We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Oceanclub anmeldelser

Oceanclub Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Oceanclub før du handler og giv selv din bedømmelse af Oceanclub 1
Middel

• Mads
  • Birkerød,
  • 1 Anmeldelse

Elendig service

Virksomheden har lokaler et yderst attraktivt sted - flot udsigt i en maritim atmosfære.

Første gang jeg stiftede bekendtskab med virksomheden var, da jeg var til fest på stedet. Jeg glemte min jakke på stedet og kontaktede efter 20 minutter restauranten for at høre, om de kunne finde jakken og passe på den. Fik fandt i en gut, som lovede at kigge efter den med det samme. Jeg fortalte hvor den var, og ventede i fem minutter mens han "ledte". Derefter kom han tilbage og fortalte, at den var væk.
Dagen efter kørte jeg alligevel derhen for at se om den var der, og fandt jakken nøjagtigt hvor jeg havde hængt den.

Anden gang var, da jeg i firma-sammenhæng var blevet bedt om at arrangere en fest på stedet. Efter at have givet dem mit navn og telefonnummer 5 gange - uden at overdrive - og stadig ikke have modtaget et tilbud, selv om de havde haft i alt 14 dage til at nå det, og hvor jeg havde rykket for tilbud flere gange, har vi opgivet. Vi tør simpelthen ikke feste et sted, hvor servicen er så dårlig. Siden da har jeg også hørt om flere selskaber, som har fået oplevelsen af kaotisk service og elendig betjening.

Jeg kan ikke anbefale nogen, at feste det sted!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk