonce fra Nycigaret og tænkte at det kunne ikke skade at prøve det, for et eller andet skulle jeg gøre... nu har jeg haft min e-cig i snart 2 uger og elsker det.. jeg er mest aftenryger, så når børnene er puttet, hygger jeg med min e-cig og en god kop te... Helt klart et kanon alternativ , man kan nyde med god samvittighed ( og jeg kan også allerede mærke det på bukselinningen ;-)
Og til jer, der ikke har prøvet dem endnu - det er næsten som at ryge en rigtig cigaret.. man suger et par gange og inhalerer dampen og man kan lave røgringe.... og det bedste af det hele.. der stinker ikke at gammel røg og man har heller ikke den grimme smag i munden.
Så thumps up til Nycigaret.
Lasse Ebert fandt anmeldelsen nyttig
Niels
19. maj 2010
langt over middel
Bestilte en e - ciigaret, + refiller.
Glemte at angive styrke, tænkte nu går det det i kludder, klokken var langt over normal arbejdstid..
Til min store overraskelse blev jeg kort efter ringet op, og fejl blev korrigeret...
Det er kundeservice....
18. maj 2010
En el-cigaret uden sammenligning
Nu har vi prøvet 3 forskellige E-cigaretter, men de 2 første har vi kasseret, da de slet ikke kan komme op på siden af Camillas.
Disse cigaretter kan holde en hel aften, hvor man skulle have adskillige med af de andre, for blot at klare 1 time.
SIMPELTHEN EN SUPERCIGARET
18. maj 2010
5 stjerner for en sublim betjening og service
Jeg har røget 30 hver dag siden jeg blev konfirmeret men så hørte jeg om de nye elektroniske cigaretter og blev anbefalet at prøve dem hos NyCigaret.dk og det har været en stor overraskelse for mig. Nu ryger jeg det halve og kan mærke at jeg både sparer penge men også at mit helbred er blevet bedre. Længe Leve Nycigaret.dk og sikken en sød og hjælpsom vejledning jeg fik af Camilla. De fortjener alle 5 stjerner. Jeg kan trygt anbefale at prøve deres produkter.
Bjørn Heeger Jensen fandt anmeldelsen nyttig
KM
12. maj 2010
god og hurtig ekspedition
Efter 40 år med Grøn Cecil skal man vænne sig til lidt mindre smag, men jeg er meget positivt overrasket - skal dog brug lidt mere end 1 uge til tilvænning.
Savner et lille etui til taske eller lomme, hvor batteri og filter kan ligge adskilt - evt. i form som en lang læbestift.
Barbette
10 point
12. maj 2010
prima
jeg har købt refiler for små 1000 kr.
varen blev leveret på tilfredsstillende måde.
jeg er yderst tilfreds med produktet.
venlig hilsen Barbette
kirsten
11. maj 2010
supergod
alt er godt med jeres produkter.Hurtig levering.Vil anbefale jer til andre.
Vibeke
10. maj 2010
Super sød og hjælpsom service!
Min vare kommer altid dagen efter jeg har bestilt!. Kan kun anbefale nycigaret.dk til andre.
Lis
Helt i top service..
Har mange gange handlet hos nycigaret.dk og kan varmt anbefale andre at gøre det samme. Deres produkter er måske lidt dyrere end andre, men til gengæld er det osse 1000 gange bedre. Meget mere røg og fantastisk god smag i refilerne..
Jeg giver 5 stjerner og de er velfortjent..
Tina
El-cigaretten
Jeg vælger at give karakteren UG med kryds og slange. Mit fortrukne nyelsesmidel her og nu. Camilla er bare det sødeste og venligste menneske at handle med.
Annette
9. maj 2010
Det har hjulpet mig til at stoppe med at ryge de farlige cigaretter
Jeg har prøvet at holde op med at ryge før men aldrig med glæde eller befrielse, da jeg er en ryger som elsker at ryge, også smagen af cigaret.
Derfor var min overraskelse kæmpe stor, da jeg første gang prøvede e.cigaretten og fik virkelig en overaskelse, der fik mig til at sige, nu kan jeg holde med at ryge, uden at skulle mangle noget i hænderne, eller føle at jeg måtte undvære noget.
Det fungere perfekt i min hverdag og når jeg er til fest, SKØNT at jeg ikke skal stå udenfor mere, men stadig oplever at jeg får min cigaret efter dejlig mad og rigtig god vin. Jeg er super glad for mine cigaretter og kan kun give de aller bedste anbefalinger til ide.fabrikken og deres cigaretter
7. maj 2010
Hej Camilla
Jeg er stadig meget glad for jeres dampcigaretter det fungerer bare for mig og jeg har en veninde der er meget interesseret så vi håber begge at de igen bliver lovlige at sælge i Danmark igen, ellers må vi jo ty til jeres alternativ.
Jeg er ked af at jeg ikke så din mail før udløb men jeg har stadig nedsat mit forbrug med ca 30 cigaretter om dagen.
Iøvrigt vil jeg sige at de sidste nye refiller jeg fik er meget bedre end de tidligere, supersmag
Med venlig hilsen og god weekend
Dorthe Pedersen
Frederikshavn
6. maj 2010
Super service og rigtig godt produkt!
Har handlet 2 gange og byttet refiller til anden smag hos Nycigaret og det er gået glat og uden bøvl. Jeg har oplevet rigtig god service og hurtig levering.
Jeg er virkelig glad for cigaretterne og vil meget nødigt undvære dem. De er det bedste nikotinprodukt jeg har prøvet og samtidig et knaldgodt alternativ til at ryge rigtige cigaretter, fx steder hvor man ellers ikke må ryge.
Lad os håbe, at de bliver lovlige at købe med nikotin igen!
Har anbefalet Nycigaret til alle mine rygervenner. ;o)
4. maj 2010
5 stjerner til nycigaret.dk
Igen har jeg oplevet en god service fra NyCigaret.dk. Bestilte i går og i dag har jeg varen. Startede på dampcigaretter i marts måned 2009 og har ikke rørt en prince 100 siden. Michael og Camilla har ydet en usædvanlig god service hver gang jeg har bestilt vare. Har jeg haft en defekt vare, er den blevet byttet uden problemer. Jeg kan varmt anbefale at handle hos NyCigaret.dk, sjældent har jeg oplevet så god en service. Tak til jer begge.
KH
4. maj 2010
En af de bedste og hurtigste service jeg kender
Når man stopper med at ryge tobak, så bliver ens lugtesans, smag og kondi meget bedre, det samme sker når man begynder at erstatter den med damp e-cigaretter som jeg syntes er en helt genialt opfindelse.
Nu ryger jeg udelukkende kun e-cigaretter så vil jeg kalde mig selv for ex-ryger, for jeg damper jo kun.
Deluxe duo udgaven med de bløde look-alike filtre fra NyCigaret, er bestemt de tætteste følesans man kan kommer på de almindelige cigaretter og det gavner de store rygere som prøver sundere alternativer.
Nycigaret yder en af de bedste og hurtigste service jeg kender med personlig betjening og intet bureaukrati, hvor du kan trygt handle.
Jeg kan kun anbefaler deres produkter og assistance, så fra mig 5 stjerner.
Det virker!
Vil bare lige fortælle at Fifty-One virker.
Havde slet ikke lyst til at holde med at ryge. Har røget i 25 år. Men efter en operation, gav lægen mig ikke noget valg. Vil jo gerne se mine børn blive voksne.
Bruger også nicorette plaster, men det giver jo ikke røg ud af munden. Det gør Fifty-One. Så hurra for Nycigaret.
Stop efter 6 mdr.
Købte min første ecig hos Nycigaret og fik den leveret den 30. oktober 2009. Mit forbrug røg øjeblikkelig fra godt 20 cigaretter om dagen til 6-7 stk/dag.
Det hold i et halvt år og egentlig var jeg ved at være træt af ild-pindene og ungerne klagede over lugt og røgforgiftning hver gang jeg tændte en.
Den 30. april 2010 var så min halvårsdag som damper, så jeg tænkte, at nu var det tid at tage skridtet fuldt ud. Jeg lavede en lille ceremoni ud af det og røg min (forhåbentlig) sidste cigaret.
Den 2. maj var jeg til konfirmation og det var slet ikke svært at gå ud og dampe sammen med rygerne, så jeg tror på at rygestoppet holder.
Til gengæld må alle rygerne så finde sig i et foredrag om, hvor fantastisk en opfindelse ecigs er og at de burde skifte fra røg til damp.
Nycigaret skal have 5 stjerner for en service der er i top og hurtig afsendelse af bestilte varer. Når de så kun får 4 stjerner, er det fordi jeg synes at også prisen er i top. Det ville jo være dejligt hvis man både kunne spare på giftstoffer og udgifter.
Med venlig hilsen Søsser
Slut med tobakken
Hermed store roser til for jeres super gode service når man ringer til jer.
En stor tak til Camilla for hendes altid glade og positive væsen.
Har ikke røget tobak i over et år og har ikke tænkt mig at begynde igen.
Bjarne Sørby
1. maj 2010
Damp med nikotin, tak ...
Som kunde hos Nycigaret.dk, vil jeg blot sige tak for de super gode oplevelser jeg har haft med NyCigaret.dk. Havde et defekt batteri som blev ombyttet uden at blinke. Når jeg bestiller, kan posten næsten ikke løbe hurtigt nok.
En lille historie: Jeg var til et møde og gik ud og røg med de andre. Undervejs mod hoveddøren startede jeg med at ryge (dampe) og den ene deltager siger med meget alvor i stemmen :"Du må sgu da ikke ryge herinde ..." Da vedkommende fandt ud af at jeg "dampede" fik jeg naturligvis en undskyldning ...
Mht. nikotinsagen har jeg kun et at sige: Kæmp !!! - vi vil have nikotinen tilbage ...
Lene Aagaard
Fredericia, DK
30. april 2010
super service
Købte et nyt batteri for ca 14 dage siden og som sædvanlig kom det med posten dagen efter.
Har lige været til familiefest, hvor min dampcigaret og jeg var i centrum, så jeg benyttede lejligheden, til at fortælle om det gode produkt og ikke mindst den suveræne service.
Alle var interesserede, nogle var ikke selv rygere, men kendte nogen, som de ville hjem og fortælle om dampcigaretten. Jeg håber, jeg har kapret nye kunder, for alle kunne jo se hvilket godt alternativ det er, i stedet for de usunde cigaretter.
Mvh
Lene Aagaard
Rita
29. april 2010
Endelig er den her.
Vil bare lige fortælle hvor glad jeg er for min nye smøg. Ja ny og ny er så meget sagt, jeg købte min første startpakke i jan 2009. Siden da er mit cigaterforbrug gået ned da jeg nu ryger på min e- cig på min arbejdsplads ja selv i frokost stuen og mine kollegaer og min chef syntes det er okay.
Min mand inveterede mig til Thailand men jeg frygtede for 12 timers flyvetur........ men jeg røg da bare på min e-cig. Der var godt nok nogen der kiggede men ingen sagde noget. På et tidspunkt kom stewardessen helt op og skulle se hvad jeg lavede,men hun smilte og gik igen uden at sige noget. Dejlig flyvetur. Selv i Kastrup lufthavn inden vi skulle afsted nød jeg 1 kop kaffe og min e-cig.
Rita Asmussen Meget tilfreds dampryger.
28. april 2010
fantastisk produkt.
Oplevelsen har været fantastisk god. Hurtige til at sende det man bestiller.Der er aldrig problemer, hvis man sender noget retur.
Det i har lovet istedet for, kommer dagen efter.De er gode til at følge op på tingene. Ikke gode til at besvare mail, men de ringer i stedet for.