[REPLY]
Ringede / bestilte kasseapparat i går, efter god vejledning - levering i dag. Super service
Super oplevelse, bestilte toner mandag ved frokost-tid og havde den på min adresse tirsdag.
Virkelig en fornøjelse at handle her, jeg vil anbefale jer varmt i mit netværk.
mvh
Lisbeth Mohr
Kvalificeret rådgivning om tonere samt hurtig og præcis levering.
Handler fast hos Officeworld når vi skal bruge toner til vores printere, altid god service og de bedste priser
Hurtig levering med fuld tilfredshed!
Gør det gerne igen..
Bestilte kompatibel toner og tromle til brother multimaskine kl 15 i går. Pakke blev modtaget kl 9.15 i dag. Alt virker perfekt
Super service FEM STJERNER herfra
Andreas
God handel. Varen leveret dagen efter bestilling.
Super service.
Flemming Risum Hedegaard
Vi har købt en opsamlingsenhed til en HP, som var udsolgt alle andre steder. Men officeworld havde den og afsendte samme dag som vi bestilte. Så vi er super tilfredse og vil handle der fremover.
Super webshop med stort vare sortiment og hurtig levering
Mvh
Kristian
Bestilte kompatible tonerpatroner, som stod opført på lagerlisten. Blev ringet op med en beklagelse om, at disse desværre ikke længere kunne leveres (burde jo derfor være fjernet fra lagerlisten, hvilket koster den 5. stjerne). Blev anbefalet originale patroner med større indhold, som resulterede i et økonomisk forsvarligt køb.
Har bestilt flere typer HP laserpatroner. Varen er leveret dagen efter bestilling. Har altid modtaget korrekte varer og antal.
Super service og super pris!
VH Maria
Har handlet der ofte, og der har altid været styr på det hele
Bestilte HP farvepatron Q6000A hos OfficeWorld og blev ringet op af kundeservice da der var problemer med Dankortbetalingen. Fik super service og vejledning i forskellen på originale og andre farvepatroner. Super godt! Varen blev afsendt samme dag men Post Danmark var 8 dage om at levere :-(
mvh
Per S.