[REPLY]
Købte 2 stk. cover til iphone 4 og da jeg ikke lige modtog dem med det samme :o) skrev jeg et vredt brev til firmaet - 3 timer efter lå der en mail fra firmaet at man beklagede og ville gøre noget ved det .
Det må siges at de gjorde de....de kontakte mig oven i købet selv senere pr. telefon og spurgte om coverne var kommet ,men desværre tror jeg de/jeg var røget ind i det lokale postbuds langsomlighed så pludselig fik jeg 2 stk. af samme cover, idet firmaet havde sendt et nyt til mig mage til det jeg efterlyste - jeg kontakte dem og som en lille gave fik jeg lov at beholde det ekstra også ....det var flot !
Jeg må sige at selv om tingene ikke lige lykkedes første gang gjorde man noget ved og kan klart anbefale firmaet bla. pga. deres kundeservice , men bestemt også for en smart ide og så kan man selv designe coveret og det er virkeligt smart og opfindsomt !
Sådan! onthecase.dk
Vi arbejder her hos Mobile Relate med mobilkampagner via SMS og præsenterer vores løsninger og kampagner via mobiltelefonen til samtlige møder. For os var det vigtigt at få vores eget præg på medarbejdernes telefoner og ikke nok med det, så elsker vi at provokere. Vi havde en blanding af HTC Desire, Iphone, Samsung Galaxy osv.. og alle vores sælgere er nu udstyret med sit eget personlige cover! Superfedt siger kunderne og vi bliver taget godt imod når vi viser et billede af sønnike, undulaten derhjemme eller feriebilleder fra Rhodos... det gælder om at udtrykke sig via mobilen og bygge relationer op, og én af vores sælgere bliver nu kendt som ham med ham den lækre kæreste... (for hun er nemlig på coveret)
Vores idé var self at ville beskytte produkterne, men også at lave dem som vores visitkort, så de var nemme at skelne imellem hinanden i virksomheden. Resultatet er blevet super flot, så virkelig stor ROS til Onthecase.dk og de bedste anbefalinger herfra... mvh GARDINMONTØREN AALBORG
Claus Faurskov Sand Strawbridge fandt anmeldelsen nyttig
Har netop modtaget mit cover i dag og det er bare super flot også kom det allerede efter 5 dage. Dog kunne de godt lige skrive derinde hvor lang leveringstid der er. Men jeg skrev en mail til dem og fik en hurtig tilbagemelding.
Siden kan varmt anbefales!!!
Kan klart anbefales, havde bestilt et cover hvor billedet ikke passede helt. Onthecase kontaktede mig og lavede diverse udkast. Trods stor tvivl om det endelige resultat var onthecase hele tiden klar med hjælp og vejledning. Da coveret kom var kvaliteten i top og coveret passede perfect på min samsung galaxy s2. Kun positiv oplevelse herfra.
Vi bestilte Covers til Firmaets Iphones, og dette blev udført med et perfekt resultat som med garanti vækker opmærksomhed blandt vores kunder.
Jeg anbefaler OnTheCase til private såvel som erhvervsfolk, som mangler en kombination af unik fremtræden og varetagen af sin telefon.
Claus Faurskov Sand Strawbridge og Jesper Kofoed Schmidt fandt anmeldelsen nyttig
Det var med lidt skepsis jeg bestilte et iPhone4 cover herfra, men hold da op hvor blev jeg glædeligt overrasket.
Super flot cover der levede helt op til mine forventninger og samtidig i en rigtig god kvalitet, hvor pasformen på iPhonen var helt perfekt.
Jeg kan kun varmt anbefale denne hjemmeside.
Claus Faurskov Sand Strawbridge, LED-House og Jesper Kofoed Schmidt fandt anmeldelsen nyttig