We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Onlinebutikken anmeldelser

Onlinebutikken Logo
Kunderne om Onlinebutikken : »Dårlig service, langsommelig levering og muligvis decideret tyveri.« 2
Middel
5.4 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Onlinebutikken

SVINDEL

Køb aldrig fra denne side. Bestilte en vare søndag, de skrev at varen var sendt kort efter altså søndag kl.20,58. Det fandt jeg lidt mærkeligt. Mandag trak de penge. Jeg har skrevet til dem 2 gange via mail, ingen svar og i dag fredag heller ingen pakke. Jeg bruger meget netshopping og er vant til hurtig levering og god service og det findes der absolut intet af her, æv.

Onlinebutikken

Dårlig service, langsommelig levering og muligvis decideret tyveri.

D. 26-04-2011 købte jeg forskelligt legetøj hos Onlinebutikken.dk
Netbutikken trak straks pengene fra min konto, og sendte mig en e-mail om, at mine varer var afsendt.
Jeg havde bedt dem sende ordren til den nærmeste GLS-shop i stedet for hjem til mig selv, hvilket butikken i e-mailen ikke kommenterede, om de ville gøre.
Jeg handler tit på nettet, og er vant til at få en mail eller SMS med trackingnummer fra sælger, eller en SMS fra GLS om, at min pakke er ankommet til pakkeshoppen.
Da det ikke skete, gik jeg selvfølgelig ud fra, at min pakke ikke var kommet. Jeg skrev til Onlinebutikken d. 03-05-2011 og efterlyste min pakke. Ingen respons.
D. 09-05-2011 lagde jeg så en besked på butikkens telefonsvarer (firmaet tog ikke telefonen, de gange, jeg ringede.) Ingen respons.
D. 11-05-2011 skrev jeg igen til Onlinebutikken, fordi jeg nu havde ringet til GLS og efterlyst min pakke og fået at vide, at de ikke kunne finde noget til mig i deres system.
Jeg skrev til firmaet, at jeg ville give dem dårlig omtale bl.a her på Trustpilot, hvis ikke jeg hørte fra dem, og NU fik jeg svar - i en ret uhøflig tone: "Den ligger nede i den GLS Pakkeshop som du bedt os om at levere til. Prøv at gå forbi dem i morgen."
Og hurra, der var en pakke til mig. Men jeg fik bare ikke alt det, jeg havde købt og betalt for, for der manglede en vare til 99,- kr.
Med håndskrift stod der på fakturaen: "Udsolgt, sender om ca. 1 uge"
I dag d. 15-05-2011 var jeg så igen forbi GLS Pakkeshoppen: Ingen pakke til mig.
Onlinebutikken har heller ikke henvendt sig til mig vedrørende den manglende vare. Så jeg venter stadig på at få, hvad jeg har betalt for.
Konklusion: Utrolig dårlig service, langsommelig levering, og muligvis decideret tyveri af ens penge betegner dette firma.
Jeg vil derfor fraråde alle at handle hos Onlinebutikken.

Adam Jensen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk