We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Odinsklinge anmeldelser

Odinsklinge Logo
Kunderne om Odinsklinge : »Kan stærkt anbefales!« »Super service.« »Anbefales !!!« 5
Godt
8.1 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Odinsklinge

Kan stærkt anbefales!

Kæmpe udvalg af flotte vikingesmykker inde på deres hjemmeside. Jeg kommer til at købe mig fattig, især efter jeg har modtaget smykket og set den gode kvalitet smykket er i. Lyn hurtig og gratis levering. Jeg kan varmt anbefale denne hjemmeside til alle vikinge-entusiaster.

Super service.

Flot side med et rigtigt godt udvalg. hurtig og gratis levering. kvaliteten af Sølvhalslæden er helt i top. vil klart anbefale siden til andre der skal intrasseret vikingesmykker.

Anbefales !!!

Jeg har FORELØBIG kun handlet hos odinsklinge.dk én gang. Udvalget af smykker er stort, priserne meget rimelige og det er nemt at finde rundt på hjemmesiden. Lynhurtig levering (bestilte søndag og modtog mandag!!!) og smykkerne i den flotteste gaveindpakning. Jeg vender helt sikkert tilbage :-)

Dårligt!!

Jeg bestilte en ring i sidste måned, og betaler med Mastercard.. Jeg oplyser den størrelse jeg vil have lidt senere, men nu venter jeg stadig på ringen, og jeg har prøvet at sende dem en mail, men intet svar enddu. Jeg tilbagetrækker min betaling, hvis ikke at jeg snart hører fra dem, eller modtager ringen.

Besvarelse fra Odinsklinge

Vi sender og svarer altid hurtigst muligt, men pga. ferietiden er der desværre sket en forbi'er her. Den 2.8. har jeg sendt dig en mail vedr. ringens størrelse og ventet forgæves på svar. Min chef må dog have fået et svar fra dig og havde lagt ringen frem i starten af sidste uge. Så tog han på ferie (indtil i går), men glemte at oplyse mig om, at denne ring skulle sendes til dig.Pengene har vi ikke hævet før nu, hvor din ring er undervejs til dig.Vi er kede af ventetiden, dette har forvoldt dig, og håber, at du alligevel bliver glad for ringen.

Flot !!

Først vil jeg lige fortælle hvorfor de ikke får 5 stjerner - Det er helt enkelt af 2 årsager : Det er ret svært.. ellerr ettere sagt umuligt at finde ind til ens konto, med mindre man følger den link der er sendt i mailen. Den anden grund - De skal reklamere noget mere - det var hamrende svært at finde frem til dem - Og det er synd !!!! Nå, dog skal det siges at jeg lige lavede en søgning nu, og der kom de da i det mindste frem på den første side.
De har nogle virkelig flotte smykker, og et meget stort udvalg. Smykkerne er godt beskrevet, og billederne er virkelig gode. Det var hurtig levering, og jeg blev absolut ikke skuffet over kvaliteten...Jeg overveje lige om jeg skulle ændre min karakter til 5 stjerner igen... Nej - der var lige det med konto informationerne. Men jeg kan kun sige, at jeg skal virkelig passe på, for jeg ender med at købe mig fattig i smykkerne :-) Men det er så egentlig heller ikke rigtig, for priserne er absolut rimelige.

Martin Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk