[REPLY]
Jeg syntes deres skades sagsbehandlingstid er overdrevet lang. Jeg fik en diskusprolaps, hvor genoptræningen "sandsynligvis" erstattes via min ulykkesforsikring. Det er kun små cirka 1400 kr. i alt som Nykredit skal beslutte om de vil udbetale. Så det skal vel ikke tage 6 md. at finde ud af dette, når nu hele mit forløb er fremlagt og fremsendt til dem. Og at der er ikke noget specielt hokus pokus i måden det er sket på. For mig en lille hurtig sag, som er kommet til at virke komisk og irriterende pga. det lange forløb. Og nykredit får man ingen status fra på sagen?!
Jeg har haft samlet alt hos Nykredit - bank, forsikring, portefølje og lån.
Efter mine sindssyge lejere på min ejendom totalskader mit stuehus vælger Nykredit Forsikring at forsøge at undrage sig at skulle udbetale forsikring, det var næsten ved at lykkes men så fik jeg en ny og super advokat og sammen fik vi Nykredit dømt for forsøg på bedrageri bla. fordi de nægtede at udbetale forsikringspenge, de nægtede at udbetale min retshjælpdækning (som jeg jo skulle bruge til at køre sag mod dem og mine sindssyge ex-lejere) og de havde samtidig solgt mig to af samme forsikringer under forskellige navne, hvilket er dårlig forretningsstil.
Nykredits "undskyldning" var at ham jeg havde tegnet mine forsikringer igennem havde været syg og på vej til at gennemgå en større operation da forsikringerne bliver tegnet........og at de ikke dækker skader lavet af lejere, da jeg jo selv har "inviteret" dem ind i mit hus.
Vi indgik forlig og jeg fik min retshjælpdækning men har stadig ikke fået mere end 21.000 kr udbetalt for en totalskadet landejendom - feks. kan jeg kun få udbetalt penge for de hårde hvidevare hvis jeg køber dem og stiller dem ind i huset - som jo så ikke eksistere mere.......og de vil kun betalte fore træ brædder (!) i en ødelagt port men en port kræver jo mere end 3 brædder for at være en port.....det er bare slet ikke en logisk tankegang!!
Jeg kunne blive ved med at fortælle om hvor dårlig Nykredit Forsikring er - men det er simpelhen spild af tid at bruge krudt på mennesker og virksomheder som gør alt for at unddrage sig sit ansvar.
Jeg giver KUN en stjerne fordi jeg er tvunget til at give min. én stjerne for at kunne give en mening herinde - i min verden burde de ha minus 100 stjerne!
Har samlet alt hos Nykredit.
Forsikring, bank og husfinanciering.
Efter et uheld, hvor jeg beskadiger et knæ vil jeg anvende ulykkesforsikringen, men her kører alt af sporet og jeg sidder skuffet tilbage.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig behandling - så nu er jeg selvfølgelig på vej væk med alle mine arrangementer. Jeg er bare så skuffte :(
ALT fandt anmeldelsen nyttig
Når man endelig skal bruge forsikringen er de der ikke. Jeg har desværre elendige erfaringer med Gjensidige/Nykredit.
Mine værste anelser om manglende fairness og anstændig behandling er blevet bekræftet i en ejerskiftesag om en fejlbehandlet facade. Sagen trækker nu i langdrag på trods af faglige objektive vurderinger, som taler sit klare sprog.
Jeg kan ikke anbefale nogen nogensinde at røre Nykredits produkter med en ildtang.
Er generalt glad for Nykreditforsikring, men de har for meget rod i papirene. Og så er jeg træt af den store stigning der er kommet på husforsikring, måske man skulle lave det sådan at man forsikre sit hus ligesom biler. Ingen skade=billigere forsikring
Vi har rejsedækning med i indboforsikringen til en god pris. Det sker så at jeg på selve ferien har brug for svar på spørgsmålet om den dækker forsinket fremmøde til fly i udlandet. Person 1 hos Nykredit giver det svar at hun næsten er helt sikker men hvis jeg vil have 100% sikkerhed for det beder hun mig ringe til SOS som da jeg ringede til dem slet ikke ville snakke med mig da police spørgsmål skal besvares af mit forsikringsselskab - tilbage til Nykredit, denne gang en mand som var 100 % sikker på den ikke dækker, for at være helt sikker beder jeg om skades afd. som så bekræfter at den ikke dækker. Jeg vil foreslå at Nykredit beder deres medarbejdere om ikke at udtale sig hvis de ikke er 100% sikker. Ved godt det er i en god mening men det kan i værste fald komme til at betyde en meget stor extra regning på ens ferie hvis man vælger at lytte til forkerte facts og så handler ud fra dem. En ny enkelt flybillet fra asien eller USA kan godt koster 10.000,- hvis man skal hjem her og nu.
Jeg fik en gratis indbo forsikring det første år, fordi jeg optog et lån gennem Nykredit. Da forsikringen trådte i kraft træk de penge alligevel, og jeg måtte kontakte Nykredit for at få dem tilbage.
Jeg fik så uheldigvis brug for min forsikring. Det drejede sig om et beløb på 2300,- for nogen stjålne genstande. Jeg fik pengene efter 6 uger, og det var efter jeg måtte ringe til dem flere gange. Det er bare ikke godt nok. Jeg havde både meldt det til politiet, skrevet en liste med genstande og sendt kvitteringer. Så hvordan kan det tage så lang tid?
Skriver man til deres kundeservice med et kritisk spørgsmål om f.eks pris, tager det dem 3 dage at svare. Skriver man og vil høre om en service man muligvis vil købe, tager det maks 1 time.
Det er til grin.